inzerce, prodej, prodám, bazar

ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA PARIS, látka modrá, pravý roh

Kategorie: Křesla a gauče

Nová, Se záručním listem, Atraktivní rohová sedací souprava je nejen pohodlná, ale i zajímavá na pohled. Vzdušný design tvarů dotváří velké polštáře, moderní kovové nohy, dekorativní prošev a prostorný otoman. Sedačka tvoří levý roh a je očalouněna kvalitní látkou v optice lesklého sametu v odstínu modrá. Potěší i z praktické strany, díky úložnému prostoru a rozkládací funkci na příležitostné lůž­ko.
potah: látka Monolith 77 – kvalitní látka v elegantní lesklé sametové optice, barva námořnická modrá (složení: 100% polyester, otěruvzdornost: 45.000 cyklů, gramáž: 330 g/m2, speciální vlastnosti: zvýšená voděodolnost – tkanina je potažena speciální ochrannou vrstvou, která vytváří hydrofobní povlak, který chrání před rychlým přechodem tekutin – to zabraňuje okamžité absorpci vody skrz tkaninu, čímž se kapalina kondenzuje na povrchu materiálu, díky tomu máte čas použít měkký hadřík nebo papírový ručník k jemnému odfiltrování rozlité kapaliny)
hloubka sedáku včetně polštářů: 61 cm/bez polštářů: 85 cm
výška sedačky včetně polštářů: 90 cm/bez polštářů: 79 cm
přední/zadní nohy: hranatý kovový profil, černý mat, výška nohy 13 cm
funkce rozkladu na příležitostné lůžko: plocha 151×223 cm
úložný prostor (pod otomanem, vyklápěcí kovová konstrukce, vnitřní rozměr cca 152×16×73 cm
.. sedačka je nová, důvod prodeje - stěhování
domluva dopravy za úplatu
ROHOVÁ SEDACÍ SOUPRAVA PARIS, látka modrá, pravý roh
Podobné inzeráty
Černá rozkládací pohovka z Bonami s úložným prostorem INTERI
K dispozici k vyzvednutí na Praze 7 Možnost rozdělat na dva díly viz fotka Původní cena 34 999 Kč 3 roky stará, používaná, v dobrém stavu Základní parametry: Konstrukce pohovky: masivní bukové dřevo Šířka: 265 cm Výška: 76 cm Velikost pohovky: Trojmístná Hloubka: 96 cm Váha: 122 kg Celková hloubka pohovky: 178 cm Výška nohou: 5 cm Nosnost: 480 kg Výška sedáku: 37 cm Hloubka sedáku: 66 cm Šířka sedáku: 219 cm Výška područky: 56 cm Výška zadní opěrky: 42 cm Šířka područky: 23 cm Hloubka sedáku lenošky: 148 cm Roh: Pravý roh Rozměry spací plochy: 135x215 cm Funkce: Rozkládací, s úložným prostorem
Rohová sedací souprava
Malá rohová sedačka je cenově výhodná a pasuje i do nejmenších místností. Můžete využít i úložný prostor a rozklad na příležitostné lůžko. V kombinaci šedá/bledě modrá tkanina. konstrukce: dřevo, dřevotříska, překližka, kov jádro: polyuretanové pěny potah: plochá polyesterová tkanina, barva světle šedá potah polštáře: plochá polyesterová tkanina, barva světle šedá/bledě modrá včetně potažení zadní části (možné umístění i v prostoru) 3 x opěrný polštář (nesnímatelný potah, rozměr polštáře cca 45×45 cm) 2 x područkový polštář (nesnímatelný potah, rozměr polštáře cca 25×55 cm) rohový půdorys – sedací soupravu lze univerzálně smontovat jako pravý nebo levý roh (s otomanem umístěným na pravé nebo levé straně) zaoblený tvar otomanu přední/zadní nohy: nízké kluzáky, černý tvrzený plast sedák: tužší/opěrák: měkké opěrné