inzerce, prodej, prodám, bazar

Rotační samonivelační laser s červeným paprskem - nivelák

Kategorie: Nářadí

Prodám nový rotační laser (nivelák)

Laser s dosahem 250m
Přesnost ±1mm/10m
Voděodolný a prachotěsný IP54
Samonivelace ± 5°
Zobrazuje vertikální/horizontální linii a laserovou olovnici horní i spodní Nastavitelná rychlost otáčení hlavy
Funkce skenování 0°/10°/45°/90°/180°
Možnost nastavit manuální sklon ve 2 osách ±5°

Obsah balení:
Rotační laser
Přijímač
Dálkový ovladač
Terč
Brýle
Nabíječka
Přepravní Kufr

Možnost dokoupit:
5m lať s ochranným pouzdrem 1250,-
Stativ a 5m lať s ochranným pouzdrem 2300,-

Nabízím také nivelák se zeleným paprskem za 5700,-

Po dohodě mohu zaslat na dobírku.
Poštovné od 70,-
Rotační samonivelační laser s červeným paprskem - nivelák
Podobné inzeráty
Rotační samonivelační laser se zeleným paprskem - nivelák
Prodám nový rotační laser (nivelák) Laser s dosahem 250m Přesnost ±1mm/10m Voděodolný a prachotěsný IP54 Zelená barva laseru pro lepší viditelnost oproti červenému laseru Samonivelace ± 5° Zobrazuje vertikální/horizontální linii a laserovou olovnici horní i spodní Nastavitelná rychlost otáčení hlavy Funkce skenování 0°/10°/45°/90°/180° Možnost nastavit manuální sklon ve 2 osách ±5° Obsah balení: Rotační laser Přijímač Dálkový ovladač Terč Brýle Nabíječka Přepravní Kufr Možnost dokoupit: 5m lať s ochranným pouzdrem 1250,- Stativ a 5m lať s ochranným pouzdrem 2300,- Nabízím také nivelák s červeným paprskem 5300,- Po dohodě mohu zaslat na dobírku. Poštovné od 70,-
Samonivelační křížový LASER zelený 3D nivelak DEKO 3 osy
NOVÝ Laser značky DEKO, která je na trhu přes 10 let - mám doma více nářadí této značky a dělá kvalitní věci, vždy jsem s nimi byl spokojen. Tento Laser k nim i dle mých známých patří. Někteří ho používají zcela profesionálně i snad denně. LASER DEKO Samonivelační 12-ti liniový laser(se závitem na stativ) se ZELENÝM paprskem, který je mnohem lépe vidět. Laser je vidět uvnitř vidět na 20 - 30 metrů. Venku dle podmínek, za Slunce se musí použít přiložená odrazivá destička, při zatažené obloze klidně 10 metrů, v šeru či navečer viditelnost do 100m... Samonivelace do 4° (1,0mm/7m), v případě, že usadíte laser špatně (mimo 4°), tak laser hlasitě pípá. Obsahuje dobíjecí baterii Li-ion 3000mAh(8hod) včetně nabíječky EU 230V. Dále brýle, KOVOVÝ masivní otočký vyrovnávací stojánek, multifunkční držák, pouzdro. Zasilkovna 85Kč. Pošta 130Kč.
Predám nový 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Huepar +príjmač
Predám nový, nepoužívaný 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Huepar aj s príjmačom do 60m. Teraz vďaka prijímaču môžete laserový nivelák využívať aj v exteriéry za akýchkoľvek svetelných podmienok až do vzdialenosti 60m. Na prijímači sa nachádza LCD displej, ktorý vám znázorňuje kde sa línia nachádza a orientuje vás šípkami na LCD panely hore-dolu tak aby ste rovinu mali nameranú úplne presne. LCD displej sa nachádza na oboch stranách prijímača pre pohodlnejšie ovládanie. Taktiež je možnosť využiť aj zvukove tóny na presne určenie roviny. Nivelák má 3 laserové vežičky z ktorej každej ide 360stupňový laserový lúč. Má automatickú stabilizáciu. Zaistenie výkyvu zabraňuje poškodeniu pri preprave. -Nivelák vysiela jasné lúče zelenej farby pre lepšiu viditeľnosť lúčov. -Nivelák má ochranu IP54, je možné používať ho vo vlhkom alebo prašnom prostredí. -Nivelák má vymeniteľnú batériu Veľkou výhodou tohto niveláku je to že sa dá samonivelizácia vypnúť a prístroj sa dá používať aj pod rôznymi uhlami. Cena je 6000kč preferujem osobný odber, no po dohode pošlem aj na dobierku (+300kč)
