inzerce, prodej, prodám, bazar

Robotický vysavač Rowenta X-Plorer Serie 95

Kategorie: Vysavače

Nový robotický vysavač značky Rowenta X-Plorer - nový- nerozbalený, v původní krabici .Nevhodný dárek

Robotický vysavač s elektronickým mopem 4v1. Výkonný digitální motor BLDC, sací výkon až 12 000 Pa. Dokonalý výsledek na každém povrchu. 4 hodiny nepřetržitého úklidu. Navigační a mapující technologie. Oboustranné kartáče.

V případě zájmu volejte na tel :
Robotický vysavač Rowenta X-Plorer Serie 95
Podobné inzeráty
Robotický vysavač Rowenta RR7987WH X-PLORER S95
Prodám Robotický vysavač Rowenta RR7987WH X-PLORER S95 Total care 4v1 laser 12000 PA HEPA je ještě rok v záruce minimálně používaný stav jako nový. Původní cena 15000. Info o výrobku:
SLEVA Robotický vysavač s mopem-Rowenta RR7455WH Animal
Prodám robotický vysavač Rowenta RR7455WH X-PLORER S60 Animal jedná se o Robotický vysavač s mopem a na sbírání nečistot, senzor proti pádu ze schodů a senzor proti nárazu, způsob navigace gyro, ovládání přes mobilní aplikaci, Animal Turbo kartáč na zvířecí chlupy, počet bočních kartáčů 2, systém Aqua Force pro vytírání a vysávání zároveň, sací výkon až 2300 Pa, objem nádoby 0,4 l, hlučnost 65 dB, provozní doba 90 min, čas dobíjení 240 min, Lithium ion baterie, 3 režimy úklidu, jemný prachový filtr, kompatibilita s hlasovými asistenty, navigační systém Smart Exploration 4.0, mop, XS výška 6 cm, barva černá, 15letá záruka opravitelnosti Byl dvakrát vyzkoušen, nicméně náš pes se ho moc bojí,tak leží nevyužitý v krabici Pořizovací cena 7.990 Kč, nyní 4.000,- Kč
Robotický vysavač - Rowenta RR 7675 WH (záruka)
Prodám, krátce používaný robotický vysavač Rowenta RR 7675 WH, ještě v záruce 23 měsíců u Alza. Vysává i mopuje ???? Robotický vysavač Rowenta RR 7675 WH s mopem: - vysává a vytírá jedním tahem - 4 stupně výkonu a automatické zvýšení intenzity při pohybu po koberci - Smart navigace a senzory proti pádu ze schodů - Mobilní aplikace pro plánování rozvrhů a tvorbu virtuální zdi - Připraven na úklid po domácích mazlíčcích - Až 150minutová výdrž akumulátoru Garance opravitelnosti po dobu 15 let Značka Rowenta se zavázala poskytovat technické náhradní díly pro téměř všechny své spotřebiče po dobu 15 let od nákupu. K dispozici je více než 6 200 autorizovaných profesionálních servisů po celém světě. Ultra přesná navigace Hi-tech navigace s laserem s sebou přináší dokonalou orientaci v prostoru a permanentní mapování. V mobilní aplikaci můžete s pomocí virtuální zdi vyznačit zakázané zóny. Nechybějí ani bezpečnostní senzory, které chrání vysavač před pádem ze schodů. Animal Care uklidí po chlupáčích Zvířecí srst nebo skvrny už vám nemusejí dělat starosti. Robotický vysavač Rowenta Animal Care si s nimi totiž bez problému poradí. Kromě kartáče na zvířecí chlupy je opatřen také oboustrannými kartáči, které se dostanou do rohů a dalších těžko dostupných míst.
Robotický vysavač Samsung VR0 VR10R0W1/GE
