inzerce, prodej, prodám, bazar

Rustikální komoda dvoudvéřová

Kategorie: Ostatní nábytek

Rustikální komoda dvoudvéřová, velmi pěkný stav.
Rozměr: D-108/V-81/Hl-42cm.
Levná doprava zajištěna kamkoliv. VÍCE NÁBYTKU KLIKNĚTE NA MÉ JMÉNO NEBO HODNOCENÍ UŽIVATELE ...
Rustikální komoda dvoudvéřová
Podobné inzeráty
MASIVNÍ RUSTIKÁLNÍ ROHOVÁ KOMODA.
MASIVNÍ RUSTIKÁLNÍ ROHOVÁ KOMODA - TOP STAV. Rustikální rohová komoda s dvířky a výsuvnou policí. šířka - 106 cm hloubka - 65 cm výška - 80 cm Materiál - dřevo. Komoda se nachází v Libouchci. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
rustikalni komoda
MASIVNÍ RUSTIKÁLNÍ ROHOVÁ KOMODA - dub-1500kc a Rustikální rohová komoda s dvířky
MASIVNÍ RUSTIKÁLNÍ KOMODA - TOP STAV.
MASIVNÍ RUSTIKÁLNÍ KOMODA - TOP STAV. Rustikální komoda s dvířky a šuplíky. šířka - 120 cm hloubka - 46 cm výška - 84 cm Máme mnoho dalšího zboží, rozkládací sedací soupravy, rozkládací gauče, kožené sedací soupravy atd. Kompletní nabídka - klikněte na - VŠECHNY INZERÁTY A HODNOCENÍ UŽIVATELE. Zboží dovážíme výhradně z Německa. DOPRAVU ZAJISTÍM DOPRAVCEM - KONTAKT POUZE TELEFONICKY NA 404554.
Masivní dvoudveřová rustikální komoda s řadou šuplíků
Prodám levně rustikální dvoudveřovou komodu s řadou šuplíků uprostřed s možností přikoupení různého sortimentů nábytku v daném stylu a zajištění levnější dopravy po celé EU. Pro více informací volejte nebo pište, odpovím všem.
Masivní dvoudveřová rustikální komoda s řadou šuplíků
Prodám levně pěknou rustikální dvoudveřovou komodu s řadou šuplíků uprostřed, s možností přikoupení různého sortimentů nábytku v daném stylu a zajištění levnější dopravy po celé EU. Pro více informací volejte nebo pište, odpovím všem.
rustikální komoda
rustikální komoda, komoda má hluboký šuplík, rozměr: délka: 93 cm, výška: 84 cm, hloubka: 47 cm