inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodinný dům na klidném místě Horní Lipové (okr.Jeseník)

Kategorie: Domy

Hledáte nemovitost uprostřed přírody s naprostým klidem k odpočinku?
Nabízíme k prodeji jednopodlažní, rodinný dům (5+1) s obytným podkroví, na klidném místě Horní Lipové na Jesenicku. Na oploceném pozemku o celkové výměře 1891 m2 se kromě domu nachází ovocné stromy, okrasné dřeviny, studna, kaplička. Dům je v dobrém, udržovaném stavu. Na nemovitosti v posledních letech byla provedena částečná rekonstrukce (nová studna, čistička, výměna oken, nové místnosti v podkroví). Vytápění je řešeno elektrokotlem do ústředního topení ovládaný GSM termostatem, ohřev vody elektr. bojler, k dispozici krb, sauna. Nemovitost je napojena na studnu, čističku odpadních vod a elektřinu.

Dispozice:1.NP vstupní chodba se vstupem do obývací místnosti s krbem, dále kuchyně, toaleta, koupelna se sprchovým koutem, místnost se saunou, kůlna se vstupem ze dvora
Podkroví: hala, koupelna s toaletou, čtyři ložnice

Výhody této nemovitosti je velice klidné místo – příroda na dosah ruky. Krásná příroda nabízí příležitost k turistice, cykloturistice, houbaření, v zimě pak v blízkosti Ski areály Ramzová, Petříkov, Ostružná, Horní Lipová Miroslav aj. Veškerá občanská vybavenost je dostupná ve městě Jeseník (10 km).
Výhodná investice s možností pronájmu nemovitosti. Autobus. zastávka 300m, vlaková zastávka Horní Lipová 800m. Prodej včetně vybavení.
Rodinný dům na klidném místě Horní Lipové (okr.Jeseník)
Podobné inzeráty
Prodej Dům / Chatu v klidném  místě na  vesnici
Prodej Dům v klidném místě na vesnici Hledáte Dům /chatu v klidném a krásném prostředí na odpočinek? Takovou Vám teď můžeme nabídnou . Chalupa nebo dům na trvalé bydlení? A co takhle obojí? Proč chalupa? Naprosto klidná obec, kde je zde trvale žije 500 obyvatel. Nachází se asi 12 km města Jeseníku . Velké Kunětice je slezská obec, ležící těsně u státní hranice s Polskem, administrativně náležející k okresu Jeseník v Olomouckém kraji Dům je zachovalý, kde proběhla částečná rekonstrukce (nová střecha). Jedná se o výhodnou investici, kde je možnost půdní vestavby. Nemovitost se skládá ze dvou částí: dum je od hlavni cestu 600 m vzdáleni je v klidném místě , Dům je zděný o výměře 183 m2 je rozdělení 1 část domu je podsklepená a z části proběhla rekonstrukce tato část domu se skládá přízemí kde je veranda, chodba , obývací pokoj. kuchyně ,pokoj, koupelna a 1 patře je ložnice a dětský pokoj, na chodbě se nachází WC, 2 část: dílna která je před rekonstrukcí, můžete zrekonstruovat nebo vytvořit byt 2+KK. koupelna a nad dílnou je velká půda z které můžete udělat další byt 2 KK tato část domu má vchod samostatní Celá nemovitost je vytápěn společným kombinovaným kotlem na tuhá paliva s možnosti i plynu. Ohřev vody je řešen bojlerem. Zastavěná plocha domů 183 m2, zahrady 826 m2 Tato nemovitost se nachází v obci: Velké Kunětice – 12 km od města Jeseník. V této klidné lokalitě se nachází mnoho zajímavých míst ke sportovním aktivitám. Můžete například využít, cyklistiky, turistiky, výletů anebo v zimním období je i zde nedaleko mnoho lyžařských sjezdovek. Cena: 2 800 000 Kč provize RK nejsou zahrnuti v ceně Typ domu: patrový Velikost domu: 5 a více pokojů Budova: Cihlová Energetický štítek: G Stav objektu: Dobrý k okamžitému nastěhováni Vlastnictví: Osobní Umístění objektu: polosamota Poloha objektu: samostatný Podlaží celkem: 2 Plocha pozemku: 1321 Užitná plocha: 170 Topení: ústřední tuhá paliva , Plyn Půdní vestavba: je možnost Balkón: Ano Lodžie: Ano Terasa: Ano Sklep: 40m2 Garáž: Ne Parkovací místo: Ano Datum nastěhování: Okamžitě Elektřina: 230V Pokud Vás tento pozemek zaujala, neváhejte nás kontaktovat Pro více Info . volejte cena je bez provize RK tel: email: helsynprork@
Prodej rodinného domu Velké Kunětice, okres Jeseník.
