inzerce, prodej, prodám, bazar

Rodinný dům v obci Hněvošice 351,19 m2

Kategorie: Domy

Nabízíme prodej atypického moderního rodinného domu o dispozici 6+2 o velikosti 351,19m2, s velkou vjezdovou bránou 7m na el. pohon a telefonem, velkým uzavřeným dvorem, plochou zahrady a dvora 807 m2 a dvěma garážemi 57 m2.

Dům má dvě podlaží s podsklepením. Stává se z místností: 1NP z bílé lesklé dlažby - zádveří s dominantními dvouřkídlimi dveřmi, dlouhá chodba s betonovým schodištěm do 2NP, velká kvalitní kuchyň na míru se třemi druhy varných desek, kde je vstup na terasu 14,7 m2 pod kterou je uzavřený úložný prostor, obývací pokoj s velkou vytrínou s výhledem na bránu, šatna, ložnice s klimatizací se vstupem do soukromé koupelny s wc / bidetem / keramickou samostojící vanou / s velkorysým sprchovým koutem, technická mísnost (je třeba dodělat skříňky), samostatné wc u zadního vstupu. 2NP černá lesklá dlažba - velký dětský pokoj, velký pokoj pro hosty s balkonem 6,29 m2, koupelna s wc / vanou 190cm, místnost pro uložení věcí. Přes velkou zadní chodbu, kde je vstup na dvůr, dojdete do posilovny se soláriem, ze které je i dvoukřídlimy balkónovými dveřmi vstup na dvůr. Dále v zadní chodbě je kancelář. Sklep je suchý a čistý, nové podlahy vylité cement flow. Vytápění domu je podlahové vodovodní plynové, 99 % domu je v LED osvětlení. Dvůr je vydlážděn zámkovou dlažbou BEST.


Celý dům je obkopaný a odizolovaný a zateplený, veškeré podlahy jsou nové, zateplené a vylité cement flow, okna THERM 3sklo/6komor antracit, vstupní dveře kovové, garážové vrata Kružík, český betonový plot ve výšce 2,5m, vlastní ČOV, po celém domě nové rozvody internetu a tv, kolem domu je noční osvětlení na čidlo, odizolovaná střecha. Rozvody plynu a elektřiny nové. Na domě nezůstalo nic původního, kromě obvodového zdiva a části střechy, která je asi 10let stará. Elektřina 230V, 400V. Veškeré pevné vybavení domu je 2roky staré. Roční náklady na plyn za rok 2022 27tis. Dům lze předělat i na tepelné čerpadlo.

Dům je součástí komplexu, kde jsou další dva byty. Další dvě bytové jednotky jsou zcela oddělené od této hlavní části domu, a nezasahují do soukromí nového majitele domu. Všechny bytové jednotky budou součástí SVJ.

Jsme přímí majitelé, neplatíte provizi. Prodáváme z důvodu, že naše cesty vedou do jiného kraje. Dům lze koupit i celý vč. dalších dvou bytů, cena 12.990.000,-.

