inzerce, prodej, prodám, bazar

Rollei Butler Action stabilizátor

Kategorie: Stativy

Stabilizátor kupovaný v Alze 5/2019. Byl použitý jen 3x.
Nejlépe osobní předání v Praze/Kralupy nad Vltavou. Poštou pouze při uhrazení částky předem.

Rollei Butler Action stabilizátor
Podobné inzeráty
Feiyu Tech Vimble 2s 1x použitý
Feiyu Tech Vimble 2 1x použitý do teď ve skříni. Stabilizátor FeiyuTech Vimble 2S je vhodný pro mobilní telefony. Tříosá stabilizace zajišťuje kvalitní záznam a teleskopická selfie tyč umožní prodloužit stabilizátor až o 18 centimetrů. Kromě telefonů je ideální i pro akční kamery. Snadná konzole umožňuje využít funkce zoomu, sledování obličeje a další. S aplikací do zařízení můžete také nastavit stabilizátor či upravovat videa. Přes USB port na FeiyuTech můžete připojit powerbanku a telefon nabíjet. Samotný stabilizátor pak disponuje výdrží až 5 hodin. Stabilizátor FeiyuTech umožní vytvářet kvalitní záběry Teleskopická tyč prodlouží stabilizátor Tříosá stabilizace s možností zamčení os Možnost využití funkcí zoom, sledování objektu či časosběr Výdrž 5 hodin, s průběžným vypínáním až 10 hodin Snadné upínání telefonu na stabilizátor Kompatibilní s rozměry telefonu maximálně 57–84 mm Je možné využít i pro akční kamery FeiyuTech podporuje nabíjení telefonu powerbankou
Rollei C6i, kulová hlava
Prodám karbonový stativ Rollei C6i, výborný a lehký stativ pro fullframe a na cesty. Nový, nikdy nepoužitý. Popis a foto v linku.
Stabilizátor 3-Osy - Zhiyun Smooth Q (nepoužívaný)
Stabilizátor 3-Osy - Zhiyun Smooth Q (nepoužívaný) Nepoužívaný 3-Osy stabilizátor pro většinu mobilních telefonů s možností ovládání videa přímo z rukojeti. * Inteligentní rukojeť Vám umožni plné ovládání fotografování a natáčení videa přímo z rukojeti stabilizátoru. pomocí samostatného tlačítka můžete využívat i digitální zoom. Inteligentní rukojeť Vám umožni plné ovládání fotografování a natáčení videa přímo z rukojeti stabilizátoru. pomocí samostatného tlačítka můžete využívat i digitální zoom.​ Samozřejmostí jsou i pokročilé inteligentní funkce. S mobilní aplikací ZY Play dokáže stabilizátor Smooth Q sledovat objekt přičemž ho bude držet neustále zaostřený. Můžete použít funkci Time-Lapse nebo Slow Motion. Při focení nočních fotografií Vás potěší funkce dlouhé expozice. * Stabilizátor Smooth Q disponuje vestavěnou baterií s kapacitou pro 12h nepřetržitého fungování. V případě, že Vám baterie dojde a vy ještě potřebujete natáčet, můžete stabilizátor připojit na externí Powerbank a pokračovat v natáčení. * Smooth Q disponuje unikátním sklíčidlem pro uchycení mobilního telefonu. Jeho největší předností je kolečko pro snadné otočení mobilního telefonu o 90 °. --- * osobní převzetí v Brně
Gimbál Rollei
dvouosý stabilizátor Rollei pro akční kamery Hero 3.4.5,8, vhodný i pro kamery velikosti Gopro. Gimbál má v rukověti baterii s velkou kapacitou a lze zní odebírat proud pro dobíjení kamery a dobití třeba mobilu na cestách atd. Výstup klasický USB a vstup pro nabíjení Gimbálu je v sadě kabel a pomocí mobilní nabíječky nebo USB počítače lze nabíjet. Možno zaslat zásilkovnou 80 Kč.
Steady butler action
Predam stabilizator na akcne kamery - novy, nepouzity Povodna cena 2500 czk
Stativ Rollei pro mobilní telefon - NEPOUŽÍVANÝ
Dobrý den, prodám stativ značky Rollei. Se stativem můžete cestovat, má šikovnou taštíčku. Max výška je 120cm. Lze nasadit telefon ale i kameru např. GoPro. Stativ nebyl moc často používaný, stav je pěkný. Koupil jsem ho nový z Alzy za 800,- Pošlu na dobírku přes Zásilkovnu a nebo osobně ;)