inzerce, prodej, prodám, bazar

Sáčky do vysavače S-bag Anti-Allergy NOVÉ

Kategorie: Vysavače

Sáčky do vysavače S-bag Anti-Allergy- vhodné pro značky Electrolux,AEG,Philips,Volta,Tornado NOVÉ

Celkem 3 sáčky ze 4, koupena jiná značka vysavače,nevyužijeme
Sáčky do vysavače S-bag Anti-Allergy NOVÉ
Podobné inzeráty
Náhradní sáčky a vůně do vysavače Sencor + Hepa filtr
Mikrovlákenné sáčky pro jednorázové použití do vysavače SVC 8VT, SVC 8YL, balení obsahuje 7 sáčků + 2 vonné tyčinky (citronová vůně), 2x účinnější filtrace, než klasické papírové sáčky, účinnost filtrace na úrovni HEPA filtru, vysoká pevnost a odolnost proti protržení díky kompaktní struktuře vláken, konstantní sací výkon až do úplného naplnění sáčku = až o 50% delší životnost, než klasické papírové sáčky, odolnost proti vlhkosti - hydrofobní úprava materiálu odstraňuje problematiku zbytkové vlhkosti, nedochází tak ke znehodnocení sáčku ani při jeho nechtěném styku s vodou, antibakteriální úprava - speciální tkanina je biologicky neutrální a imunní proti mikrobiálnímu napadení, tím je zabráněno dalšímu rozmnožování bakterií, plísní a různých mikroorganismů, které často způsobují nepříjemné alergie, lepší přizpůsobení se komoře vysavače, než klasické papírové sáčky. Sáčky jsou nové, hepa filtr použitý Lze jednat o ceně
Roboticky vysavač Roborock S7+
Prodáme vysavač Roborock s7+ Kupován v Alze 3.9.2022 tudíž ještě rok a půl v záruce. Opravdu stav jak nový. K vysavači máme veškeré příslušenství, krabici + fakturu (doklad) o koupi. Poznámka k ceně nějaká slevicka se dá domluvit. Stav skvělí,jezdí se sám vyprazdňovat na stanici, má plno režimů, plno nastavení, možnost u nás vyzkoušet.Kdo bude chtít poslat poštou není problém, natočíme na video že vše funguje nebo si zavoláme přes videohovor a domluvíme podrobnosti.Mohu i po domluvě někam dovést (přiblížit),zapojit a předvést,samozřejmě za proplacení nafty když to bude dal jak 20km. Roborock S7+ černý (vysavač S7 + Auto Empty Dock) se stane vaší oporou pro co největší zjednodušení vysávání. Jedná se o robotický vysavač s mopem, na mokré čištění a na suché čištění. Vydrží v provozu až 180 min na jedno nabití díky lithium-iontovému akumulátoru. Zároveň odhalí sám potřebu dobití baterie a přemístí se zpátky doplnit energii v nabíjecí stanici. Dobíjení poté trvá 6 h. Vzduch se filtruje přes omyvatelný filtr a epa e11 filtr, z vysavače se tedy nebude prášit. Plastová nádoba na smetí s velikostí 0,47 l je vhodná pro vysávání středně velkých či velkých prostor. Robotický vysavač ale ke všemu dokáže vynést v případě nutnosti box na smetí sám. Tento typ robotického vysavače je vhodný na všechny druhy podlah, na koberce, na lino, na dřevěné podlahy a na plovoucí podlahy. Dalším kladem robotického vysavače Roborock je také funkce časového rozvržení, pomocí které nastavíte dobu, kdy bude v činnosti. Robotický vysavač s mopem Robotický vysavač ideální na všechny druhy podlah, na koberce, na lino, na dřevěné podlahy a na plovoucí podlahy S robotickým vysavače ušetříte drahocenný čas Výdrž vysávání na jedno nabití 180 min Doba nabíjení robotického vysavače Roborock činí 6 h Řízení pomocí mobilní aplikace Sám se dobije při detekci nízké baterie Praktický senzor proti pádu ze chodů Filtrace robotického vysavače Roborock omyvatelný filtr a epa e11 filtr Zdolá i 2cm zábrany Barva vysavače: černá Hlučnost nepřekročí 67 dB(A) Způsob vysávání robotického vysavače: kartáče, programy a mopování
Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Car
