inzerce, prodej, prodám, bazar

Ručně foukany dzban sklárny Květná

Kategorie: Doplňky

Ručně vyráběný džbán Polka Dot s originálním designem a nezaměnitelnou strukturou.Vyrobený z bezolovnatého křišťálu, vhodný na vodu a nealkoholické nápoje.

Aby vám tento produkt sloužil minimálně ještě dalších 1794 let, doporučujeme jej mýt pouze ručně.
Ručně foukany dzban sklárny Květná
Podobné inzeráty
Dřevěný džbán, skleněný košíček
Prodám dřevěný (masiv) džbán, vázu. Výška 20cm. Cena 100,- Kč Skleněný košíček výška 18cm, délka 16cm, šířka 12cm, cena 50,- Kč V případě zaslání poštou cena + poštovné. Prosím kontaktovat pouze na e-mail, na SMS nereaguji. Děkuji za pochopení.
MĚDĚNÝ DŽBÁN A KVĚTINÁČ
prodám měděný květináč, zajímavý, na bocích zdoben kroužky průměr 15cm, cena 276Kč, džbán také velmi hezky zdobený výška 27cm x 16cm cena 290Kč
Džbán
Džbán keramický, 2é cm vysoký ( pro Víno, slivovici, atd. ), viz foto
Pivní Keramický Džbán
Pivní Keramický Džbán Výška : 190 cm , viz foto
Maxi hvězdná sada-přírodní ručně tvořené hvězdičky,vločky-oz
NYNÍ NASKLADNĚNO !!!!HVĚZDIČKY SYMBOL ŠTĚSTÍ A RADOSTI.DÁLE V NABÍDCE KRÁSNÉ VĚNEČKY S PŘÍRODNÍ RUČNĚ PLETENÉ S MAŠLÍ NEBO BEZ MAŠLE.NabÍzím krásnou sadu hvězdiček přírodních ručně tvořených,krásné hvězdy vel.11cm cena za kus 39kč -sada obsahuje dvacet kusů cena sady 780kč-nyní EXTRA AKCE!!! sada 20kusů za 200kč což je výprodejová cena za kus 10kč.Hezké i jako podložky pod skleničky třebas na párty,vánoční večírku.Sada se také hodí k aranžování,barvení či malování s dětmu pro družiny a školy,školky.Mám v nabídce i přírodní ručně tvořené řetězy cena za 1m 55kč-viz .pátá fotka na stromečku.Hodí se na zdobení stromečku,oken ,venkovní i vnitřní interiér,skvělý doplněk na ozdobu dárkových balíčků rodinných či firemních.Pište do sz nebo
Misky z olověného skla
Prodám dvě mísy z těžkého olověného skla. Barva rudá (37x20cm), růžová (41x23cm). Ruční výroba sklárny Poděbrady - 70. léta. Bez poškození.