inzerce, prodej, prodám, bazar

Robin Cook Chromozom 6

Kategorie: Detektivky

Detektivka
Robin Cook Chromozom 6
Podobné inzeráty
Knihy ( thrillery) z lékařského prostředí
Prodám knihy - thrillery z lékařského prostředí: - HLAVY, David Osborn, rýha na zadní straně obalu, jinak v dobrém stavu. Cena 40Kč, - SMRTÍCÍ PRAXE, Leonard S. Goldberg, ve výborném stavu, jak nová. Cena 60Kč, - VIDINA NESMRTELNOSTI, Howard Olgin, ve výborném stavu, jak nová. Cena 60Kč, - OPERACE NA DÁLKU, Howard Olgin, ve výborném stavu, jak nová. Cena 60Kč, - PŘESNÝ ZÁKROK, Howard Olgin, ve výborném stavu, jak nová. Cena 60Kč, - OMEGA, Patrick Lynch, v pěkném stavu. Cena 80Kč, - INVAZE Z GALAXIE,Robin Cook, v pěkném stavu, bez vad. Cena 60Kč, - PLANETA INTERTERRA, Robin Cook, mírně pomačkaný přebal na zadní straně, jinak v pořádku. Cena 30Kč, - ÚNOSNÉ RIZIKO, Robin Cook, v pěkném stavu, bez vad. Cena 60Kč, - ZNÁMKY ŽIVOTA,3Robin Cook, mírně pomačkaný přebal na zadním díle. Cena 40Kč. Zasílám Českou poštou dle jejího ceníku, Balíkovnou za 65Kč nebo Zásilkovnou za 79Kč. Osobní předání na mé adrese nebo u Olympie v Modřicích. Při koupi více kusů z mé nabídky mohu dovézt do Brna k Vaňkovce. Inzerát je platný do smazání. Mám tu více inzerátů, můžu zkompletovat balíček dle vašeho přání.
Ed McBain, Robin Cook - soubor knih
Prodám soubor knih od autorů Eda McBaina a Robina Cooka. Cena za komplet 5 knih je 350 Kč. Cena po jednotlivých kusech 75 Kč za kus. Jde o tyto knihy v zánovním stavu: Ed McBain 1.Sníh 2005 60 Kč řet a královna 1981 20 Kč Robin Cook 60 Kč 1.Sfinga 2003 2.Deformace 2005 3.Muž, který si hrál na boha 2007 Poštovné Balíkovna s platbou předem za 65 Kč (Balíkovna na dobírku 84 Kč). Nutné uvést, na jakou Balíkovnu si přejete knihy poslat. V případé zájmu prosím pište pomocí formuláře "KONTAKTOVAT INZERENTA".
Robin Cook - Mozek
Prodám knihu Robin Cook - Mozek.
Robin Cook
Prodám šest knih od Robina Cooka. Všechny top stav, některé nečetné. Cena 100,- za kus nebo 500,- za všechny. Napínavé příběhy z nemocničního prostředí. Zasilkovna nebo osobní odběr v UH.
Známky života -Robin Cook
Prodám knihu od R.Cooka Známky života. Thriller z lékařského prostředí. Vydalo nakladatelství  Ikar v r.1995. Vázaná, perfektní stav.