inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodinný dům 6+kk se zahradou v Jiříkově, okr. Děčín

Kategorie: Domy

Rekonstruovaný rodinný dům 6 + kk se zahradou a vlastní studnou v Jiříkově. V přízemí domu se nachází chodba, velká technická místnost se vstupem do sklepa, kuchyňský kout, jídelna, světlý a prostorný obývací pokoj. V podkroví jsou 3 místnosti, kde jednu lze pohodlně rozdělit na dva neprůchozí pokoje. V podkrovních pokojích jsou připraveny úložné prostory. Rekonstrukce spočívala: chemická injektáži proti zemní vlhkosti, nové štuky s lepidlem a perlinkou v celém domě, nové rozvody elektřiny s novým rozvaděčem, nové rozvody vody a odpadu, nová plastová okna, nové podlahy v podkroví (OSB desky), nové podhledy stropů v podkroví včetně zateplení, nové šikmé podkrovní stěny se zateplením a novými plastovými střešními okny, nová koupelna s vanou a WC. Vytápění je lokální, k dispozici jsou dva 2 komíny. Na hranici pozemku je pilíř pro připojení plynu. Na pozemku se nachází vlastní studna a splaškové vody vedou do kanalizace, která se nehradí. Na pozemku se nachází konstrukce skleníku a kolna. Pozemek je oplocen. Dům je orientován na jižní stranu. Jedná se o klidné a tiché místo k bydlení.Doporučuji prohlídku nemovitosti.