Prodám robotický vysavač značky Samsung série VR0 model VR10R0W1/GE. Samsung byl koupený v prodejně Electroworld 27.1.2021 za cenu 17429 Kč. Vše funguje dokonale. Baterie vydrží cca 30 min. Kupovaný hlavně z důvodu, že dokáže pomoci nožů sekat vlasy na malé kousíčky a do kartáče se nenamotávají a díky tomu nemusíte každou chvilku odstraňovat vlasy z kartáče. Je více méně bezúdržbový, jen se musí vyprazdňovat sběrný koš. Na robotickém vysavači jsou vidět známky používání jako jsou např oděrky a škrábance. Součástí prodeje je: Robotický vysavač Samsung VR0 VR10R0W1/GE Nabíjecí stanice Samsung Ovladač díky kterému můžete strašit domácí zvěř, protože dokáže jezdit podle šipek nebo laseru. Popis: Robotický smart vysavač Samsung VR10R0W1/GE Série VR0 s ovládáním pomocí telefonu (SmartThings). Díky velkokapacitní baterii vytrvale uklízí až 60 minut. Vysavač vyniká především svým inovovaným systémem inteligentního mapování místnosti - Visionary Mapping™. Systém Intelligent Power Control zjistí, kdy je vysavač na parketách a kdy naopak na měkkém povrchu a podle toho nastaví sílu vysávání. Nasbírané nečistoty se ukládají do sběrné nádoby o objemu 0,3 l. Hlučnost je 76 dB a rychlost úklidu 0,32 m/s. Nápomocný bude i velký LED dotykový displej. Součástí balení je i dálkové ovládání. Samsung VR10R0W1/GE Série VR0 smart Příkon: 80 W Rychlost vysávání (m/s): 0,32 m/sec Li-ion baterie FullView Sensor™ 2.0 LED displej Doba uklízení: 60 min Doba nabíjení: 240 min Automatický návrat do stanice Systém ovládání Point Cleaning™ Dálkový ovladač Technologie Cyclone Force Objem nádoby na prach: 0,3 l Visionnary Mapping System Edge Clean Master Plánování úklidu Smart ovládání aplikace SmartThings Omyvatelný filtr Hladina hluku: 76 dB (A) Inovovaný systém mapování Vysavač Samsung VR10R0W1/GE Série VR0 vytvoří spolehlivou mapu vašeho domova, pomocí které pak důkladně a rychle vyčistí určená místa. Optimální trasu úklidu vypočítá díky navigačnímu systému Visionary Mapping™. Jeho přesnost navíc vylepšuje spodní optický senzor a speciální gyroskop. Vysávání je tak efektivnější a zabere méně času. Kartáč Soft Action Vysavač Samsung si poradí hravě s každým povrchem, ať už jde o koberec, laminát, linoleum, parkety nebo dřevo, vše hravě zvládne. Jeho samočisticí kartáč tvoří 1,5 milionu jemných textilních vláken (včetně speciálních stříbrných s antistatickými vlastnostmi), díky kterým zachytí i ten nejjemnější prach z podlahy nebo úzkých spár. Kartáč navíc omezuje smotávání vlasů a chlupů, například od vašich domácích mazlíčků. Samočisticí konstrukce Ani velké množství prachu nebo vysátí vlasů vysavač nezpomalí. Jakékoliv chlupy vašich miláčků či vlasy, které by se mohly v jeho kartáči zamotat, totiž díky své konstrukci jednoduše rozmělní. Drobné částečky pak běžným způsobem vysaje, takže se nemusíte obávat nepříjemného ru
NOVÝ robotický vysavač Rowenta RR7865WH X-plorer 120 AI
