inzerce, prodej, prodám, bazar

Robustní plastový kufr

Kategorie: Kempink

Prodám robustní plastový kufr. Šestibodové zavírání, masivní pant. Vnitřní polstrování lze upravit. Rozměry venkovní 600x505x380. Rozměry vnitřní 555x445x290mm. Víko je s těsněním.
Robustní plastový kufr
Podobné inzeráty
Batoh na piknik
Nabízím ke koupi nový nenošený batoh uzpůsobený na piknik. Barva béžovo-tmavě modrá. Mateirál 100% polyester. Batoh obsahuje chladící kapsu, 2x plastový talíř, 2 x plastový hrnek, 2x vidlička, 3xnůž, 2x lžička, slánka, pepřenka, otvírák na víno, utěrka, prkénko. Výška batohu 40 cm, šířka 33 cm, hloubka 20 cm. Cena je bez poštovného.
Prodám velice zachovalý kufr na plynový vařič.
Prodám velice zachovalý kufr na plynový vařič.Pardubice.Cena 350 kč.Posílám jako balík na poštu za 75 kč nebo osobní odběr.Výběr z více kusů.Platí do vymazání inzerátu.
Prodám kufr z tvrdého plastu
Vodotěsný kufr ideální pro kempování, s kódovým zámkem. Má 3 kolečka, táhne se za výklopné držadlo. Vnější rozměry: délka dole 65cm, délka nahoře 62cm, šířka 21cm, výška 55cm.
Solární panel včetně regulátoru - skládací 100W
Výkonný přenosný solární panel. Robustní konstrukce. Ideální pro nouzové situace nebo mimo síť. Povrch z tvrzeného skla. Je ideální pro použití ve venkovním prostředí a je odolný proti větru, dešti a odolný vůči malému krupobití. Při zimním táboření lze použít jako záložní zdroj energie pro auto nebo karavan. Díky tomu můžete být na cestách soběstační. Díky integrovanému teplotnímu senzoru je nabíjení baterií přesnější, protože automaticky odpovídá za správnou teplotní kompenzaci. Rozměry ve složeném stavu: 660x530x50 mm / rozložené 1220x530x25 mm
Kempingový kartušový vařič Campingaz Bivouac
Kempingový vařič s robustní konstrukcí a vynikající stabilitou. Montáž kazety je velmi snadná. S přepravní taškou. Široké nosiče hrnců pro vysokou stabilitu varných nádob během vaření. Rychlé a snadné zapalování bez zápalek. 4 odnímatelné nohy.
Nepoužité stany pro 4 osoby modrý / antracit
Samostatně stojící stan pro 4 osoby pro kempování Velkorysý prostor pro společné výlety Uzamykatelné boční okno a vstupní prostor Vnější skořepina s povrchovou úpravou odpuzující vodu Zlepšená ventilace díky prodyšnému vnitřnímu stanu Vnitřní stan na zip odděluje vchod od spací části Odolná a robustní podlaha stanu  Nekomplikovaná a rychlá montáž Stan je připevněn k zemi pomocí kotevních lan a kolíků Včetně praktické přenosné tašky pro přepravu Včetně montážního materiálu a návodu Technické specifikace: Materiál vnějšího stanu: Polyester 190T, PU Materiál vnitřního stanu: Polyester 190T Materiál podlahy stanu: PE 120g/m2 Materiál tyčí: sklolaminát Barva: antracit / červená nebo modrá/ antracit Hydrostatická hlava a podlaha: 3000 mm Rozměry: 410 x 260 x 150 cm (d x š x v) Rozsah dodávky: 3x sklolaminátová tyč 1x vnitřní stan 1x vnější stan 1 x podkladová deska 8x kotevní lana 18x kolíky 1 x transportní popel 1x návod k sestavení Osobní odběr Žlutice, po domluvě Praha 4