Rodinný dům 6+kk se zahradou v Jiříkově, okr. Děčín
Podobné inzeráty
Rodinný dům se zahradou a stodolou 1.116m2 + Rodinný dům 135
Ev.č. 544AD23180P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce rodinný dům se zahradou a stodolou o výměře 1.116 m2 a rodinný dům o výměře 135 m2 hned vedle. Elektronická aukce se bude konat dne: 11.04.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům č.p. 4 - Dva pokoje, kuchyň s linkou, chodba, veranda, koupelna s vanou a samostatné WC. Dále ve spodní části najdeme dílnu, kotelnu a sklad na uhlí. Možno vybudovat půdní vestavbu a prodloužit stávající část domu o další pokoje nad kotelnou. Stropy jsou pochozí betonové a krov se střechou v pořádku. Vytápění - kotel na tuhá paliva s rozvodem do radiátorů. Dům je podsklepen. Rodinný dům č.p. 42 - Starý převážně kamenný dům v udržovaném stavu v původním stavu. Dvě místnosti obytné a ostatní místnosti jsou využity pro skladovaní všeho možného. Přístup na půdu po dřevěných schodech. Krov v pořádku a střešní krytina též. Vytápění kamny na tuhá paliva. Voda a kanalizace obecní. Vlastní studna, elektřina 230/400. Ve spodní části zahrady najdeme ještě poslední stavbu - Stodola. Stodola je cihlová, krov v pořádku, krytina bobrovky. Všechny tři stavby jsou suché bez známek vlhkosti, udržované a připravené k rekonstrukci. Převážná část věcí v objektech bude vyklizena. Obec Všenice se nachází v okrese Rokycany v Plzeňském kraji, nad Korečným potokem ve vzdálenosti 9 km severně od okresního města Rokycany. Žije zde 283 obyvatel. Klidná obec obklopena přírodou pro relaxaci i každodenní bydlení s rodinnou. V dosahu 2km najdete veškerou občanskou vybavenost. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. GPS: 49.819745735, 13.558859113 Prohlídka se bude konat 3.4.2023 od 10:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.
Prodám rodinný dům + zahrada na hezkém místě v Jiříkově
Prodám rodinný dům + zahrada na hezkém místě v Jiříkově. V každém patře jsou 3 místnosti k obývání. Je zde kotel na tuhá paliva ( dřevo / uhlí ) . Je zde studna na pitnou vodu. Na jaře 2023 by město mělo zřídit oficiální přípojku na vodovodní řád. Dům je napojen na kanalizaci. V domě lze vytvořit 3 bytové jednotky 2+1. ★ Operace: Prodej ★ Typ nemovitosti: Dům, vila ★ Okres: Děčín ★ Adresa: Jiříkov, Starý Jiříkov, Pohraniční ★ Celkem podlaží: 3 ★ Plocha podlahová: 240 m2 ★ Plocha užitná: 240 m2 ★ Plocha zastavěná: 229 m2 ★ Plocha vlastního pozemku: 1194 m2 ★ Druh objektu: cihlová ★ Vybavení: Kuchyňská linka, Zděné jádro, Sklep, Zahrada, Venkovní stání, Vana ★ Stav objektu: Dobrý ★ Dostupnost: Příměstská doprava, Auto, I. třída, II. třída ★ Infrastruktura: Škola, Školka, Restaurace, Pošta, Obecní úřad, Kulturní zařízení ★ Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná | podle vyhlášky 264/2020 Sb.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.
Řadový rodinný dům 4+1 se zahradou ve Šluknově, okr. Děčín
SKZ REALITY - Rumburk Vám nabízí k prodeji rekonstruovaný rodinný dům 4+1 se zahradou ve Šluknově (dohoda na ceně možná). Dům se nachází v řadové zástavbě domů s možností parkování před domem a dostatečně velkou zahradou, za kterou se již nenachází žádná výstavba. Okraj obce zajišťuje naprostý klid pro odpočinek. Částečně podsklepený dům se sedlovou střechou je o dispozici 4+1 a zimní prosklená zahrada k tomu. V přízemí se nachází zádveří, chodba s pohodlným schodištěm a WC, prostorný obývací pokoj, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem a umyvadlem, zimní zahrada po celém obvodu prosklená a pochopitelně s výstupem na slunný pozemek. Po dřevěném schodišti se dostanete do útulného podkroví, kde se nachází 2 menší dětské pokoje a velká ložnice s plovoucí podlahou a dvěma okny. Pozemek je napojen na veškeré inženýrské sítě - plyn, vodovod, kanalizaci a internet. Vytápění je ústřední s plynovým kotlem ( lze instalovat krbová kamna). K bydlení v tomto domě nejsou potřeba vysoké náklady neboť dům má dvě stěny sousedící s vedlejšími domy, Před domem je ze žulových kostek vydlážděné parkoviště. Komunikace u domu je slepou ulici. V rámci krajiny je dům na vyvýšeném místě a na okraji obce, kde v zimních měsících nebude okolí domu zasaženo smogem. Výhod u tohoto domu je hned několik: ihned k nastěhování, ekonomicky úsporný, o ideální velikosti pro rodinu 2+2, naprostý klid bez hluku a smogu. Za prohlídku nic nedáte - volejte nebo pište na kontakt. Těšíme se na prohlídky s vámi.
Rodinný dům 79m2, zahrada 1.005m2, Přibyslav, okr. Havlíčkův
Ev.č. 544AD23171P Nabízíme k prodeji formou elektronické aukce samostatně stojící rodinný dům 5+1 o výměře 79 m2 a zahradou o výměře 1.005 m2, který se nachází ve městě Přibyslav v okrese Havlíčkův Brod. Elektronická aukce se bude konat dne: 23.03.2023 od 10:00 hod do 10:30 hod. V aukci čiňte nabídku ceny formou příhozů na našem portále aukcí a dražeb. Více informací na e-drazby. cz, nebo na emailu cz Rodinný dům je ve velmi klidném prostřední, obklopen stromy a sousedícími zahrádkami. Je zde oáza klidu, vhodná pro trvalé bydlení, či rekreaci. Topení v domě zajišťuje kotle na tuhá paliva, elektrokotel a v kuchyni kamna na tuhá paliva. Dům má vlastní studnu, septik. Připojeno 230/400. V přízemí RD se nachází kuchyň, obývací pokoj a ložnice, koupelna s vanou a samostatné WC. V prvním patře větší pokoj a dva malé pokojíčky a prostorná půda. Dále se v rodinném domě nachází garáž a malá hospodářská místnost pro chov zvířat. Na zahradě se nachází spousty vzrostlých ovocných stromů i zachovalý včelín, který lze jakkoliv využít. Za zahradou je rybníček. Celkově je rodinný dům ve velmi dobrém technickém stavu a po lehké rekonstrukci dle svých představ, krásným domovem. Příroda a klid hned za domem, ale i veškerá občanská vybavenost v dosahu chůze. Nemovitost lze financovat hypotečním úvěrem. Rodinný dům může koupit fyzická i právnická osoba. Každý zájemce je povinen si zjistit skutečný současný stav pozemku, porostu a staveb zejména s ohledem na případné reklamace vlastností předmětu aukce. Aukční jistota se automaticky vrací, pokud se v aukci zájemce nestane vítězem nebo vítězem v pořadí. Tato nemovitost není zatížena žádnými dluhy, exekucemi nebo jiným omezením vlastnického práva. GPS: 49.581188084, 15.755142334 Prohlídka se bude konat 14.3.2023 od 14:00 hodin. Pro potvrzení účasti volejte aukčního specialistu tel. pan Lukáš Přibyl. V případě, že nikdo nepotvrdí účast, prohlídka se konat nebude. Účast na prohlídce není podmínkou pro účast v aukci. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná Cena: nejnižší podání.