Prodám zcela nový robotický vysavač Rowenta RR7865WH X-plorer Serie 120 AI včetně originálního balení, krabice, nepoužitého příslušenství (mopy) a dokladu o koupi pro záruku v Datartu. Koupili jsme si jej na Vánoce za 7999 Kč, ale bohužel jsme jej použili jen jednou a zjistili jsme, že s 2 malými dětmi je pro nás nevhodný. Všude v bytě se nám váli hračky a jen příprava bytu na úklid je pro nás komplikovanější, než vzít normální vysavač a vysát tam, kam dosáhneme. Nyní nám 2 měsíce čeká ve skříni, takže jej raději prodáme, dokud má záruku a je opravdu jako nový. Vysavač je samozřejmě plně funkční, využívá lepší laserovou a kamerovou a nikoli horší gyroskopickou navigaci. Ideální osobní předání v Praze.
Robotický vysavač Tesla RoboStar T30 = NOVÝ = DOPRAVA ZDARMA
Prodám robotický vysavač zn. Tesla RoboStar T30. Vysavač je NOVÝ, zabalený v originálním balení s veškerým příslušenstvím. Popis : Robotický vysavač TESLA RoboStar T30 byl vyvinut pro čištění různých typů podlah a místností všech velikostí a tvarů. Úklid vašeho domu se stane zábavnou hrou a vy si ušetříte práci i čas. Robotický vysavač bude vaši domácnost sám uklízet, pohybuje se automaticky po podlaze místnosti a uklízí bez jakékoli pomoci. Snadno přejíždí nízké přechodové lišty, je vybaven množstvím snímačů a nespadne ani ze schodů. Díky dvouúrovňové filtraci a dvojici extra dlouhých kartáčů vysaje i v rozích a zachytí i ten nejmenší prach a nečistoty. Po dokončení úklidu sám vyhledá nabíjecí základnu a začne se nabíjet. Zásobník na vodu s mopem Tesla RoboStar T30 podlahy jemně vytře pomocí mopu z mikrovlákna, který je neustále dovlhčován ze zásobníku na vodu. Funkce vytírání je vhodná pro všechny typy hladkých podlah (plovoucí, dřevěná, dlažba, linoleum, vinyl, atd.) Dvojice kartáčů zachytí každou nečistotu Robotický vysavač TESLA RoboStar T30 má ve své výbavě dva štětinové kartáčky. Díky jejich umístění zvládnou úklid podél stěn a dokonce i v jinak těžko přístupných rozích. Díky vysokému sacímu výkonu TESLA RoboStar T30 efektivně sbírá nejen prachové částečky, ale také zvířecí chlupy. Dvouúrovňová filtrace Použitý HEPA filtr zachytí jemný prach, alergenní roztoče i zvířecí alergeny. Základní filtr zadržuje největší nečistoty, dodatečný filtr HEPA H13 zachytí až 99,95 % nejmenších nečistot. Vysokokapacitní baterie s nabíjecí stanicí Robotický vysavač TESLA RoboStar T30 je vybaven vysokokapacitní 2 600 mAh baterií, která využívá značkové články LG. Jedná se o jednu z nejmodernějších baterií, která nevyžaduje formátování. Vysavač je vybaven speciální ochranou, která po nabití přestane dodávat energii a zabrání tak přebíjení baterie. V balení najdete kromě robotického vysavače také nabíjecí stanici, ve které nabíjení probíhá automaticky. * 4 programy úklidu – automatický, obvodový, kruhový a naplánovaný * Vysoký sací výkon vhodný pro úklid zvířecích chlupů (HEPA filtr) * Pro různé typy tvrdých podlah (plovoucí, dlažba, linoleum) * Doba provozu až 110 minut na jedno nabití * Výška pouhých 75 mm * Možnost stírání vodou * Jednoduché dotykové ovládání jedním tlačítkem * Dvojice extra dlouhých kartáčů pro vysávání v rozích * Dvouúrovňová filtrace: primární filtr a HEPA filtr zachycující i ten nejjemnější prach a nečistoty * Vysokapacitní baterie 2 600 mAh * Dálkové ovládání: ano (je součástí balení) * Načasování úklidu: ano Pc 4999Kč nyní SUPER CENA 3500Kč. Mohu zaslat = POŠTOVNÉ ZDARMA!!