inzerce, prodej, prodám, bazar

Romány pro ženy

Kategorie: Romány pro ženy

Prodám několik románů pro ženy, všechny čtené, v dobrém stavu.

3x Agatha (Agatha Christie) - 150,- Kč.
Gejša se smaragdovýma očima (Jina Bacarr) s papírovým přebalem - 150,- Kč.
Vhodný nápadník 2 (Vikram Séth) s papírovým přebalem - 100,- Kč.
Kolotoč snů (Freya North) - 100,- Kč.

Upřednostňuji zasílání přes Balíkovnu (+65,-).

V případě zájmu mne kontaktuje pouze prostřednictvím formuláře nebo e-mailu bujokovamirka@
Romány pro ženy
Podobné inzeráty
ROMÁNY PRO ŽENY...
ROMÁNY PRO ŽENY... Prodám pěkné knížky pro ženy: 1) Vsaď se!, 2) Svatba, 3) Blondýnky (autorka napsala předlohu k TV seriálu Sex ve městě), 4) O srdce gardedámy, 5) Jak přežít manželství - Život začíná po čtyřicítce. A ještě dostanete krásnou knihu Francouzský buldoček (výběr, chov, výcvik, zábava). Prodávám POUZE jako CELEK za tuto pěknou cenu: 350 Kč. Omlouvám se, sice NEZASÍLÁM, ale pokud budete chtít, tak Vám knihy doručím po Praze až na Vaši oblíbenou stanici METRA. Stačí zavolat na uvedený telefon. Děkuji.
Beletrie a romány pro ženy, bez papírových přebalů.
Prodám beletrii a romány pro ženy, bez papírových přebalů: Všechno a tebe - Simona Ahrnstedt, 90,-, V rukou bohyně - Steven Saylor, 20,-, Pomsta omegy - Bob Mayer, 20,-, Návraty - Marian Keyes, 20,-, Cesta sněžných ptáků - Robert Lyndon, 30,-, Touha - Amanda Quick, 30,-, Úterní ženy - Monika Peetz, 40,-, Šero a hedvábí - Ann Maxwell, 20,-, Bezdomovci - Hilary McKay, 20,-, Hříšné sny - Nicole Jordan, 30,-, Čtrnáct - Lauren Myracle, 20,-, Na vlastní pěst - Kate Holden, 20,-, Zátoka bouří -Patricia Shaw, 30,-.
Knihy - Romány pro ženy
Prodám romány pro ženy. Velká spousta knih, nemohu psát o čem se v knihách píše, tolik místa tu není. Muže snad napovědět název. Zábava jak trávit dlouhé zimní večery. Možnost i osobního výběru po dohodě. Děkuji. cena by byla 70kč/ks. V případě většího počtu knih možnost slevy.
3x Romany pro ženy
Prodam romany pro zeny... Moje nejoblibenejsi jednorazovka 120kc Cerne hedvabi 80kc Andel v rudych satech 80kc Pri koupi vsech 3knih dohromady cena 200kc
Romány pro ženy, rúzné druhy
Prodám romány pro ženy, různé druhy,větší množství, ukázka viz.foto, 1ks za 5Kč.
Knihy - romány - Mark Chadbourn
Prodám fantasy romány od Marka Chadbourna. Jedná se o romány plné romantiky a vášně. Knihy jsou ve výborném stavu (pozůstalost). Cena knih bez pevné vazby (paperback) je 80,-Kč. Cena je za jeden kus, při odběru více kusů lze domluvit slevu. :) Možno osobní odběr Brno, Blansko a okolí. Mrkněte i na mé další inzeráty. :) Seznam knih: Ďábel v zeleném, Královna zkázy, Psi Avalonu