inzerce, prodej, prodám, bazar

romer kid plus 15-36 kg

Kategorie: Autosedačky

prodám autosedačku 15-36 kg
odběr v holešově
romer kid plus 15-36 kg
Podobné inzeráty
Autosedačka Römer KING II LS - Zebra (Romer) - 9-18 kg
Autosedačka Römer KING II LS - Zebra (Romer) - 9-18 kg - autosedačka po 2 dětech, kupovali jsme jako zánovní, byla v druhém autě, nekuřácké, nebouraná, výborný stav (viz. foto), sedačka je vyčištěná, vypraný potah, stačí připoutat a jezdit. Krásný motiv Zebra. Jediná chybka, začínala se malinko trhat podložka, proto byla zalepena preventivně stříbrnou lepenkou. Jinak potah není vytahaný, vyšisovaný, krásně sedí. Světelná a akustická indikace správného připoutání dítěte. Další spona pro lepší připoutání dětí, nemohou se samovolně vyvékat z pásů. K sedačce je i návod, umístěný v zadní části. Polystyreny jsou nerozlámané, jedna z nejbezpečnějších sedaček na trhu. Snadná a rychlá montáž. Popis z e-shopu uveden níže. Půvoní cena zánovní sedačky - 4200 Kč. Aktuální cena - 2000 Kč Pouze osobní předání po domlouvě: - Večery a víkendy - Libochovice, Radovesice - během dne Praha 6 - Dejvice - Odpoledne mezi 16 - 17 hodin na cestě Praha 6 - Slaný - Zlonice - Mšené Lázně - Radovesice V lednu 2022 a dále: - během dne Praha 6 - Dejvice - Odpoledne mezi 16 - 17 hodin na cestě Slaný - Zlonice - Mšené Lázně - Radovesice Popis prodejce (e-shopu): Autosedačka Römer KING II LS Skupina 1, 9-18 kg (9 měsíců - cca 4 roky) Při cestování s malými dětmi je pro každého rodiče na prvním místě bezpečnost. Nedělejte kompromisy a vsaďte na kvalitu a vyberte pro své dítě to nejlepší. Společnost BRITAX RÖMER vybavila novou autosedačku KING II LS inovativním světelným a akustickým indikátorem pásů, který vám pomůže zajistit vašemu dítěti bezpečnou a pohodlnou jízdu. Autosedačka je určená pro děti od 9 -18 kg. Důvěřujte schopnostem našich expertů na bezpečnost. Autosedačka má veškeré bezpečnostní funkce, které od výrobků společnosti BRITAX RÖMER očekáváte. Vlastnosti: - Umístění po směru jízdy od 9 kg do 18 kg - Světelný a akustický indikátor vám umožní správně upnout pás, aby vaše dítě cestovalo bezpečně a pohodlně - Patentovaný systém upínání bezpečnostních pásů zajišťuje jednoduchou, bezpečnou a pevnou instalaci sedačky ve vozidle - Sedačka se naklopí dopředu a umožňuje tak lepší přístup a viditelnost pro usnadnění instalace - 5-bodový bezpečnostní pás směřuje síly působící při nárazu přes silné kosti těla do sedačky. - Hluboké, měkce polstrované bočnice zajišťují optimální ochranu dítěte proti bočnímu nárazu v rámci celé sedačky - Výkonné ramenní opěrky omezují pohyb dítěte dopředu a také energii, která vznikne v případě nehody - Výškově nastavitelná hlavová opěrka a bezpečnostní pás se snadným nastavením jednou rukou umožňují sedačce růst spolu s vaším dítětem, aniž byste museli pás vyjímat a znovu navlékat - 4 naklápěcí polohy umožňují nastavit dítěti pohodlnou polohu na spaní, aniž byste je rušili - Přidržovače pásů pro snadné usazování a vyjímání dítěte z autosedačky - Zámek zůstává v přední poloze pro snadné usazování dítěte
Romer Britax KID II
Prodám dvě autosedačky Romer Britax KID II, denně používané, ale vypadají jako nové. Při odběrou obou, cena 1800Kč celkem. Při odběru jedné samostatně, cena 1000kč. Možnost předání i v Brně. Neposílám, pouze osobní předání.
Autosedačka ROMER Kid - TrendLine
Autosedačka ROMER Kid - TrendLine. Izofix nemá. Polohovací, výškově stavitelné opěradlo hlavy. Odnímatelné opěradlo možno použít jako kvalitní podsedák. Nosnost 15 až 36 kg. Koupená nová žádný předprodej. Nápis Römer schválně zamazán fixem od novoty kvůli zlodějům jde to odstranit.
Römer kid ece r44/04 (BRITAX ROMER) 15-36 kg
Prodám universální dětskou autosedačku Römer kid ece r44/04 na 15-36 kg, nastavitelná výška zad/hlavové opěrky a možnost druhé šikmé polohy oproti sedadlu vozu. Bez poškození. Z nekuřáckého nehavarovaného vozu. Osobní předání v Praze (optimálně Praha 6, 7 a 1).
Dětská autosedačka Romer Kid Plus 15-36 kg (do smazání)
Prodám dětskou sedačku Romer Kid Plus pro váhu dítěte 15-36 kg. Po dvou dětech, mechanicky bezvadný stav, snímatelný potah. Používáno výhradně v nekuřáckých vozech. Hlavní vlastnosti: - výškově nastavitelná hlavová opěrka (na druhé fotce je opěrka vysunutá na maximum) - šířkově nastavitelné bočnice sedáku (na druhé fotce maximální šířka sedáku) - podsedák je možné oddělit a použít samostatně - modro šedá barva - návod k použití - NEMÁ ISOFIX, UCHYCENÍ SEDAČKY JE PŘES BEZPEČNOSTNÍ PÁS Zaslání je po dohodě možné. Koukněte také na moje další inzeráty...
Römer KID plus 15-36 kg
Prodám velice zachovalou autosedačku Britax Römer KID plus.