inzerce, prodej, prodám, bazar

Růžové kšíry

Kategorie: Drobní savci

značka RedDingo
nepoužívané
původní cena: 265 kč
Růžové kšíry
Podobné inzeráty
Králíčci
Dáreček do dobrých rukou králíčky, které jsme dostali na hlídání a majitelka už je zpátky nechce. No ráda bych jim našla domov. Info: na FIALOVÉ - SAMCI na RŮŽOVÉ - SAMICE VICE INFO SMS,EMAIL ev.MOBIL (máme tu horší signál, napište můžu zavolat zpět)
Klec Zeno 2 Savic
Prodám používanou klec Zeno 2 značky Savic s veškerým původním vybavením. Známky užívání. Navíc 3x Ferplast patro šedé +1x růžové, 3x černý sputnik, 3x plastový záchůdek, 2x betonové mističky, 1x keramická mistička, 2x závěsné kovové mističky, 1x koule, 3x dřevěný žebříček, 3x pítko. K tomu daruji zbytek kvalitního krmiva Utahraptor Extra cca 850g, minipiškoty pro zvířata cca g, Asan podestýlka cca 8l, podestýlka z konopného pazdeří cca 5l. Cena 1500,-Kč. Pouze vše dohromady, pouze osobní odběr Ostrava-Dubina. Vše umyto, zabaleno. Kompletní výbava pro někoho, kdo chce začít chovat např. potkany.
Klec 80x46x35cm
Dobrý den, nabízím k prodeji klec na hlodavce, byla jen chvíli používaná, je k ní seník a růžové držátka. Předání Praha a okolí, či můžeme dovést autem Cena 750Kč
Klec pro křečka
Prodám klec pro křečka s příslušenstvím v barvě růžové. Původní cena 880kc . Klec byla používána tři měsíce
PRODÁM PŘEPRAVKU NA MORČE
Z důvodu nevyužití prodám červenou přepravku na morče. Je možné prodat i stejnou přepravku v růžové barvě.