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v severní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v mírně sklonitém terénu. Jedná se o podsklepený, zděný, rodinný dům, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou vlnitým plechem. Rodinný dům je dvougenerační a samostatně stojící. Rodinný dům je vhodný ke kompletní rekonstrukci či demolici. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a žumpu. V místě je možnost napojení na kanalizaci a plyn. Rodinný dům je vytápěn lokálně i ústředně. Podzemní podlaží se sestává ze sklepních místností. První nadzemní podlaží se sestává ze dvou bytů, které dělí centrální chodba. V podkroví je půda pro potřeby skladování a manipulace, s možností rozšíření obytné plochy. Na pozemku je situována stavba garáže a dílny. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy a trvalé ovocné porosty. Pozemky mají výměru 4 268 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Rodinný dům může sloužit k trvalému bydlení, ale také k rekreačním účelům. Jedná se o exkluzivní situování v přímé blízkosti autobusové zastávky. Obec Velké Kunětice je umístěna severně od Jeseníku, při státní hranici s Polskem. Obec je v současnosti základně vybavená, má mateřskou školku i základní školu, poštu, knihovnu. V místě nepřeberné možnosti výletů, které Jesenické hory mohou jen nabídnout. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto v souladu se zákonem uvádíme klasifikační třídu G. Financování zajištěno smluvním partnerem. Zaujala Vás naše nabídka? Zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku, kde Vám rádi sdělíme další informace.
Prodej rodinného domu Velké Kunětice, okres Jeseník.
Exkluzivně nabízíme k prodeji rodinný dům, který se nachází v jižní okrajové části obce, která je částečně zastavěna rezidenční zástavbou, v mírně sklonitém terénu. Jedná se o podsklepený, zděný, rodinný dům, s částečně využitým podkrovím, se sedlovou střechou krytou osinkocementovými šablonami. Rodinný dům je dvougenerační a samostatně stojící. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu. Rodinný dům je napojen na elektro, vlastní studnu a žumpu. V místě je možnost napojení na vodovod, kanalizaci a plyn. Rodinný dům je vytápěn kotlem na tuhá paliva s ústředním rozvodem. Podzemní podlaží se sestává ze schodiště a sklepních místností (4x). První nadzemní podlaží se sestává z bytu o dispozici 2+1 s kompletním sociálním zařízením a z bytu o dispozici 1+1 s kompletním sociálním zařízením. V podkroví je proveden jeden obytný pokoj a půda pro potřeby skladování a manipulace, s možností rozšíření obytné plochy. Na obytnou část navazuje hospodářská část. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží jako dvojgaráž a dílna. Na vedlejší stavbu navazuje přístřešek pro potřeby posezení a relaxace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy a trvalé ovocné porosty. Pozemky mají výměru 2 487 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Rodinný dům může sloužit k trvalému bydlení, ale také k rekreačním účelům. Jedná se o exkluzivní situování na okraji obce v přímé blízkosti autobusové zastávky. Obec Velké Kunětice je umístěna severně od Jeseníku, při státní hranici s Polskem. Obec je v současnosti základně vybavená, má mateřskou školku i základní školu, poštu, knihovnu. V místě nepřeberné možnosti výletů, které Jesenické hory mohou jen nabídnout. Průkaz energetické náročnosti budovy nebyl dodán, proto v souladu se zákonem uvádíme klasifikační třídu G. Financování zajištěno smluvním partnerem. Zaujala Vás naše nabídka? Zavolejte a domluvte si nezávaznou prohlídku, kde Vám rádi sdělíme další informace.
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Rodinný dům ve městě Jeseník
Jesenická realitní v zastoupení majitele, nabízí k prodeji rodinný dům ve městě Jeseník s výhledem směrem na Priessnitzovy lázně. Rodinný dům je v rekonstrukci a leží v klidné obytné části města Jeseník zhruba 1 km. od centra města a nabízí dvě bytové jednotky k bydlení a další možnosti v podkrovním prostoru. Dům může sloužit i díky jeho dispozici a umístění jako penzion pro turisty s apartmány. Sklepní prostory Vám nabídnou velké možnosti k vybudování welnessu pro vaše klienty, kteří Jeseníky navštíví. Zastavěná plocha je 98 m2 a disponuje s pozemkem o celkové ploše 598 m2. K vytápění domu je přivedený plyn, možnost připojení i tepelného čerpadla. Díky komínu ve středu domu, můžete připojit i krbová kamna, nebo kotel na tuhá paliva. Voda je městská a odpady jsou svedeny do městské kanalizace. Dům má novou střešní krytinu, plastová okna a je zateplený. Součásti projektu je i Zelená úsporám, program je už vyřízený od roku 2017 ale zatím se dotace nezačali čerpat. Pokud se vám tenhle dům líbí a chcete se na něj podívat osobně, určitě neváhejte a domluvte si termín prohlídky. Budu se těšit. Třída energetické náročnosti: G - Mimořádně nehospodárná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 7 200 000 Kč
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.