inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodina z divočiny - Mezi medvědy

Kategorie: Beletrie

Nabízím k prodeji tyto knihy s tématikou divočiny a divokých zvířat:


Rodina z divočiny od Kobie Krüger. Nakladatelství Ikar, rok vydání 2003. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena 130 Kč.

Mezi medvědy od Benjamina Kilhama a Eda Graye. Nakladatelství Ikar, rok vydání 2004. Kniha je ve velmi dobrém stavu. Cena 120 Kč.

Lví píseň -PRODÁNO


Možnost prodeje jednotlivých knih.

Možnost domluvit se na osobním předání v Ostravě (Přívoz, Slezská Ostrava), Bohumíně, Hlučíně nebo Šilheřovicích.

V případě domluvy způsobu prodeje (osobní předání, zaslání poštou, zásilkovnou) upřednostňuji mailovou komunikaci.
Rodina z divočiny - Mezi medvědy
Podobné inzeráty
Spisy Ernesta Thompsona Setona
Spisy Ernesta Thompsona Setona. 9 svazků. Rolf zálesák, Wahb, Domino, Děti divočiny, Monarcha, O veveřici, Za sandhillským jelenem, Děti divočiny doma, Zvířata hrdinové. 300 CZK/knihu.
Kniha Volání divočiny
Prodám knihu od Jacka Londona - Volání divočiny. Zasílám poštou nebo přes Zásilkovnu. Může být i osobní předání v Brně. Napište mi email vercabrazdovaa@ nebo sms na telefon .
Dítě divočiny | Marjorie Kinnan Rawlings | 1969
Dítě divočiny | Marjorie Kinnan Rawlings | 1969 ► SLEVY: v případě odběru více zboží z mé nabídky. Podívejte se na všechny inzeráty. ► OSOBNÍ PŘEDÁNÍ: v Kroměříži nebo po předchozí domluvě v Brně. ► DORUČENÍ: Kamkoliv zásilkovnou na výdejní místo při platbě předem. Lze i na dobírku (platba doběrečné dopředu na účet). Ceny poštovného/doběrečného dle aktuálního ceníku zásilkovny.
Rok delfínů - Sarah Larková
Úžasný román o lásce a životních snech odehrávající se v exotickém prostředí Nového Zélandu. Jak mám žít dál? ptá se sama sebe Laura. Poté co jsou její děti už víceméně samostatné a manžel se jí stále víc odcizuje, vrací se Laura v duchu často k svému někdejšímu snu stát se mořskou bioložkou. Když se jí náhle naskytne šance pracovat nějakou dobu na výzkumu života velryb a delfínů na Novém Zélandu, využívá ji přesto se smíšenými pocity. Na Novém Zélandu se jí však otevře zcela nový svět a nečekaně zde potká i novou lásku, Bena. Stojí však mezi nimi temné tajemství a Lauřina rodina… ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Německá spisovatelka Sarah Larková (*1958) se stala svými nevšedními romány z Nového Zélandu a Karibiku autorkou bestsellerů, které zaujaly spoustu čtenářů nejen doma, ale i v zahraničí. Její knihy vycházejí ve 20 zemích. Narodila se v Bochumi, kde také vyrůstala a později se její rodina přestěhovala do Detmoldu. Na univerzitě pak vystudovala historii a literární vědu. Během svého postgraduálního studia se věnovala především studiu středověké dvorské kultury a německým hrdinským eposům. V současnosti se živí výhradně psaním a žije ve Španělsku, kde se stará o sedm koní, jednoho mezka a několik psů a koček. Je autorkou jak knih pro dospělé, tak i pro děti.
Různé knihy
1 kus / 50 Kč pozůstalost po babičce, je nám líto to vyhodit do popelnice Při odběru více kusů sleva ovšem do limitu 5 kg (Zásilkovna). Autor+název+hodnocení CBDB. Miroslava Moučková Pes na gauči 80% Anna Sedlmayerová O mrtvých jen dobře 60% Svatopluk Káš, Milan Slavětínský Medicínské historky z Moravy 80% František Nepil Srpen s bejbinkou 88% Josef Čelůstka Za losy a medvědy 80% Filip Sklenář Červené dlaždice 72% Carolyne Swann Azurová hvězda 20% Ivan Klíma Láska a smetí 81% Nora Robertová Soukromý skandál 87% Vlasta Svobodová Zamřížovaná láska 50% Mary Higgins Clarková Dělej, že ji nevidíš 80% Delia Fiallo Esmeralda 69% Sidney Sheldon Odhalená tvář 83% Jurij Melenťjev Zlatý prsten - Jindřiška Smetanová Ustláno na růžích 80% Leonid Platov Údolí sedmi trav 77% Edvard Světlík Dámská volenka 40% Rudolf Čechura Pestrý život 85% Arthur Ransome Nechtěli jsme na moře 87% John Galsworthy Moderní komedie 83% Mariolina Veneziová Jsem tady už tisíc let 70% Výběr ze SCI-FI povídek světových autorů Vesmír je báječné místo pro život 76% Swain Wolfe Žena z nitra Země 0% Valja Stýblová Sklapel, prosím 81% Robin Baker Válka spermií 80% Vlasta Fabiánová Jsem to já? 80% Imre Kertész Člověk bez osudu 91% Karel Blashke Velká kniha citátů 63% Hildegrd Schneider Meridiánová masáž 0% Kolektiv autorů Pravidla českého pravopisu 88% Paul Bragg Šokující pravda o vodě 60% Miroslava Moučková Za časů přemyslových králů 100% Vilém Vrabec Teplá kuchyně 40% Václav Postránecký Gurmánská cesta životem Václava Postráneckého 90% Petr Novotný Ham a mňam 80% Luboš Švehelka Kouzelný tvarůžek 90% Alexandr Lux Všechno o kaktusech 67%
Kniha : Miminko nebo manžel?
Ožehavé téma, o němž si nervózně špitají maminky i tatínkové v dětských hernách a na hřištích po celém světě. Ale takhle to nemusí zůstat napořád. Můžete provádět nejrůznější čáry máry s dětmi a přitom si dál užívat dospělácké techtle mechtle. Na sexu totiž opravdu záleží a hodně. Partnery stmeluje a je zárukou toho, že se z milenců nestanou pouze spolubydlící nebo vychovatelé. Tato zábavná a upřímná příručka pomůže rodičům uklidnit rozbouřené vody kolem dříve tabuizovaného tématu a naopak rozvířit stojaté vody tam, kam velké vlny patří v ložnici. Jazyk: český Překlad: Jana Hejná Vazba: pevná vázaná Žánr: rodina, rodičovství, sex, erotika, literatura světová, lit. naučná, Rodina, odborná , Společenské vědy Rok: 2014 Nakladatelství: Noxi Stran: 240 Stav: nová - možnost se přijít podívat osobně na knihu nebo ukázat přes skype. Pokud budete mít zájem podívejte se do mé další nabídky, nabízím více knih, děkuji.