inzerce, prodej, prodám, bazar

Rošty

Kategorie: Matrace

Používané rošty.Cena za kus 999kč. Původní cena 7500 kč za kus.Pouze osobní odběr!
Rošty
Podobné inzeráty
NOVÉ Relaxdream XL Bamboo 90x200x16 PC:3850 Kč
Prodám 2ks nových matrací se zárukou, původní cena 3850 Kč/ks, nyní 2950 Kč/ks. Můžu zaslat i na dobírku. Popis: Česká matrace vyrobená moderní technologií. Ortopedická, sendvičová s anatomickými zónami a masáží. • Matrace z pružných pěn Flexi® vyšší objemové hmotnosti pro stabilitu, nosnost a dlouhou životnost. Vyrobena z vakuové pěny Flexifoam®, za studena tvářené, s rozdílnými tuhostmi a objemy v sendvičové konstrukci. • Strana RELAX SOFT – měkčí (bílá) strana s lehkou masážní profilací pro uvolnění svalstva. Nižší střední tuhost. • Strana RELAX HARD – tuhá, masívní strana matrace –(zelená) pěna Flexifoam® vysoké objemové hmotnosti . Vybavena 7- zónovou profilací. Pro muže a milovníky tužšího poležení – vyšší tuhost. • Střední část jádra je vyrobena z pěny Flexifoam® vyššího objemu pro stabilitu, životnost, přirozenou tuhost a podporu ortopedických vlastností matrace. • Matrace je opatřena snímatelným a pratelným potahem Bamboo. Potah má zip po celém obvodu a lze jej rozdělit na 2 části a prát i v menších pračkách. Obě poloviny jsou prošívané a opatřené klimatizačními vrstvami dutého vlákna (omezuje pocení a tepelně izoluje lůžko). Vhodné uložení na lamelové pevné či polohovatelné rošty, případně na rošty laťkové. Matrace je též vhodná pro motorové rošty Doporučená nosnost do 120 kg. Výška matrace 16 cm Záruka 3 roky / Testováno mechanickými zátěžovými testy (50.000x). VYŠŠÍ STŘEDNÍ + VYŠŠÍ TUHOST.
Matrace, plus rošty 2x, 90x200, 1000 Kč za vše.
Prodám 2x matrace plus rošty, 90x200, 1000,-Kč za vše.
Rošty
Rošty mám 2, na postel 200x180
Prodám rošty a matrace
Prodám 2ks matrace, kvalitní pratelné potahy, tvrdost jedna strana 4 a druhá 5, rozměr d 200cm x š 100cm x v 18cm a 2 rošty, d 200cm x š 100cm. V dobrém stavu, málo používané. Nabízím z důvodu změny velikosti postele. Původní cena nad 10 000,- Kč, nyní 5 000,- Kč. U odběru všech kusů, možná sleva.
2ks Polohovací lamelový rošt DOUBLE EXPERT 100x200 cm - NOVÉ
Prodám 2 ks nových roštů se zárukou DOUBLE EXPERT 100x200 cm. Cena 2990 Kč/ks. Můžu i zaslat. Popis roštu: TROPICO LAMELOVÝ ROŠT DOUBLE EXPERT 100x200 cm Lamelové rošty řady Double jsou výrobky masivní a moderní konstrukce. Anatomické uspořádání lamel má příznivý vliv na polohu těla při spánku. BLIŽŠÍ POPIS ROŠTU: Mají 28 lamel šíře 38 mm ve výkyvných gumových pouzdrech. V oblasti hrudníku je 5 lamel s nastavitelnou tuhostí dle hmotnosti uživatele. Středový popruh je zdvojený pro vyšší elasticitu a životnost. Standardně se rošty vyrábějí s tvz. zápornou tolerancí, jejich reálný rozměr je pak o cca 1 cm užší a o cca 4 cm kratší, určené jsou však pro uvedené rozměry ložných ploch. Vhodný pro všechny typy matrací. PARAMETRY: Výška roštu: 5 cm Maximální doporučená nosnost: 130 kg
Matrace Relaxtic
Použitá matrace Relaxtic je moc pohodlná. Původní cena 5500 Kč (teď je možné nakoupit za 3999 Kč). Prodáváme z důvodu, že klukovi už jsme nakupili větší postel z větší matrace. Celý popis matrace najdete dolu: - Speciálně navržena pro děti a dorost - Rozdílná tuhost obou stran - Kvalitní studená pěna Flexifoam® - Výška matrace 16 cm - Prodyšný potah - snímatelný a pratelný Ortopedická pěnová matrace RELAXTIC DREAMS NEW je speciálně navržena pro děti a dorost. Jednotlivé strany matrace se sice vyznačují rozdílnou tuhostí, obě však disponují stejnou 7-zónovou anatomickou profilací různých tvarů, která celkově přispívá nejen k aktivní cirkulaci vzduchu, ale také se lépe přizpůsobí jednotlivým partiím těla. Sendvičové jádro matrace se skládá celkem ze tří vrstev. Středová vrstva je vyrobena z kvalitní studené pěny Flexifoam®, která dodává matraci přirozenou tuhost a pružnost současně. Strana RELAX SOFT z pěny Flexifoam® se vyznačuje nižší střední tuhostí s doporučenou nosností do 90 kg. Je určena pro uživatele od 3 do 14 let. Strana RELAX HARD z pěny Flexifoam® se vyznačuje střední tuhostí s doporučenou nosností do 130 kg. Je určena pro uživatele od 15 let. Barevné provedení jednotlivých pěnových vrstev se může od uvedených fotografií lišit, avšak jejich vlastnosti zůstávají stejné. Na údržbu nenáročný a hygienický potah s dutými vlákny lze díky zipu a dvoudílné konstrukci snadno sejmout a prát při teplotě 60 °C. Matrace vhodná pro rošty laťkové, lamelové a zároveň polohovatelné mechanicky i elektricky.