inzerce, prodej, prodám, bazar

Rukávky do vody, cyklistická helma, batůžek

Kategorie: Sportovní potřeby

1) Rukávky do vody "BEMA ORIGINAL", velikost 1-6 let (11-30kg), německý výrobce, kvalitní, použité 3x, cena 160,-
2) Veselé rukávky 19x19cm a duhové rukávky 23x15cm, cena 30,-/ks. Kruh prodán.
3) Cyklistická helma Crivit, 49-54cm, běžné známky nošení, ve světélku zřejmě vybitá baterie.
Rukavice přidám zdarma - jsou kousíček rozešité ve švu. Více fotek ráda pošlu, cena 200,-
4-6) Batůžek Karrimor, moc hezký stav (u přední kapsy u zipu chybí poutko, které jsme nahradili kolečkem a na něm měl syn přívěsek). Hrudní popruh jsme dokupovali, můžu u něho nechat. Cena 250,-
7-8) Menší batůžek Loap, nošený hodně, jedna postranní kapsa ropáraná, ale určitě i tak ještě poslouží, cena 70,-

POŠTOVNÉ UPŘESNÍM (možnost i přes zásilkovnu), NA DOBÍRKU NEZASÍLÁM, OSOBNÍ ODBĚR JE MOŽNÝ
Rukávky do vody, cyklistická helma, batůžek
Podobné inzeráty
Dětská helma UVEX KID Safari
Prodáme dětskou helmu UVEX KID s motivem Safari. Helma je pro děti od 1 - 3 roky. Velikost je 47 - 52cm. Je v ve velmi hezkém, nezničeném stavu s jen velmi malými známkami používání. Helma má 17 větracích otvorů se síťkou proti hmyzu a další vybavení viz popis helmy níže. Cena nové helmy byla 1.400,-Kč. Nyní prodáme za 390,-Kč. Preferujeme osobní předání, ale je možné i zaslání přes zásilkovnu. Popis produktu UVEX KID - SAFARI Dětská cyklistická helma Uvex Kid s Inmould technologií skořepiny, vhodná pro nejmenší děti. Rozšířená část kolem zadní části hlavy zaručuje větší bezpečí, ať už je Vaše dítě na tříkolce, odrážedle nebo malém kole. Je vybavena komfortním systémem Monomatic - upevnění na bradě pomocí jedné ruky. Bezpečné uchycení na hlavě díky systému upínání 3D IAS 3.0 - helma se přizpůsobí na výšku i na šířku, je tak zajištěno nejen maximální bezpečí, ale i komfort. Díky Fast Adapting System (FAS) lze popruhy snadno a plynule upravit přesně na míru podle tvaru tváře. Helma bezpečně zůstane na hlavě ve všech situacích a popruhy budou v pohodlné pozici. O maximální ventilaci se postará 17 ventilačních otvorů. Tato přilba také disponuje síťkou proti hmyzu (ve ventilačních otvorech), snímatelnými anti alergenními vycpávkami Basic pads a přípravou na LED světlo (triangle LED, lze dokoupit). Helma je k dispozici ve velikosti 47-52 cm. Helma splňuje normu: EN 1078.
Detska cyklisticka helma GIRO XS
Cyklistická helma, krásný design. V dobrem stavu, bez pádu. Vepredu oddeleny skelet od vnitrniho polstrovani, bez vlyvu na funkcnost, pohledem nepatrne viditelne. XS 45-49cm Hlavní přednosti helmy Giro: obvod hlavy od 45 cm reflexními prvky dokonalé usazení díky systému Roc Loc Jr., lze snadno ovládat 1 rukou pomocí kolečka nízká hmotnost integrovaný štítek síťka proti hmyzu Technické parametry helmy Giro: upínací systém: Roc Loc Jr.velikosti: XS (45–49 In-mold ventilace: 8 otvorů Technologie:ROC LOC® JUNIOR: Upínací systém vyvinutý speciálně pro dětské přilby, jehož tvar přesně kopíruje linie dětské hlavy. Velké pogumované kolečko se snadno a rychle ovládá jednou rukou, což ocení děti i rodiče. IN-MOLD®: Označení technologického postupu, při kterém se do skořepiny a výztuh uzavřených ve formě tlakově vstřikuje pěnový EPS polystyren. Jejich spojení vyztuží oblast ventilačních otvorů a žeber. Výsledkem je kompaktní, jednolitá, lehká, bezpečná a velmi odolná přilba. Pro ty nejmenší je tady cyklistická helma Scamp značky Giro s obvodem hlavy od 45 cm a integrovaným štítkem, která se svým designem inspirovala u špičkového modelu pro dospělé Montaro. Nový upínací systém Roc Loc Jr. zajistí bezpečné usazení a horké hlavy zchladí kvalitní odvětrání hned 8 otvory. Stačí si vybrat tu správnou velikost a barvu pro vašeho malého bikera!
Rukávky nafukovací "Letadla"
Rukávky nafukovací "Letadla" ------------------ Dětské nafukovací rukávky. Barevné, plavací, s motivem z pohádky Letadla. Určeno pro děti od 3 do 6 let, NOVÉ. Rozměry: 23×15 cm. Složení: PVC. PC: 149,-Kč, nyní 50,-Kč
Věci na koupání
1) Rukávky, 30 Kč 2) Rukávky, 30 Kč 3) Rukávky, 30 Kč 4) Brýle, 30 Kč 5) Kruh + lehátko, 50 Kč 6) Kruh, 25 Kč PŘI ODBĚRU VÍCE VĚCÍ SLEVA. Doprava: po dohodě osobní předání v Plzni, přes Zásilkovnu nebo doporučeně poštou (poštovné dle tarifu pošty, platba předem na účet).
rukávky do vody
Prodám úplně nové rukávky do vody původní (cena 600 Kč ) Lze zaslat i přes zásilkovnu nyní cena 300 Kč
Dětská cyklo helma Specialized 50-55cm
Dětská cyklistická helma in-mold Specialized Shuffle Child Led SB Mips - rocket red/black lightning 50-55cm Osobní předání Libeř-Libeň (Praha-Západ) a okolí, po dohodě také Praha-Budějovická. Zásilkou zasílám po uhrazení poštovného předem.