inzerce, prodej, prodám, bazar

Rozkladaci sedačka,pohovka,gauč

Kategorie: Křesla a gauče

Délka cca 2m.Rozkladaci s úložným prostorem.Malo používaná.Jako nová.Ve velmi pěkném stavu.Mohu dovézt.V případě zájmu pište volejte.
Rozkladaci sedačka,pohovka,gauč
Podobné inzeráty
Pohodlí do vašeho domova - Rozkládací pohovka Agent Aksamite
Hledáte pohodlnou a kvalitní rozkládací pohovku s lůžkovou úpravou? Pak je Rozkládací pohovka AGENT od českého výrobce Aksamite tou pravou volbou pro vás! S výškou 84 cm, šířkou 235 cm a hloubkou 84 cm nabízí tato pohovka dostatek prostoru pro vaši rodinu a přátele. Pohodlný sed s výškou 45 cm a hloubkou sedu 55 cm zajišťuje maximální komfort při sezení i ležení. Díky lůžkové úpravě je Rozkládací pohovka AGENT ideální volbou pro hosty nebo pro ty, kteří potřebují více prostoru pro spaní. Potahová látka je vysoce kvalitní a prémiová, takže tato pohovka bude nejen pohodlná, ale také krásně vypadající v každém interiéru. Doprava Spediční službou TopTrans po celé ČR Zdarma v ceně, pro vaše pohodlí přijímáme platby, kartou, v hotovosti nebo bankovním převodem na účet 2301257458/2010. V takovém případě nás neváhejte kontaktovat, do variabilního symbolu uveďte vaše telefonní číslo a do zprávy můžete uvést vaše celé jméno a zašlete adresu doručení popřípadě pokud si chcete pohovku vyzvednout osobně na adrese Poděbradská 2216 v Nymburce. Nečekejte a objednejte si Rozkládací pohovku AGENT od Aksamite ještě dnes a užijte si pohodlný a kvalitní nábytek, který vám poskytne mnoho let pohodlí a spokojenosti! Díky vynikající kvalitě kovové konstrukce této pohovky zaručuje pevnost a stabilitu pohovky a umožňuje bezpečné používání jak při sezení, tak i při spaní. Navíc vám zaručí, že tato pohovka bude sloužit mnoho let. Těšíme se na Váš zájem! S pozdravem, Tým prodeje nábytku
Robustní kožená pohovka, gauč
Na prodej bytelný gauč, pohovka, trojsedák. Povrch - broušená kůže. Gauč je z 1 kusu, je poměrně těžký, poctivý. Gauč je již připraven a uskladněn v garáži. Rozměry 210x85 cm gauč, pohovka, sedačka,
Rozkládací pohovka PAUL
Prodám rozkládací gauč, který byl používaný cca 2 roky a 2 roky byl nepoužívaný. Gauč má mírně prohnutou OSB desku (viz foto) díky povlečení, které bylo v úložném prostoru uchováváno. Na sedačce je flek viz foto. Žádné další vady gauč nemá. Jedná se o tento gauč: V případě zájmu volejte na telefonní číslo. Při slušném jednání se lze na ceně domluvit.
Obyvakova sedačka
Obyvakova sedačka Dobrý den. Budeme předělávat byt a nabízíme k prodeji obývakovou sedačku a manželskou postel. Sedačka by byla k mání ihned, postel až v půlce dubna, ale není problém přijet se podívat ( vyzkoušet J).Obýváková sedačka - rozkládací Venkovní rozměr 285 cm délka (šířka) a hloubka 195 cm ( od zdi do prostoru). Šířka sezení 215 x 150 cm Lko). Výška opěrky zad 57 cm. Opěrky sklopné. V levé části úložný prostor. Sedačka je rozkládací na spaní. Rozměr spaní 215 x 130 cm. K prodeji sedačky i konferenční stolek. Sedačka i stolek kupovány v roce 2018. Cena sedačky byla 13 200, stolek 2000 Kč. Při rychém a solidním jednání necháme gauč za 8800 kč a stolek za 1200 Kč. Dohromady. Máme dvě malé děti, a aby se gauč neumazal, necháváme a dáváme tam deku. Jsou tam dva malé fleky. Je tam jeden problém. Když jsme to koupily, byla tam utržená chromovaná nožička. No utržená, byla úplně vylomená. S reklamací jsme neuspěli. Zpravili jsme si to a gauč nám sloužil normálně.
Prodám sedací soupravu, gauč, sedačka, pohovka, křesla
prodám použitý, zachovalý rozkládací gauč pro 3 osoby, k tomu 2 křesla. Neprosezené, nepoškozené. Po dohodě možnost dopravy. Cena dohoda. Sedací souprava, gauč, sedačka, pohovka, křesla.
2x křeslo + stůl + gauč - 70 a 80 léta
Prodám konferenční stolek s 2-mi židlemi (sada) někdy ze 70-tých let a k tomu rozkládací gauč, který je z 80-tých let. Vše je přečalouněno před rokem do stejné barvy. Gauč je rozkládací na plnohodnotné lůžko s úložným prostorem. Cenu neumím stanovit, samotný gauč bych odhadl tak na 1.000 Kč. Stolek s křesly je prý nějaká již zajímavá sada z pohledu designu, takže spíše prosím nabídku ceny. Stolek i křesla můžu přivézt po Praze a okolí. Gauč bohužel ne. Ale jde rozebrat na 3 části a odvézt i kombikem.