O spolupráci s RK nemáme zájem.
Rodinný dům v obci Hněvošice 351,19 m2
Podobné inzeráty
Prodej RD, Opavská, Hněvošice
Novinkou na prodej je tento zrekonstruovaný rodinný dům, který se nachází v obci Hněvošice, které jsou vzdáleny jen 10 minut od Opavy. Dům, jehož rekonstrukce byla právě dokončena, se nachází na pozemku o celkové ploše 1043 m2, dispozice domu je 5+kk, kdy v dolním patře domu nalezneme obývací pokoj se vstupem na terasu, kuchyni, ložnici, koupelnu, toaletu, prádelnu a komoru, a v horním patře se nacházejí dvě ložnice, jedna ložnice s šatnou a druhá koupelna s wc. Celkově dům nabídne přes 140 m2 vnitřní plochy, dále pak terasu 24 m2, sklep 12 m2, prostornou technickou místnost a zahradní sklad. Na domě proběhla celková rekonstrukce interiéru i exteriéru. Interiér - nové rozvody topení, vody, odpadů a elektřiny, nové omítky a podlahy, sdk stropy s led osvětlením Exteriér - zatepleno 10 cm grafitovým polystyrenem, moderní fasáda, částečná výměna oken, nový čelní plot, zámková dlažba před domem, elektrická brána, elektrická garážová vrata, nový kondenzační kotel, nová terasa Nadchne vás jistě design, který je v celém domě nadčasový a propojený - hlavními prvky jsou dekory dřeva a tóny šedé barvy. Kuchyňská linka navržena a vyrobena tak, aby poskytla co nejvíce úložných prostor i pracovní plochy. Dřevěné tóny linky skvěle doplňují dvířka z bezotiskového materiálu v grafitové barvě. Linka je plně vybavena vestavnými spotřebiči značky GORENJE (indukční varná deska s digestoří, myčka nádobí, lednice, mikrovlnná trouba, horkovzdušná trouba...). Na kuchyni přímo navazuje prostor obývacího pokoje, kterému dominuje rohový krb. Hned za obývacím pokojem se nachází venkovní terasa, která díky své rozloze plnohodnotně rozšíří v letních měsících váš domov. Velkou výhodou jsou dvě koupelny, obě s podlahovým vytápěním a dostatečným prostorem, v jedné je navíc sprchový kout. Dispozice domu je velmi prakticky vyřešena a promyšlena. Parkování je kromě garáže možné také před domem, kde je položena zámková dlažba. Další hromadu informací se dozvíte na prohlídce domu, nebo telefonicky. V obci Hněvošice žije přibližně 1.000 obyvatel, je zde škola i školka, samozřejmostí je obchod, obecní úřad či pošta, dobrá dopravní dostupnost autem i autobusem, dále pak sportovní vyžití, dostatek zeleně a lesů, autoservis, hospoda či pštrosí farma. Financování koupě Vám můžeme pomoci zajistit prostřednictvím našeho hypotečního specialisty. Pro více informací či domluvení prohlídky mne kontaktujte emailem nebo telefonicky. Budu se na vás těšit na prohlídce! ev.č.: 0845 třída energetické náročnosti budovy: C - Úsporná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: cihlová stav objektu: po rekonstrukci umístění objektu: centrum obce typ domu: patrový velikost: 4 pokoje zastavěná plocha (m2): 150 užitná plocha (m2): 164 plocha parcely (m2): 1043 počet podlaží objektu: 2
Prodej rodinného domu, ul. Bukovická, Velké Losiny.
Exkluzivně nabízíme k prodeji dva rodinné domy, které se nachází v severovýchodní části obce, která je zastavěna rezidenční zástavbou, v rovinném terénu. První rodinný dům je nepodsklepený, zděný, se dvěma nadzemními podlažími a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je dvougenerační a byl postaven v roce 1986. 1.NP a 2.NP je po kompletně provedené vnitřní rekonstrukci, podkroví se nachází ve hrubém stavu rekonstrukce. Rodinný dům je vytápěn ústředně, má provedené podlahové vytápění (v 1.NP). Rodinný dům je napojen na veškeré rozvody inženýrských sítí. Na rodinný dům navazuje garáž a přístřešek pro parkování osobních automobilů. Druhý rodinný dům je nepodsklepený, přízemní, dřevěný (srub) a s využitým podkrovím. Tento rodinný dům je jednogenerační a byl postaven v roce 2018. Rodinný dům je vytápěn lokálně kachlovými kamny v 1.NP. Rodinný dům je napojen na elektro, vodovod a kanalizaci. Na pozemku se dále nachází vlastní studna, která slouží pro potřeby užitkové vody. Na pozemku je situována vedlejší stavba, která slouží pro potřeby skladování a manipulace. Na pozemku jsou dále situovány venkovní úpravy. Pozemky mají výměru 1 133 m2, tvoří funkční celek a jsou přístupné po zpevněné komunikaci. Jedná se o exkluzivní nabídku, kdy rodinné domy mohou sloužit kombinací možností trvalého bydlení a rekreačního využití (možnosti pronájmu/výnosu).