Ideální pro vysávání suchých i tekutých nečistot Forzaspira Lecologico Aqua Alergy Turbo Care je bezsáčkový vysavač, který dokáže vysávat tekuté i suché nečistoty. Nástavec na tekutiny, dodávaný s produktem, je vhodný pro řešení neočekávaných rozlití. Silný a praktický Forzaspira Aqua Allergy Turbo Care je možné ovládat také na rukojeti. Vše, co potřebujete, máte v dosahu bez nutnosti ohýbání. Aktivujte funkci Turbo pro čištění s větším sacím výkonem. Přírodní a efektivní filtr Bezsáčková technologie společně s vodním filtrem zaručují, že Forzaspira Lecologico Aqua Allergy Turbo Care zachytí vysoké procento nečistot. Ty se shromažďují ve sběrné nádrži a díky vodě se ani nejmenší částečky prachu nevracejí do ovzduší vašeho domova. Vysává do hloubky Mini turbo kartáč, který je součástí balení, vám pomůže snadněji odstranit zvířecí srst a vlasy z pohovek a polstrovaných židlí. Perfektní pro osoby s alergiemi Forzaspira Lecologico Aqua Alergy Turbo Care je ideální vysavač pro alergiky:. vodní filtr zachytí i ty nejmenší částečky prachu a dalších nečistot, avšak na rozdíl od klasických vysavačů, je následně nerozptýlí zpět do vzduchu. Jemný k dřevěným podlahám Přiložený kartáč na parkety s měkkými štětinami je nezbytný pomocník pro čištění jemných povrchů, které vyžadují speciální péči. Použité, vše plně funkční. Při rychlém jednání sleva.
Vorwerk sáčky VK 200 nové více kusů
Vorwerk sáčky VK 200,vůně ZDARMA !!! 4 ks sáčků v balení. 6 ks = 360 Kč (vůně na 1-2 sáčky zdarma) 8 ks = 460 Kč (2 x vůně 2-4 sáčky zdarma) 12ks = 660 Kč (3 x vůně na 3-6 sáčků zdarma) Kvalitní sáčky z německé druhovýroby. Textilní vícevrstvé. Vůně jsou přibaleny zdarma !!!!!!! Poštovné je jednotné u spotřebního materiálu nehledě na množství. Platba předem je 90 Kč, platba dobírkou je 130 Kč. Objednávka spotřebního materiálu na čásku 1300 Kč a více = poštovné zdarma ! POZOR, týká se pouze spotřebního materiálu (sáčky, filtry, kartáčky, kabely), nelze zahrnout jiné zboží... Podívejte se na mé další inzeráty .
PRODÁM STAROŽITNÝ VYSAVAČ SKRAT
Prodám krásný Starožitný vysavač z roku výroby 1930 s veškerým příslušenstvím v původním kufru. Vysavač je plně funkční, velmi zachovalý ve velmi dobrém stavu v originálním balení. K vysavači jsou ještě 2 ks náhradních textilních filtru. Výborný stav vysavače je možno vidět na fotu. Parametry : Napětí = 120 V a 220 V, Výkon = 150 W, V P 3 5 – 2 7 0 7, Tělo vysavače : Délka = 35 cm, Největší průměr těla vysavače u konce s odsávací trubkou = 12 cm, Nejmenší průměr těla vysavače v místě u nasávání = 10 cm, Délka nasávací chromové týče s čisticím koncovým kusem = cca 75 cm, Celková délka těla vysavače s odsávací chromovou trubkou a včetně nasávací chromové týče s koncovým čisticím kusem = cca 125 cm, Všechny díly, včetně samotného vysavače uložené v původním starém nýtovaném lepenkovým kufru firmy KAZETO, prvorepublikový - 30. léta 20. století. Jen samotný starý nýtovaný lepenkový kufru firmy KAZETO, prvorepublikový - 30. léta 20. století, má velkou cenu. Starožitný Vysavač je určen pro sběratele, k vystavení ve stylové Restauraci, nebo na vystavení na Vaší chalupě. Dále je určen jako rekvizita do divadel, zámku, muzei, výstav atd.. Vysavač je „ Ojedinělý krásný kousek „. Podívejte se na další moje prodeje ! Děkují . Možná dohoda o ceně !
Sáčky do vysavače
Prodám sáčky do vysavače. Eta eBag Original. Balení je rozdělané a jsou v něm 4 ks sáčků. odkaz na výrobek zde: Osobní předání v Otrokovicích.