inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozkládací postýlka se šuplíkem LOTTA 70x140 snow

Kategorie: Nábytek pro děti

Krásná moderní dětská postýlka LOTTA 70x140 cm pro naše nejmenší.
Rozměry (ŠxVxD) /cm/: 75 x 89 x 161
Rozměry matrace /cm/: 70 x 140
Barevné provedení: sněhově bílá -matová / dubové dřevo lakované
Balení: v demontu


LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi.


Materiál:

→ Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě.
→ Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci.
→ Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek.
→ Nábytek lze připevnit na stěnu.


Rozkládací postýlka se šuplíkem LOTTA 70x140 snow v moderním stylu.

Rozměry matrace: 70x140 (postýlka je dodávaná bez matrace, tu je možné přiobjednat).

Možnost zakoupit bariérku proti spadnutí dítěte - viz související.



Vlastnosti:

→ Šprušle jsou barveny antialergickou pro děti nezávadnou barvou, certifikovanou evropskou normou EN71/3.
→ Dvě šprušle jdou vyndat pro bezpečný výlez z postýlky.
→ Rošt je z překližkové bukové desky.
→ Postýlka s funkcí sofa má tři úrovně polohy roštu pod matraci přizpůsobené vývoji dítěte (58/43 / 28,5 cm od podlahy).
→ Postýlka je vhodná do 6 let dítěte.



Povrchová úprava:

Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická.

Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994.

Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Rozkládací postýlka se šuplíkem LOTTA 70x140 snow
Podobné inzeráty
Komoda 6s LOTTA snow
Komoda do dětského pokojíčku LOTTA pro miminko Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 150 x 85 x 50 Barevné provedení: sněhově bílá -matová / dubové dřevo lakované Balení: v demontu LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi. Materiál: → Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. → Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci. → Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek. → Nábytek lze připevnit na stěnu. Komoda má 6S LOTTA snow má 6 prostorných zásuvek a je ideální pro dětský pokoj nebo ložnici. Komodu lze připevnit na stěnu (doporučeno), splňuje evropské bezpečnostní normy. Komoda byla také technologicky přizpůsobena na přebalovací pult (ze stejné kolekce) bez zanechání stop montáže. Zvyšuje komfort rodičů při péči o dítě, umožňuje navázat oční kontakt s dítětem, a usnadňuje přístup k příslušenství. Přebalovací pult lze přikoupit. Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Rozkládací postýlka 70x140 posuvná do 160cm HOPPA
Krásná dětská postýlka HOPPA se šuplíkem s možností rozložení na juniorskou postel. Rozměr (ŠxVxD) /cm/: 74 x 54-94 x 144-164 Rozměry matrace : 70 x 140 / 70 x 160 cm Barevné provedení: bílá s matným povrchem + buk Balení: v demontu Krásný dětský nábytek HOPPA v skandinávském stylu. Kolekce je navržena pro maximální funkčnost. Sestava HOPPA roste s dítětem, přizpůsobuje se jeho potřebám a splňuje očekávání i těch nejnáročnějších rodičů. Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminátových desek odolných vůči poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. Nohy nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva. Barvy používané při malování jsou pro děti bezpečné, certifikované, nezpůsobují alergie. Materiál: lamino o tloušťce 16mm, masivní dřevo Barevné provedení: bílá, buková překližka, vše v matné povrchové úpravě Dětská postýlka ze sestavy HOPPA má šuplík v spodní části. Postel ji určena od miminka ke studentovi díky jednoduché demontáži dvou rámů a horní část opěrek vznikne z původních 140cm postel o délce 160cm. Ze zbylých částí je možnost vytvoření stolu pro dítě do 8 let opětovným použitím prvků z postele. Postel má tři úrovně polohy matrace přizpůsobené vývoji dítěte (56/40/24 cm od podlahy) Můžete si přikoupit bezpečnostní bariéru na dětskou postýlku. Postýlka vhodná do 9-10 let dítěte. Rozměry matrace: 70x140 (postel je dodávaná bez matrace, tu je možné přiobjednat) Po rozložení postele pasuje matrace o rozměrech 70x160cm. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
2v1 postel a postýlka Pali s medvídkem 140x70 + matrace
Velmi praktická a krásná postýlka s medvídkem 70x140 cm. Dvě polohy (malé miminko - matrace nahoře, větší dítko - matrace dole. Pro větší děti lze sundat bočnice a vznikne tak postýlka pro větší dětičky s čelem. 2 v 1 - lze složit jako dětská postýlka pro miminka i postel pro větší děti, viz foto 1 (postel i postýlka). Včetně matrace. Vady - bočnice mírně poškrábaná (kousance) Naštěstí veškeré barvy a laky použité na dětských postýlkách a nábytku PALI jsou netoxické a zdravotně nezávadné splňující kritéria evropské normy EN 71-3:2002 Dětská postýlka z kolekce KRIO - od italského výrobce PALI je vyrobena z kvalitního a masivního materiálu a svými jednoduchými a elegantními tvary bude nedílnou součástí sladkého dětského pokojíčku. Dětská postýlka z kolekce KRIO - je velmi praktická a Vaše miminko se v ní bude cítit bezpečně a láskyplně. BEZPEČNOST, KVALITA A JEDINEČNOST Bezpečnost a kvalita je vždy nejdůležitější. Každá dětská postýlka a nebo jiná součást dětského pokojíčku italské značky PALI je navržena tak, aby byla především praktická, bezpečná a kvalitní. Montáž a demontáž dětské postýlky značky PALI je velmi snadná a jednoduchá. Vzdálenost a tvar příček v dětské postýlce jsou nejdůležitější pro dětskou bezpečnost, které se začíná v dětské postýlce pohybovat, i když má teprve několik měsíců. Příčky jsou ve vzájemné vzdálenosti 6 cm, což je ideální vzdálenost dle výsledků bezpečnostních studií. Jednotlivé příčky nelze vyjmout z bočnice dětské postýlky. Příčky nemají ostré hrany a jsou odolné dětskému skákání a hraní. BOČNICE DĚTSKÉ POSTÝLKY Bočnice dětské postýlky PALI lze posunout i do nižší polohy o 20 až 25 cm, či-li živé dítě nemůže vypadnout z dětské postýlky. Systém Pratico umožňuje maminkám snadnou manipulaci s výškovým nastavením bočnic pouze pomocí 1 ruky: jemným tlakem kolena na spodní část bočnice a lehkým nadzvednutím dojde k jejímu snížení do požadované pozice. Bočnice jsou uchyceny v praktických a bezpečných kolejničkách s tlumiči. Bočnice lze celé výjmout (odstranit) z dětské postýlky. MANIPULACE S DĚTSKOU POSTÝLKU Každá dětská postýlka italské značky PALI je vybavena 4 kolečky, z toho 2 mají brzdu, či-li lze dětskou postýlku snadno přesouvat po bytě či domě. Kolečka použitá v našich produktech odpovídají evropské normě EN 716-2:1995 a evropské normě EN 71-3:2002. Děti rády olizují a okusují dětskou postýlku či nábytek, proto jsou hrany bočnice dětské postýlky vybaveny ochrannou vrstvou.
Regál LOTTA snow
Regál ke stylové kolekci dětského nábytku LOTTA. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 103 x 167 x 39 Barevné provedení: sněhově bílá -matová / dubové dřevo lakované Balení: v demontu LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi. Materiál: → Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. → Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci. → Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek. → Nábytek lze připevnit na stěnu. Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.
Postýlka + rošt + 2 matrace + ložní prádlo.
Prodám robustní dětskou postýlku německé značky Paidi DENISE, rozměr lůžka 70x140 + matrace Träumeland 70x140 na zimu, + matrace Scarlett Agáta 70x140 kokos-molitan-kokos na léto + ložní prádlo. Postýlka má dvě polohy výšky, vyndavací zábrany uprostřed a navíc výměnnou boční stěnu. Je zde i možnost postýlku přestavět na dětskou postel.
Psací stůl LOTTA horizon
Psací stůl do dětského pokojíčku. Rozměry (ŠxVxH) /cm/: 120,2 x 86 x 60,5 Výška pracovní desky /cm/: 76 Barevné provedení: modrá - matová / dubové dřevo lakované Balení: v demontu LOTTA - tato kolekce nábytku je ideální volbou pro rodiče, kteří hledají nábytek s moderním, originálním designem, a také nábytek praktický. Hlavním znakem jsou jednoduché vysoké dubové nožky u jednotlivých segmentů nábytku, kdy v kombinaci tohoto masivního dřeva se svou krásnou kresbou a elegantní sněhově bílou matovou barvou vyjadřuje lehkost a nadčasovost této kolekce. Velkou výhodou tohoto řešení je snazší udržování pořádku a čistoty, což ocení především rodiče dětí s alergiemi. Materiál: → Nábytek je vyroben z vysoce kvalitních laminovaných desek o tloušťce 16mm, odolných proti poškození a vlhkosti, snadno se udržuje v čistotě. → Nožky, na kterém je namontovaný pevný kus nábytku jsou vyrobeny z dubového dřeva, lakované bezbarvým lakem - bezpečný pro děti. Přírodní vlastnosti dřeva - struktura a hustota dřeva - se můžou v odstínech dřeva mírně lišit - není to závada a nepodléhá to reklamaci. → Pojezdy šuplíků (Blum) jsou vybaveny systémem pro zpomalení zavírání zásuvek. → Nábytek lze připevnit na stěnu. Nejnovější verze psacího stolu LOTTA je vybavena stabilizačními dráty a pojezdy zásuvek. Polici z obrázku lze přikoupit. Povrchová úprava: Nábytek je lakován barvami, které jsou bezpečné a vhodné pro děti. Povrchová úprava je matná. Barva je antialergická. Nábytek splňuje normy bezpečnosti pro děti PN-EN 716-1:2008 a PN-EN 716-2:2008. Barvy použité u nábytku splňují hygienické normy pro děti EN 71-3: 1994. Máme vlastní dopravu po celé ČR. U nás naleznete největší výběr dětského nábytku v ČR za velmi příznivé ceny.