Prodej, rodinný dům, Hněvošice
Hledáte klidné bydlení s dobrou dostupností do okolních měst a obcí? Pak je tato nabídka právě pro Vás! Nabízím Vám ke koupi rodinný dům v obci Hněvošice v dojezdové vzdálenosti 10 minut autem do Opavy. Dispozice domu je řešena do dvou nadzemních podlaží a suterénu. V 1.NP najdete bytovou jednotku 2+1 s komorou, koupelnou a samostatným wc. Je zde rovněž prádelna a zádveří se vstupem do suterénu. Ve 2.NP je bytová jednotka 5+1 s balkónem, komorou, koupelnou a samostatným wc. V suterénu je jedna místnost která může popř.sloužit i jako pracovna nebo dílna a technická místnost s plynovým kotlem na vytápění, kotlem na TP a bojlerem na ohřev vody. Váš osobní automobil můžete s klidem parkovat v garáži která je součástí domu, nebo za domem na vlastním pozemku s krásnou zahrádkou na které rostou ovocné stromy. Je zde rovněž i zděný sklad na nářadí. Celková výměra pozemků je 533 m2 z čehož zastavěná část činí 135 m2 . O dům bylo v minulosti náležitě pečováno. Došlo k zateplení fasády domu polystyrenem. Původní okna byla vyměněna za kvalitní Euro-okna s izolačním dvojsklem. Byly vyměněny vchodové dveře a položena nová střešní krytina. Za zmínku určitě stojí i na míru dělaná kvalitní kuchyňská linka v 2.NP od firmy Sýkora včetně spotřebičů Whirlpool (plynový sporák, elektrická trouba, mikrovlná trouba). Více informací Vám rádi poskytneme na pobočce realitní kanceláře nebo u makléře. ev.č.: 0897 třída energetické náročnosti budovy: G - Mimořádně nehospodárná dle vyhlášky č.264/2020 Sb. poloha objektu: samostatný druh objektu: smíšená stav objektu: velmi dobrý umístění objektu: klidná část obce typ domu: patrový velikost: 5 a více pokojů zastavěná plocha (m2): 135 užitná plocha (m2): 260 plocha parcely (m2): 533 počet podlaží objektu: 2
Rodinný dům 3+1 se zahradou v obci Krumsín, 126930
Nabízíme Vám ke koupi rodinný dům v obci Krumsín. Tipově venkovský dům s dispozicí 3+1 je možno rozšířit v přízemí i v patře, celková plocha pozemku činí 1207 m2. Dům má uzavřený průjezd, prostorný vnitřní dvůr, zahradu před domem o výměře 222 m2, zahradu za domem o výměře 585 m2. K parkování lze využít obě zahrady včetně dvora s nájezdem zezadu dvoukřídlou bránou. Dům prošel výraznou rekonstrukcí. Obytné prostory mají elektroinstalaci v mědi, nové podlahy, snížené stropy, kuchyně i pokoje jsou upraveny do stylu venkovského domu. Významná část modernizace je z roku 2022 – nová střecha – krytina Tondach deluxe. Vytápění v domě je plynové lokální WAFF - přístroje mají stáří 6 let. Dům velmi dobře drží teplo, jde o úsporné vytápění. Ohřev vody je elektrickým bojlerem. Dům má vlastní plynoměr, elektroměr a vodoměr. Obecní vodovod a kanalizace jsou v obci Krumsín vybudované v předchozích letech. Dům má vodoměr i přístup k obecní vodě, v domě je stále využívaná voda z vlastní studny. Kanalizace je v obci také dokončena, domy se budou v následujícím čase postupně napojovat. Napojení domu na kanalizaci je před domem bez potřeby zasahovat stavebně do vnitřních prostor domu. Obytná část v přízemí má předsíň, kuchyni, dva průchozích pokoje, koupelnu a WC. Třetí pokoj je v patře a má samostatný vchod s dřevěným schodištěm. V obci Krumsín je školka, 1.stupeň základní školy, obecní úřad, dva obchody. V blízkosti obce je krásná příroda Drahanské vrchoviny, Plumlovská přehrada. Měs... Číslo zakázky: 126930 Typ budovy: smíšená Poloha objektu: rohový Typ domu: patrový Sklep: není Energetická náročnost budovy: G - Mimořádně nehospodárná Bazén: Ne Garáž: Ne Velikost domu: 3 pokoje Druh domu: rodinný dům Počet podlaží objektu: 2 Stav objektu: dobrý Plocha pozemku: 1 207 m2 Zastavěná