inzerce, prodej, prodám, bazar

Rychlonabíječka pro mobily-3xUSB,1xC-PD, TOP.

Kategorie: Nabíječky

Prodám dva kusy nových TOP rychlonabíječek 3xUSB, 1xC nabíječka PD rychlé nabíjení pro iPhone, Xiaomi, Samsung, adaptér pro mobilní telefon USB C nabíječka QC3.0 3xUSB portů a jiných zařízení co mají nabíjecí vstup USB, nebo C,1xPD port. Nabíječka má výstup 3xUSB, 1xPD-C. S touto nabíječkou můžete nabíjet až 4 kusy telefonů, tabletů najednou….Obsahuje pouze nabíječku, bez kabelů !!! Díky této nabíječce můžete plně využít rychlonabíjení u Apple iPhone 8, Samsung, Xiaomi a novějších a dostatečně napájet bezdrátové rychlonabíječky Qi. Nabíječka podporuje funkci USB power delivery, díky ní je možné nabíjet všechna Apple zařízení s konektorem Lightning. Osobní odběr v Kopřivnici, také zasílám přes Balíkovnu za 70,-Kč, při převodu peněz na můj účet předem, na dobírku nic Neposílám! Pro rychlou komunikaci používám Viber, WhatsApp, Signal. Cena rychlonabíječky je pevná 220,-Kč.
Rychlonabíječka pro mobily-3xUSB,1xC-PD, TOP.
Podobné inzeráty
Nabíječka 25W USB C adaptér pro iPhone
Široká kompatibilita: 25W nabíjecí konektor USB C pro iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/14 Plus/13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max/12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max, SE,11 Pro/11 Pro Max, XS/XS Max / XR / X, iPad Pro 122 .9/11/iPad Air 3/iPad Mini (2019); Google Pixel 5/5 XL/4/4 XL/4a/4a XL/3a XL/3a/3 XL/3/2 XL/2/XL; Samsung GalaxyS21/ S20 / S10/ S10+/ S10e/ S9/ S9+/ S8/S8+/Note 10 nebo jiné přístroje, nebo nebo jiné přístroje, podporuje USB C Power Delivery. 25W rychlonabíječka: Rychlonabíječka poskytuje maximální výstupní výkon 25 W, úplné nabití přístroje trvá méně času. Kompaktní a přenosný: S tenkým, kompaktní, přenosným a lehkým designem. Konektor Sakahyro 25 W zabírá v zasunutém stavu velmi málo místa. Ideální pro iPhone 14/14 Pro/14 Pro Max/14 Plus doma v kanceláři nebo na cestách. Dlouhá životnost a efektivní: USB C nabíjecí konektor je opláštěn robustním ABS materiálem a použitou mědí v kabelu, který odolá každodennímu opotřebení, přenos hudby, filmů a dalších během několika sekund, skvělý výkon s designem připraveným na cesty. Bezpečnost a flexibilita: Nabíjecí adaptér je integrován s více ochrannými systémy a pokrokovou detekční technologií, může automaticky nabít váš přístroj, pokud je kapacita baterie dostatečná, aby se zabránilo zkratu, přehřátí, přepětí a dalším problémům, aby se maximalizovala životnost.
Rychlonabiječka mobilu
Rychlonabíječka nová pro více přístrojů.Můžete nabíjet telefon,tablet a jiné.Možno zaslat Zásilkovnou za 79kč.
Rychlonabíječka 2.4 A
Nová rychlonabíječka 2.4 A pro nabíjení dvou telefonů současně.
rychlonábíječka 65W+kabel
rychlonábiječka 65W + kabel,fast charger rypu GaN , quick charge 3.0 , PD nabíjení, kabel vhodný k nábiječce
Šesti portová usb nabíječka pro mobily,tablety...
Šesti portová USB nabíječka Jelly comb ICH-12,umožňující současné nabíjení více zařízení, ideální volba pro cestování a domácí použití.,100% bezpečné nabíjení s ochranou proti přehřátí,přepětí a zkratu. Certifikace UL CE RoHS. 1,5 m napájecí kabel poskytuje stolní nabíječce extra dosah, takže můžete připojit všechna zařízení jako jsou mobily,hodinky,tablety..atd,Vstupní napětí 220 V.Výstup usb portů je 5V-6A.Lze připojit různé kabely s konektory USB-C, LIGHTNING, MICRO-USB. Zašlu poštou kamkoliv +50kč poštovneho pri platbě předem, nebo na dobírku +100kč poštovného.Mohu zaslat i do balíkovny +65kč poštovného při platbě předem, nebo na dobírku přes balíkovnu +85kč. Zboží zasílám vždy v pondělí/ středu.Lze zaslat i do Alzaboxu.
Prodám několik funkčních nabíječek i na starší mobily
Prodám několik funkčních nabíječek i na starší mobily,celkem 10 kusů,různé značky.Prodám jako celek.