inzerce, prodej, prodám, bazar

Rotační kulmofén ROWENTA CF9540F0

Kategorie: Fény, Kulmy

Rotační kulmofén ROWENTA CF9540F0, Premium Care, 2 rotační kartáče Brush Activ´ s přírodními kančími štětinami (průměr 4 a 5 cm) + krytky, dvojitý ionizátor proti krepatění a statické el., povrch s arganovým olejem, kašmírem a keratinem, 2 přepínače - rotace vpravo/vlevo, 3 stupňové nastavení rychlosti/teploty s funkcí chladného vzduchu, chladná špička, otočná šňůra 1,8 m se závěsným okem, příkon 1000 W, barva bílá/růžová, hmotnost 1010 g. Používaná, zachovalá, plně funkční v originál obalu. PC 1890 Kč prodám za 800 Kč.
Rotační kulmofén ROWENTA CF9540F0
Podobné inzeráty
NOVÝ Kulmofén Rowenta CF9117F5 Brush Activ Compact
Prodám NOVÝ nepoužitý kulmofén - rotační kartáč Rowenta CF9117F5 Brush Activ Compact. Moderní horkovzdušný rotační kartáč osvědčeného výrobce Rowenta vám vytvoří objemný účes jako z reklamy. Zajišťuje bezchybnou úpravu vlasů pomocí rotace vpravo nebo vlevo. Keramický povrch v kombinaci s povrchem Keratin & Shine zajistí rovnoměrné rozložení tepla a chrání vlasy před krepatěním. Vaše vlasy budou po použití nejen lesklé, ale také hladké a vy tak pohodlně docílíte požadovaného účesu. Automatické otáčení Kulmofén Rowenta CF9117F5 Brush Activ Compact natáčí automaticky pramen vlasů kolem kartáče bez toho, aby se vaše vlasy zamotaly. Vysoký výkon Kulmofén Rowenta CF9117F5 Brush Activ Compact disponuje příkonem 800 W pro rychlé vysoušení a úpravu účesu. Funkce studeného vzduchu Chladný vzduch slouží k zafixování výsledného účesu bez použití tužidla na dlouhou dobu. Pohodlné používání Na těle kulmofénu se nachází dvě tlačítka pro přizpůsobení natáčení vlasů (dovnitř nebo ven) podle potřeb vašeho účesu. Precizní nastavení Pro dosažení nejlepších výsledků si můžete nastavit dva stupně rychlosti a teploty. Funkce Cool-Air Shot slouží k zafixování vašeho účesu. Technické specifikace: Typ povrchu: keramický Délka přívodního kabelu: 1,8m Příkon:800 W Barva: růžová/bílá Pouze rozbaleno pro nafocení. Nevhodný dárek. vsezapar@
Rotační kulmofén Rowenta ultimate experience
Kulmofén značky ROWENTA. Zakoupeno 2020 jako nevhodný dárek k Vánocům. Původní cena 2400,-. Jednou vyzkoušený. Jako nový. Odkaz na výrobek na stránkách Rowenta:  Popis produktu Rotační kartáč Rowenta Ultimate Experience přináší profesionální výsledky na dosah ruky. Jedná se o mimořádného pomocníka pro úpravu účesu, díky kterému si dokážete doma vykouzlit stejně úchvatný účes jako z kadeřnictví. Pokročilý režim Style Assist a jeho automatické nastavení pro dokonalé výsledky přesně podle přání udělají všechnu práci za vás. Objem od kořínků až po konečky, hedvábně jemné vlasy a dlouhotrvající lesk. Tento kompaktní rotační kulmofén 2v1 během vysoušení upravuje a tvaruje účes pomocí tří speciálních kartáčů vyvinutých ve spolupráci s kadeřníky tak, aby se hodily na každý typ vlasů. Jeden je určen na řídké/plihnoucí vlasy, jeden na husté/nepoddajné vlasy a jeden na ofinu a hladký účes do posledního detailu. S tímto rotačním kartáčem, který se pyšní kompaktní konstrukcí a intuitivním použitím, si můžete každý den dopřát bezchybný účes jako z kadeřnictví. Osobní odběr, balikovna/zasilkovna. Vic foto můžu poslat do zprávy.
Kulma rotační Rowenta BRUSH ACTIV CF9530F0 bílá/fialová
NEVHODNÝ DAR - KULMA JE NOVÁ A NEVYBALENÁ! Doma zvládnete spoustu věcí a to včetně perfektního účesu. S rotačním kartáčem Rowenta ho navíc docílíte rychle, lehce a bez poškození vlasů. Pravá péče pro vaše vlasy Každá žena ze zkušeností ví, že nemá chodit spát s mokrou hlavou. Účes, který by se přes noc vytvaroval, by totiž nepatřil mezi nejmodernější trendy. K vysušení hřívy můžete použít klasický fén, který však k vlasům není zrovna šetrný, nebo kulmofén Rowenta, jenž vám nabídne ještě další výhody. Nad ostatními převyšuje zejména redukce statické elektřiny, vysoká výkonnost a jednoduché ovládání. Krásná každý den Plánujete místo domácí pohody vyrazit do víru velkoměsta? Kulmofén Rowenta vám v pár krocích pomůže vytvořit účes přesně podle vašich přání. Výkonné jádro 1000 W se pak postará o to, aby celá akce netrvala příliš dlouho a nezdržovala vás od dalších důležitých činností – třeba od kvalitního nalíčení. Klíčové vlastnosti: Horkovzdušný kartáč Rowenta Ionizátor pro redukci statické elektřiny Chladný vzduch k zafixování účesu Tlačítko pro změnu rotace 2 kartáče různých velikostí v balení Popis produktu kulmofén rotační • 2 nástavce • vyzařování iontů proti statické elektřině • keramický povrch • 2 různé teploty • fixace chladným vzduchem • příkon 240 W • hmotnost 1,01 kg • rozměry 33 × 8 × 23,2 cm (š × v × h)
Rotační kulmofén ROWENTA Brush Active 1000
Prodám rotační kulmofén ROWENTA Brush Active 1000W Ionic Ceramic. * Vysouší a tvaruje vlasy bez krepatění * zanechává vlasy zářivě lesklé a hladké * umožňuje snadnou úpravu vlasů všech délek * ideální i pro zvětšení přirozeného objemu vlasů * funkce chladného vzduchu zafixuje účes po vysoušení * součástí příslušenství jsou dva různě široké keramické kartáče * 3 stupně nastavení teploty a rychlosti * 2 chrániče kartáčů pro snadné skladování a dlouhou životnost * příkon 1000W, otočný dlouhý kabel Kulmofén byl použit minimálně. Funguje bezchybně. Preferuji osobní předání Brno, popř. mohu zaslat zásilkovnou (+80,-), platba předem.
Rowenta kulmofén
Rowenta kulmofén CF9520F0 Brush Activ, použitý pouze párkrát, jako nový funkční. Pouze osobní odběr na Praze 10 - Vinohrady. PC 1990,- Více info o produktu napr.
Kulmofén Rowenta
Kulmofén Rowenta- rotační kartáč a zároveň vysoušeč na vlasy. Jen vyzkoušený a dále pak nepoužívaný. Čistý a samozřejmě funkční. Zde je odkaz na detailní popis výrobku: Ideálně osobní převzetí v Praze, po domluvě podél D1 na Brno a v Brně.