plocha: 175 m2 Užitná plocha: 200 m2 Umístění objektu: klidná část obce Obytná plocha: 90 m2 Kvalitativní standard: vesnický dům Počet pokojů: 3+1 Nízkoenergetický: Ne Rok rekonstrukce: 2 022 Komunikace: asfaltová Telekomunikace: internet Doprava: silnice, autobus Elektřina: 230V, 380V Voda: zdroj pro celý objekt, dálkový vodovod Odpad: kanalizace, žumpa bez přepadu Plyn: plynovod Občanská vybavenost: škola, školka, supermarket Ostatní vybavení: plot, bezbariérový přístup Další nebytové prostory: hospodářská budova, dílna Vybaveno: Ano Popis vybavení: vybavení interiéru dle osobní domluvy Topení: lokální - plynové Typ střechy: polovalbová Střešní krytina: pálená taška Plocha zahrady: 807 m2
Novostavba rodinného domu 129,75 m2 v obci Hněvošice vč.DPH
Nabízíme prodej nízkopodlažního rodinného domu typu bungalov v obci Hněvošice o velikosti 4+kk, stojící na pozemku o výměře cca 500 m². Zastavěná plocha domu je 129,75 m², užitná plocha je 101 m2 + 33 m2 terasy. Stavba je provedena z kvalitních materiálů (sádrové omítky, podlaha anhydrit zateplená 20 EPS, cihla Porotherm 30ProfiDryfix, zateplení fasády EPS 20 cm, střecha je Fatrafol se zateplením EPS 30, okna plastová s izolačním 3 sklem Therm, zámková dlažba BEST), střecha je z krovů o tloušťce 160x200. Podlaha je z voděodolného laminátu v dekoru dřeva. Velkoformátová dlažba 120x60 v koupelně, tech. místnosti a wc. Dům se skládá z místností: do vstupní chodby vstoupíte přes 100cm vchodové dveře, tento vstup je napojen na chodbu která vede přes celý dům k jednotlivým pokojům. Dále je technická místnost kde je prostor na pračku se sušičkou a žehlící prkno, samostatné wc s umyvadlem, koupelna s vanou a sprchovým koutem a wc, ložnice s balkónovými dveřmi, 2 dětské pokoje,obývací pokoj společně s kuchyňským koutem. V každém pokoji je SAT, TV, NET. Vytápění domu je podlahovým vodovodním topením pomocí elektrického kotle 9kW (v budoucnu je možnost změny na tepelné čerpadlo), nebo pak je přichystána krbová vložka v obývacím pokoji. Z obývacího pokoje a kuchyně se posuvnými dveřmi ocitnete na terase. Dům má vlastní ČOV a retenční nádrž. Před domem je stání pro dvě auta. V zadní části zahrady je betonový plot. Dům je ve fázi dokončovacích prací. Dokončení bude 3-4/2023. Průkaz energetické náročnosti bodovy je třida B - velmi úsporná. V případě zájmu rádi zodpovíme vaše dotazy, nebo vás pozveme již teď na prohlídku. V ceně domu je kompletně zhotovený dům s kuchyňskou linkou, s vybavením koupelny a wc. Cena je vč. DPH - lze odečíst. OBEC: Obec je výborně dostupná a občansky vybavená – autobus 1 minuta chůze směr Opava i směr Kobeřice, obchod a služby - škola, školka, doktor, pošta, hostince, dětské hřiště, kynologický klub, fotbalové hřiště, obecní sál na různé akce. Nejsme realitka, žádné provize !!! RK a podobné nevolat!!!
Prodej rodinného domu, pozemky o výměře 382 m², obec Olomouc
Exkluzivně nabízím k prodeji rodinný dům. Jedná se o nepodsklepený, zděný, rodinný dům, se dvěma nadzemními podlažími, bez využitého podkroví, se sedlovou střechou krytou taškou pálenou. Jedná se o dvougenerační rodinný dům. Rodinný dům je v dobrém stavebně-technickém stavu, avšak vhodný k rekonstrukci. V průběhu životnosti nebyla prováděna pravidelná údržba rodinného domu. Rodinný dům je napojen na elektrickou energii (světelný i motorový proud), obecní vodovod a kanalizaci. Nedaleko je možnost napojení na plynové vedení. Rodinný dům je využíván k trvalému bydlení. Rodinný dům se sestává ze dvou samostatných bytových jednotek o dispozicích 3+1 (I. nadzemní podlaží) a 2+1 (II. nadzemní podlaží). Možnost rozšíření obytné části do podkroví rodinného domu. Za rodinným domem se nachází torzo vedlejší stavby, které v minulosti sloužilo k trvalému bydlení. Pozemky tvoří funkční celek, nachází se v rovinném terénu a jsou přístupné po nezpevněné komunikaci. Jedná se o žádanou a velice klidnou lokalitu. Rodinný dům lze využít k různým účelům. Občanská vybavenost a dopravní dostupnost nedaleko.