inzerce, prodej, prodám, bazar

Router D-Link GO-RT-N150

Kategorie: Modemy

Prodám Router D-Link GO-RT-N150.
Použitý, plný funkční.
Osobní odběr Mělník/Praha.
Router D-Link GO-RT-N150
Podobné inzeráty
Wifi modem D-Link GO-RT-N150
Plně funkční. Wireless N150 Router Easy je atraktivní, vysoce výkonný směrovač, který umožňuje snadné sdílení širokopásmového připojení k Internetu se všemi vašimi zařízeními. Jednoduše jej připojte k širokopásmovému modemu a pak použijte webový instalační průvodce, který vás krok za krokem provede procesem konfigurace. Ať už surfujete na webu na ploše nebo při odpočinku na pohovce se svým notebookem, Wireless N150 Router Easy budete stále ve spojení, ať jste kdekoli ve vaší domácnosti.
Router TP-Link Archer VR2100 VDSL/ADSL - skvělý stav, záruka
Router TP-Link Archer VR2100 VDSL/ADSL - skvělý stav, v záruce do 9.12.2023 Prodám ADSL/VDSL router TP Link z důvodu přechodu k jinému poskytovateli. Router byl používaný pouze v domácnosti a je ve skvělém stavu. Součástí balení je zdroj a odnímatelné antény. Technické detaily: Doručení: předání osobně v Českých Budějovicích nebo po úhradě Česká pošta (balík do ruky)
Modem + router TP-Link TD-W9960
Prodám plně funkční modem / router TP-Link TD-W9960. Datum nákupu 23.6.2022, tzn v záruce ještě 1,5 roku !!! Důvod prodeje: Koupil jsem výkonnější zařízení. P.C.: 1.496 CZK TP-Link TD-W9960 je všestranné zařízení zvládající pracovat jako modem i router, které v každém případě poskytne rychlé a spolehlivé připojení k internetu s rychlostí až 300 Mb/s. Tento model je přitom vybaven DSL a LAN/WAN porty, díky čemuž je kompatibilní se standardy VDSL2/ADSL2+/ADSL2/ADSL. Pro šíření bezdrát internetu má 2 výkonné externí antény a v jeho nabídce jsou i LAN porty pro připojení k internetu kabelem. Výhodou je snadná instalace nebo přehledná mobilní aplikace pro pokročilou správu sítě. Celá specifikace např. zde:
Nový nerozbalený Asus Router Wi-Fi 802.11ac , 2 pásma
Prodám nový nerozbalený Asus Router Wi-Fi 802.11ac v provozu ve dvou pásmech (rychlost 300 Mb/s v pásmu 2,4 GHz a až 433 Mb/s v 5GHz pásmu). velký dosah signálu • USB port • aplikace ASUS AiCloud pro cestování • uživatelské rozhraní ASUWRT • podpora VPN… Důvodem prodeje bylo zakoupení 2 kusů k pokrytí 3. patrového RD. Nakonec vše vyřešil a bezproblémově pokryl pouze jeden router. Druhý router tak zůstal nerozbalen a nevyužit. Cena 900 Kč. Další informace: S čipovou sadou 802.11ac a připojením 5. generace (5G Wi-Fi) si můžete vychutnat až třikrát rychlejší bezdrátové připojení než u předchozí generace routerů. Můžete k němu připojit telefon, tablet, notebook a nespočet dalších zařízení pro rychlý a stabilní internet. Ani při více zapnutých přístrojích se rychlost nezpomaluje, abyste nemuseli na načtení stránek či videí čekat dlouho. Přístroj pracuje ve dvou pásmech. V pásmu 5 GHz dosahuje rychlosti 433 Mb/s, v pásmu 2,4 GHz pak 300 Mb/s. Celkově tak přístroj nabízí přenosovou rychlost až 733 Mb/s. Pásmo 2,4 GHz se skvěle hodí k běžné práci, prohlížení webových stránek a podobně. Pásmo 5 GHz zvolte, pokud chcete streamovat Full HD video, hrát online hry či používat náročnější aplikace. Antény routeru zajistí dosah Wi-Fi s pokrytím 150 %, takže signál nebude slábnout ani v tom nejzapadlejším rohu místnosti. Můžete se volně pohybovat po celé domácnosti, aniž by hrozilo, že vám internet vypadne nebo online hra zamrzne uprostřed nejnapínavější akce. Kromě bezdrátového internetu je samozřejmě k dispozici také připojení kabelem. Nechybí zde ani USB port pro snadné připojení externího disku, tiskáren a dalších přístrojů, které chcete používat ke sdílení v síti. Po zapojení nastavíte router ve třech jednoduchých krocích, které vám nezaberou déle než půl minuty. Stačí pouze k routeru připojit kabely, na počítači nebo telefonu spustit webový prohlížeč, zadat své ID či heslo a máte vystaráno; router je funkční a připravený k tomu, aby vám zajistil rychlý a stabilní internet. Detailní popis a technické informace např. zde:
TP-LINK TL-MR6400 Wireless N300 4G LTE router
Popis produktu Sdílení LTE sítí Tento Router TL-MR6400 vám dovoluje sdílet vaši 4G LTE síť s různými Wi-Fi zařízeními rychlostí až 150 Mbps, takže si můžete užít nepřerušované sledování HD filmů, rychlé stahování souborů, video chaty s vašimi přáteli a rodinou, a to vše bez jakéhokoliv sekání. Rychlé bezdrátové připojení LTE router vám poskytuje rychlost 300 Mbps Wi-Fi připojení, které potřebujete pro hraní on-line her, HD video streamingu nebo pro extra rychlé stahování všech možných dat. Integrovaná anténa vám dovoluje si užít stabilní bezdrátové připojení a vynikající bezdrátové pokrytí. Snadná konfigurace Užívání si rychlé a stabilní Wi-Fi na LTE síti nebylo nikdy jednodušší. LTE modem má vestavěný slot pro SIM kartu, přes kterou můžete jednoduše sdílet vaše mobilní připojení přes Wi-Fi. Konfigurace routeru je snadná stačí pouze vložit SIM kartu a zapnout. Pro případ výpadku mobilní sítě můžete připojit jiný druh internetového připojení do předpřipraveného WAN konektoru a nadále pokračovat na Wi-Fi. Wi-Fi všude s vámi TL-MR6400 vám zajistí pokrytí všude, od domova, kde můžete v klidu relaxovat až po práci kdekoliv, stačí router pouze zapojit a tím zvýšit svou produktivitu. Klíčové vlastnosti LTE router podporuje standardní Wi-Fi připojení 802.11 b/g/n a rychlosti 300 Mbit/s na frekvenci na 2,4 GHz. Router má 2 externí antény pro LTE signál a integrovaný slot pro standardní SIM kartu. Na routeru najdete tlačítka pro WPS, zapínání Wi-Fi a tlačítko napájení. Napájení zajišťuje 9V adaptér. Minimálně používaný, opatřen originál fólií. Stav jako nový.
TP-LINK TL-WR843N
Bezdrátový router AP/klient TP-LINK TL-WR843ND je speciálně navržen pro uživatele využívající služeb ISP, což umožnuje bezdrátový přístup k internetu v oblastech bez kabelové infrastruktury ISP (např. kabelové nebo xDSL). Rychlost bezdrátového připojení 300 Mbit/s je ideální pro aplikace citlivé na přerušení, například streamování HD videa. TL-WR843ND může také sloužit jako normální bezdrátový router, stejně jako model TL-WR841ND. Kromě toho podporuje pasivní napájení po Ethernetu, vhodné v oblastech bez elektrické zásuvky, jako je dvorek nebo podkroví. Hlavní znaky: • Funkce bezdrátového ISP poskytuje bezdrátový přístup k internetu v oblastech bez kabelové infrastruktury ISP • Rychlost bezdrátového připojení 300 Mbit/s je ideální pro aplikace citlivé na zpoždění, např. streamování HD videa • Snadné nastavení a připojení zabezpečené pomocí šifrování WPA2 stiskem tlačítka WPS • Port WAN podporuje funkci pasivního napájení po Ethernetu až do vzdálenosti 30 metrů (100 stop) • Funkce WDS umožňuje bezproblémové přemostění v případě rozšiřování bezdrátové sítě Technické parametry: • Operační módy: Client Router / Router /AP • Podpora standardů: Ethernet síť standardu IEEE 802.3, IEEE 802.3u, IEEE 802.3x, IEEE 802.1x, bezdrátová síť IEEE 802.11n, IEEE 802.11g, IEEE 802.11b • Pracovní frekvence: 2.4 - 2.4835 GHz • Přenosová rychlost: až 300 Mbit/s (802.11n) • Modulace: DBPSK, DQPSK, CCK, OFDM, 16-QAM, 64-QAM • Šifrování: 64/128/152-bit WEP, WPA / WPA2, WPA-PSK / WPA2-PSK • Zabezpečení: zabudovaný firewall podporující IP address filtering, Domain Name filtering a MAC address filtering • NAT: ano • DHCP: Server, Client, DHCP Client List, rezervace adres • QoS: ano • Síťové služby: TCP/IP, PPPoE, DHCP, ICMP, NAT, UPnP, Dynamic DNS,VPN pass-through, Virtual Server, Special Application a DMZ host • Router: statické routování • Způsoby konfigurace: Web Management • VF výkon: 20 dBm • Anténa: 2x 5dBi pevná dipólová anténa • Konektor: 1x RJ45 WAN 10/100 Mbps s podporou PPoE, 4x RJ45 LAN 10/100 Mbps • Indikace stavu: 8x LED dioda (PWR, SYS, WLAN, 1x WAN, 4x LAN) • Napájení: síťový adaptér AC 100-240 V, 50-60 Hz / DC 9 V, 0.85 A • Podpora OS: Nezávislé na OS • Rozměry: (V x Š x H) 33 x 192 x 134 mm