Predám nový 3D 360° 12 líiový zelený nivelák Hilda
Predám úplne nový 3D 12-líniový nivelák značky Hilda. Nivelák má 3 lasérové vežičky z ktorej každej ide 360stupňový lasérový lúč. Má automatickú stabilizáciu. Zaistenie výkyvu zabraňuje poškodeniu pri preprave. Nivelák vysiela jasné lúče zelenej farby pre lepšiu vyditelnosť lúčov. -Nivelák má ochranú IP54, je možné používať ho vo vlhkom alebo prašnom prostredí. -Nivelák má vymenitelnú batériu Veľkou výhodou tohto niveláku je to že sa dá samonivelizácia vypnúť a prístroj sa dá používať aj pod rôznymi uhlami. Obsah balenia: -12liniový nivelák deko so zabudovanou bateriou 6000mah (10hodín používania) -napájaci kábel -praktická prenosná brašňa -Mini statív Technická údaje: Typ laseru 2lvl Presnosť: +-1mm/7m Vhodné pre prácu s rádiusom do 30m. Pripojenie na stojan závit Hmotnosť : 1kg Rozmery: 13cm-7-11,5cm V PRíPADE ZáUJMU VIEM POSKTNúť AJ 120cm, HLINíKOVý STATíV NASTAVITELNý ZA 600kč. V PRíPADE ZáUJMU VIEM POSKYTNúť AJ NáHRADNý AKUMULáTOR ZA 450kč Cena 2000kč,môžem poslať aj formou dobierky, ktorej cena je 300kč
Samonivelační rotační laser 360° - zelený/červený paprsek
Prodám nepoužitý samonivelační rotační laser 360°, kompletní příslušenství viz. foto, podrobný CZ návod, záruční list - záruka 24 měsíců. Červený, nebo lépe viditelný zelený paprsek. Za příplatek je možné dodání s latí 5m a teleskopickým stativem 1.65m. - dosah 500m - rozsah 360° - přesnost +-1mm/10m - vertikální i horizontální použití - možnost zaměřovat šikminy - výdrž 20h na jedno nabití - doba nabíjení 7h Laser se zeleným paprskem = 7 000,- Kč Laser s červeným paprskem = 6 500,- Kč Lať + stativ = 2 000,- Kč Osobní převzetí je možné v Ostravě, nebo po dohodě zasílám přes DPD (doprava od 150,- Kč). Kontakt přes tel., sms, email i whatsapp. Možný rozvoz po moravskoslezském kraji zdarma.
Rotační LASER + stativ a 5m lat - Odpočet DPH
Prodám nový samonivelační rotační laser (nivelák) včetně stativu a latě určený na stavbu (výkopy základů, zakládání zdiva,značení vagrysu...) , rekonstrukce i výkopové práce (práce s bagrem a minibagrem - Kubota,JCB,Komatsu, Volvo...). Automatická nivelace v rozsahu +/-5°, 4 rychlosti rotace, manuální režim, nakloněná rovina, olovnice, horizontální i vertikální nivelace. - přesnost 1mm/10m - měřící rozsah s detektorem až 500m - rozsah samonivelace +/- 5°C - nastavitelná rotační rychlost - akumulátor s provozním časem 20h - dálkový ovladač s dosahem až 50m - použití v interiéru i exteriéru Sada obsahuje: - samonivelační přístroj - laser + kufr - ochranné brýle - dálkový ovladač (včetně baterií) - dálkový příjmač laseru - detektor (včetně baterií) - držak příjmače - nabíječku - popruh - terč - manuál Navíc v ceně i 5m teleskopická lať a nivelační stojan, vše originál zabalené a nepoužité. Osobní předání Zlín nebo Vsetín s možností odzkoušení. Po domluvě je možné zaslat. V případě dotazu můžete volat kdykoli. Na přístroj je poskytnuta záruka. Cena 8599,- za kompletní sadu, jako je na fotografiích. Odpočet DPH, uvedená cena je včetně. 7106,- bez dph Možno i model se zeleným paprskem.