polštářky výška sedačky včetně polštářů: 87 cm/bez polštářů: 70 cm hloubka sedáku včetně polštářů: 40 cm/bez polštářů: 63 cm funkce rozkladu na příležitostné lůžko: plocha 122×190 cm (sklápěcí typ rozkladu – příležitostné lůžko snadno vznikne po vysunutí sedáku vpřed a sklopení opěráku) úložný prostor (umístěn pod sedákem) rozměrově pasuje i do malých místnosti. Nikde není poškozeno. Nutný vlastní odvoz. Dá se samozřejmě rozložit na 2 kusy ???? pro lepší manipulaci. Při rychlém jednání sleva!!!
Rohová-rozkládací sedací souprava
Prodám rohovou-rozkládací sedací soupravu. Orientaci rohu lze smontovat jak obě strany. Sedačka je rozkládací, s úložným prostorem. Stáří je 1,5 roku. Přestěhoval jsem se a rohová sedačka je pro nové prostory příliš velká, tudíž budu pořizovat menší. Sedačka je bez jakéhokoliv poškození. Rozměry viz. odkaz níže. Původní cena byla 16 500,- Po domluvě je možné sedačku i dovézt.
Rohová sedací souprava - rozkládací gauč + úložný prostor
Prodám rohovou sedací soupravu, gauč, v krásné tmavě zelené látce, látka v elegantní sametové optice. Sedací souprava byla zakoupena ani ne 6 měsíců zpět, je tedy v TOP STAVU, bez jakéhokoli poškození, není prosezená ani špinavá. Robustní konstrukce, nevrže. Souprava disponuje praktickou rozkládací funkcí s možností úložného prostoru. Velmi kompaktní rozměry: 232/167x85x104cm, výška sedu 43cm, hloubka sedu 60cm Jedná se o kompletní sedačku z foto, tedy samotný gauč, všechny polštáře i deku. Pohovka je demontovaná, osobní odběr Český Brod (20 minut od Prahy). PC: 20000kč (možnost koupit jako set i s 4ks jídelních židlí/křesel ve stejné barvě)
Rozkládací sedací souprava Evita III - doprava zdarma
Nádherná moderní rozkládací sedací souprava Evita III se šikmým typem područek a odolným pružinovým provedením je nyní ve slevě! S touto krásnou sedací soupravou získáte nejen elegantní kus nábytku, ale také příjemné posezení a pohodlné lůžko pro hosty. Sedací souprava Evita III má hmotnost 110 kg, výšku 80 cm, výšku sedu 40 cm, hloubku sedu 59 cm, šířku 240 cm a lůžko o rozměrech 185 x 128 cm. A co je nejlepší, nyní nabízíme dopravu spediční službou TopTrans po celé ČR Zdarma v ceně! Navíc máte možnost platby v hotovosti nebo kartou při osobním převzetí na adrese Poděbradská 2216 Nymburk. Neváhejte a objednejte si tuto moderní rozkládací sedací soupravu Evita III se šikmým typem područek ještě dnes! Do variabilního symbolu uveďte své telefonní číslo a do zprávy můžete uvést své celé jméno. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Rozkládací sedací souprava se 2 křesly a úložným prostorem
Pěkná sedací souprava,která se skládá z pohovky a 2 křesel. Pohovka je rozkládací a má i uložený prostor. Používaná, ale je ve velmi dobrém stavu, neprosezená, bez vad. Součástí 2 polštáře stejné barvy a látky. Látka mikroplyš, dobře se udržuje. Rozměry sedačky: Šířka 195cm Hloubka sedáku 60cm Výška zádové opěrky 58cm Rozložená šířka lehací plochy 120cm Výška sedací plochy 40cm Rozměry křesel: Šířka 80cm Hloubka sedáku 57cm Výška zádové opěrky 53cm Výška sedací plochy 40cm Pouze osobní odvoz ze Zlína