inzerce, prodej, prodám, bazar

Růžov. porcelán

Kategorie: Sklo, keramika

Cena 200 Kč za kus, popřípadě dle domluvy
Růžov. porcelán
Podobné inzeráty
keramika,  porcelán,  starožitní porcelán
Prodám : 1. popelník - průměr - 16 cm, cena: 60,-Kč 2. doza na vonný olej, v-7cm průměr-7cm - 10,-Kč 3. vázička - růžový porcelán, v-8cm průměr-6cm - 80,-Kč 4. mísa - Krautheim porcelán, 19 x 20 cm, V-15 cm, (starožitnosti) cena: nabídněte 5. mini vázička, v-8cm - 40,-Kč 6. ručně malovaná porcelánová mini vázička - Adler Berchtesgaden v-8cm, pr-4cm, - 150,-Kč 7. mini doza, v-9cm - 70,-Kč ... další věci v nabídce
Sošky, vázy, dekorace.
Soška dvojice na lavičce 280,-Kč. (porcelán) Soška dvě holubičky 120,-Kč.(keramika)Prodáno. Soška dívka na žildy 190,-Kč.(porcelán) Váza slon 140,-Kč.(porcelán) Váza růžová 90,-Kč.(keramika)(v 14,5cm). Prodáno. Skleněná modrá dekorace 90,-Kč. Váza oválná porcelán (Crechoslovakia Royal Dux Bohemia) 450,-Kč. Pište na email nebo sms. Vyzvednutí na Praze 4, Háje. Při poslání poštou plus poštovné a platba předem na účet.
Porcelánový hrnek.Hrnek krteček.Skleničky.Růžový porcelán.
Hrnek krteček 85,-Kč. Skleničky 6ks Johnnie Walker 350,-Kč. Skleničky kus 20,-Kč. Skleničky modré s ouškem 6kusů 199,-Kč. Skleničky hnědé s ouškem 6kusů 199,-Kč. Růžový porcelán hrnek kus 199,-Kč. Leander Czech Republic. Růžový porcelán cukřenka 490,-Kč. Leander. Hrnek porcelán 0,25 Bohemia kus 50,-Kč. Pište na email nebo sms. Vyzvednutí na Praze 4,Háje. Při poslání poštou plus poštovné a platba předem na účet.
Růžový porcelán,
Dekorativní a užitkový růžový porcelán z Chodova je velmi oblíbeným porcelánem na českém trhu. Vázy, hodiny, talíře či hrnečky jsou originálními výrobky továrny Chodov. Manufaktura v Chodově (u Karlových Varů) patří k nejstarším v Čechách. Byla založena majitelem Chodovského panství Fr.Mieslem v roce 1811. Kolem poloviny 19. století změnil podnik několikrát majitele. V roce 1872 koupila manufakturu firma Haas a Čžjžek v Horním Slavkově, která se poté zasloužila o další rozkvět výroby porcelánu. Z této doby pochází také známá značka H&C pod dvěma smrčky a písmeno CH (Chodov), která je používána na růžovém porcelánu z Chodova dodnes. V současnosti závod produkuje růžový, ručně vyráběný a dekorovaný porcelán, zlacený 24 kar. zlatem. Na rozdíl od některých výrobců používajících růžovou glazuru, Manufaktura Chodov zbarvuje již porcelánovou hmotu, kterou pak překrývá průhledná glazura. Díky své náročnosti a speciálnímu výrobnímu procesu vždy zůstane růžový porcelán z Chodova typickým a originálním. 6 nepoužitých hrnků HANKA, které se již nevyrábí a vyrábět nebudou.Cena za soubor. Můžete navrhnout Vaši rozumnou cenu.
Šálek s podšálkem
Nabízím: Souprava 6 ks šálek + podšálek(káva,čaj),porcelán. zn. T 56(Made in Czechoslovakia).Cena 300 Kč 4 ks šálek + podšálek(káva,čaj),hnědé ,porcelán- zn.viz. foto. Cena 200 Kč 3 ks šálek + podšálek + konvice (káva,čaj), sklo/kov.Cena 180 Kč 3 ks šálek + podšálek (káva,čaj), porcelán.China .Cena 150 Kč Oválná miska porcelán ,zn.Pirken Hammer(Made in Czechoslovakia).Cena 110 Kč Pište o jaké máte zájem , pošt. a bal. dle tarifu č.pošty
Hrnky z kostního porcelánu “Antique Rose“
nové, 13ks. Bone China nebo Fine Bone China jsou označení pro výrobky z kostního porcelánu. I když se dnes kostní porcelán vyrábí také v Asii, toto označení neříká, že je vyroben v Číně. Kostní porcelán se po dlouhých téměř dvě stě let vyráběl pouze v Británii. Díky tomu bylo označení „anglický porcelán“ synonymem pro kostní porcelán. Serie Antique Rose, design Northamptonshire, starožitný nádech Anglie. Prodám jako celek.