inzerce, prodej, prodám, bazar

Rýmovník

Kategorie: Rostliny

Prodám rostlinu rýmovníku za 50 Kč. Rostlinka je v květináči zakořeněná s hlínou. Rostlinka má 14 lístků a její výška od hlíny po vrcholek je cca 16 cm. Rýmovník voní jako eukalyptus, využívá se při nachlazení, rýmě a bolestech v krku. Může pomoci při horečce, bolestech hlavy, při potížích s pokožkou nebo po bodnutí hmyzem a spousty dalších potížích. Také odpuzuje hmyz včetně molů. Nejčastěji se využívají listy, které se po rozmělnění čichají, lze ale také z listů uvařit čaj. Preferuji osobní předání kdekoli v Praze.
Rýmovník
Podobné inzeráty
Rýmovník
Nabízím rýmovník - nenáročná rostlinka, pěstuje se celoročně v bytě, nevystavovat slunečnímu záření. Zalévat minimálně. Snadno se rozmnožuje řízkováním. Osvěžuje vzduch v pokoji, dužnaté listy stačí promnout a vydávají vůni máty a meduňky. Využití listů na odvar, čaj nebo sirup. Velmi všestranné využití.
Rýmovník
Prodám rýmovník krásně vzrostlý, tvarovaný, rozvětvený
Sazenice Rýmovník klasický zelený i panašovaný
Nabízím na prodej sazeničky Rýmovníku jinak též nazýváno molice, moud, kubánské oregano, mexický či řecký eukalypt. Nabízím klasický zelený (více ks) i flekatý panašovaný (aktuálně 1ks). Rýmovník je možné pěstovat jako běžnou pokojovou rostlinu. Jíst se dají celé čerstvé listy. Využívá se v tradiční medicíně zejména jako bylinka protizánětlivá a antibakteriální, také při dýchacích nebo i kožních obtížích. Sazeničky jsou pěkně prokořeněné a zasazené v 400-500ml kelímku s kvalitním substrátem. Cena: 45Kč/kus. Foto je jen na ukázku - sazeničky se časem mění (rostou, přibývají další atd.). Nejlépe osobní odběr, ale mohu zaslat Zásilkovnou či Balíkovnou, ale jen na vlastní riziko (snažím se zabalit, co nejpečlivěji, ale nikdo neví, jak se bude s balíčkem zacházet a jak dlouho se zdrží).
rostlina rýmovník a rýmovníkový sirup
1) Vzrostlý rýmovník v květináči výše cca 25 cm 9- výhonů - Kč 200, cca 20 cm 3 výhoy – Kč 100 Obsahuje aromatické silice, po rozemnutí voní po citronech a eukalyptu. Odpuzuje hmyz, pomáhá při rýmě, zlepšuje dýchání, pomáhá astmatikům, vhodný je i do koupele. Z rostliny je možné vyrábět i sirup na rýmu. 2) rýmovníkový sirup – 140 ml Kč 80 Složení: listy rýmovníku + bio pomeranče/citron + cukr + voda, tepelně zpracováno. Sirup můžete používat při nachlazení, ale i do čaje, vody, ale také například k přislazení kaší, jogurtů... Osobní odběr na Praze 13/Lužiny možný.
rýmovník - léčivá pokojovka
Můžete se setkat s označeními jako francouzský nebo španělský tymián, mexická máta nebo kubánské oregano. Ve světě a nyní i u nás se rýmovník používá k především při nachlazení, rýmě a bolesti v krku. Můžete z něj udělat čaje i studené nápoje, sirup nebo mast. Utržené listy se používají k čichání při rýmě nebo jako obklad k hojení ran. Dobře zapěstované, vitální rostlinky v květináčcích
Prodám rýmovník - léčivá rostlina
Prodám rýmovník - léčivá rostlina, která Vám uleví od rýmy a byt zbaví otravného hmyzu. Roste do výšky okolo 40 - 60 cm. Listy rostliny mají krásnou vůni připomínající mix meduňky a máty, která odhání komáry a mouchy. V květináči jsou 4 rostlinky