inzerce, prodej, prodám, bazar

Rychloupínací nerezový držák G-Snap

Kategorie: Vodní sporty, potápění

Prodám nerezový rychloupínací držák G-Snap pro připevnění lahve k rebreatheru či připevnění kanystru světla, ponny lahve atd. Málo používaný, plně funkční. Osobní převzetí, Balíkovna či Zásilkovna.
Rychloupínací nerezový držák G-Snap
Podobné inzeráty
Nerezový speleo buben LOLA - 50m
Prodám starší, ale plně funkční nerezový speleo buben LOLA - 50m vč.šňůry a karabiny. Osobní předání, Balíkovna či Zásilkovna.
Nerezový Lodní šroub, propeller 13-3/4 15
Dobrý den, prodám nerezový propeller 13-3/4 15 (15 zubů ) viz foto
Nerezový oblouk
Prodám nerezovy posuvný oblouk siřka 140cm.cena 4 900 kč.
nerezový potápěčský nůž Sopras s pouzdrem
nerezový potápěčský nůž Sopras s originálním pouzdrem na nohu a pojistkou
držák na kajak vzor Prion držák i na pádlo
držáky na kajak Prijon na střešní nosič , jak na tyče tak na eurodrážku , součástí je držák na pádla , mám 9 kusů , mohu jak prodat tak půjčit , vše na domluvě předání Jilemnice poslání po platbě předem zde lepší fotky
kajutová loď SAPLA LAVER 21.5
Prodám motorovou loď Salpa Laver 21.5 - délka 6,75m, šířka 2,3m, cca 1500kg, motor Mercruiser 4,3 MPi (164kW)-cca 400 hod., voda 60l, benzín 120l, r.v. 2003, STK do 2026. Lednice, sprcha, vařič, elektrické WC s macerátorem, rádio+CD, vysílačka, nabíječ baterií, břehová přípojka, komplet zakrytí, přídavné bimini, sklopný držák záchr. člunu, elektrická kotva, navigace + sonar, LED osvětlení, vodní lyže (originální držák - zapsáno v TP), držák + fendry apod. Velmi dobrý stav, pravidelný servis, mnoho příslušenství. Rrychlá a úsporná loď. V ceně je i originální 2-nápravový vlek ELLEBi s navijákem po STK.