inzerce, prodej, prodám, bazar

Robzone Duoro XClean 2

Kategorie: Vysavače

Prodám robotický vysavač Robzone Duoro XClean včetně orig. krabice. 2 baterie(1 ve vysavači). Příslušenství viz foto. Cena 4900,-. Tel. . Do 16:00 pouze SMS. INZERÁT PLATNÝ DO SMAZÁNÍ. Podívejte se i na mé další inzeráty.
Robzone Duoro XClean 2
Podobné inzeráty
Robzone Duoro xclean
Prodám vysavač Robzone, plně funkční s celým příslušenstvím, na povrchu poškrábaný z jízdy pod sedačkou. parametry:
Robzone Duoro XCLEAN Profi, generace 5.0
Popis produktu Druhá generace oblíbeného robotické vysavače s extra účinným sáním 1800 Pa a navigací Vario Motion s optickou detekcí nečistot uklidí až 180 metrů čtverečních a zvládne vysávat až 120 minut. Vysavač má výkonný BLDC motor a vysokokapacitní Li-Ion baterii 2200 mAh. K dispozici máte výběr ze 4 uklízecích režimů, ovládat můžete vysavač komfortně pomocí mobilní aplikace či dálkového ovládání, přičemž s vámi bude vysavač komunikovat česky. Robzone Duoro XCLEAN Profi si bez problémů poradí i se zvířecími chlupy a uklidí všechny typy podlahových krytin.Sedm hlavních výhod pro vás Vysává, vytírá, vysouší. Nový systém intenzivního mokrého vytírání Aquamax s dezinfekcí. Ovládání mobilní aplikací. Důkladný úklid s navigací Vario motion. Optická detekce nečistot. Vysokokapacitní lithiová baterie. Sběrný koš až 1 litr.Skoro nevyužívaný.
Robotický vysavač Robzone Duoro XClean 5.0
Prodám robotický vysavač Robzone Duoro XClean 5.0 zakoupený 15.22 2022, použity cca 4x. Prodej z důvodu nevyužití. Vysavač je v plné záruce. Cena 8990,- Inzerát platí do smazání.
Robzone Duoro Xclean 5,0 profi
Prodám asi 5x použitý robotický vysavač robzone Duoro Xclean 5,0 profi. Má i vytírání. Nevhodná koupě, je samozřejmě v záruce kupován 5/2022, včetně všeho příslušenství. Pokud chcete levnější, koukněte dále do inzerce po starším a opotřebeným. Strašín u Říčan možno i poslat DPD
Robzone Duoro xclean profi
Prodám robotický vysavač Robzone Duoro xclean profi. Vysává - vytírá. Hlavice na úklid zvířecí srsti. Vysaje 180 m2, vytře 80 m2. Ovládání dotykovým displejem, ovladačem nebo aplikací. Vysavač je v českém jazyce. Vysavač je plně funkční, málo používaný. Důvod prodeje je koupě novějšího modelu. Příslušenství viz foto. Více info na tel.: . Pořizovací cena 13000 Kč. Nyní 4500 Kč.
Robotický vysavač RobZone Duoro Xclean 3.0
JAKO NOVÝ, perfektní péče! VEŠKERÉ PŘÍSLUŠENSTVÍ! Robotický vysavač s funkcí mokrého mopování, zn. RobZone Duoro Xclean 3.0 .Mezi výhody tohoto pomocníka v domácnosti patří např: Vysává - vytírá - vysouší, extra silný sací výkon s technologií AIRMAX, 2x výměnné čistící hlavice, AIRMAX lamelový kartáč, 2x náhradní Hepa filtr, 2x náhradní boční kartáč, 1x virtuální zeď, 3x mop, šteteček na čištění, prostředek na podlahy témeř plný, nabíjecí stanice, nabíjecí kabel. Ovládání vysavače dálkovým ovladačem, mobilní aplikací, nebo přes dotykový displej. Stáří 1,5 roku. Původní cena 10.500Kč.