inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada 2 lamp „Byrne”Safavieh

Kategorie: Lampy, osvětlení

Prodám sadu 2 lamp, buď stolní nebo noční, komu se kam hodí. Jsou 70 cm vysoké, bez známek používání. Změnila jsem po roce dizajn ložnice, tak se jen nehodí. Původní cena 6000 Kč.
Sada 2 lamp „Byrne”Safavieh
Podobné inzeráty
Lustr - bodové světlo - 5 lamp
Prodám Stropní bodové světlo, 5 lamp, včetně 5 ks led žárovek.
6 bodových lamp s klipem
6 málo používaných, vzájemně propojených lamp (40W) s klipem, bez žárovek. Cena: 370 Kč Vyzvednutí - Turnov nebo +130,- doprava DPD nebo +79,- Zásilkovna (platba předem). Volejte prosím pouze v pracovní dny.
Stojací lampa Standing lamp
Velká kovová stojací lampa, bílé stínidlo Big metal standing lamp, white lightshade English text below A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18 se bohužel v dubnu zavírá. Nábytek ve výprodeji bude v provozu do 2. dubna. Mezi 2.4.23 a 20.4.23 musí být položka vyzvednuta. Platba předem pro rezervaci položky. Platit můžete v hotovosti v A Maze in Tchaiovna nebo na bankovní účet, který vám na požádání sdělíme. K dokončení rezervace budeme potřebovat vaše jméno a kontaktní údaje a dohodnutý termín vyzvednutí. Vyzvednutí na adrese Kafkova 18, Praha 6. Komunikace probíhá pouze emailem, protože s tím pomáhá více lidí. A Maze in Thaiovna is sadly closing in April. The on sale furniture will be in use until April 2nd. Between 2.4.23 and 20.4.23 the item must be collected. Prepay to reserve an item. You can pay in cash at A Maze in Tchaiovna, or to a bank account, which we will give you if requested. We will need your name and contact details and agreed date of collection to complete the reservation. Collection from Kafkova 18, Prague 6. Communication is by email only as there is more than one person helping with this.
Ratanové stropní svítidlo Rattan ceiling lamp
Stropní ratanová lampa velká koule + polokoule, dobrý stav Big shpere + half-sphere rattan ceiling lamp, good condition English text below A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18 se bohužel v dubnu zavírá. Nábytek ve výprodeji bude v provozu do 2. dubna. Mezi 2.4.23 a 20.4.23 musí být položka vyzvednuta. Platba předem pro rezervaci položky. Platit můžete v hotovosti v A Maze in Tchaiovna nebo na bankovní účet, který vám na požádání sdělíme. K dokončení rezervace budeme potřebovat vaše jméno a kontaktní údaje a dohodnutý termín vyzvednutí. Vyzvednutí na adrese Kafkova 18, Praha 6. Komunikace probíhá pouze emailem, protože s tím pomáhá více lidí. A Maze in Thaiovna is sadly closing in April. The on sale furniture will be in use until April 2nd. Between 2.4.23 and 20.4.23 the item must be collected. Prepay to reserve an item. You can pay in cash at A Maze in Tchaiovna, or to a bank account, which we will give you if requested. We will need your name and contact details and agreed date of collection to complete the reservation. Collection from Kafkova 18, Prague 6. Communication is by email only as there is more than one person helping with this.
Ceiling lamp threads Závity pro stropní svítidla
Stropní kulové tkané (měkké nitě). Spherical wooven (soft threads) ceiling lamp English text below A Maze in Tchaiovna, Kafkova 18 se bohužel v dubnu zavírá. Nábytek ve výprodeji bude v provozu do 2. dubna. Mezi 2.4.23 a 20.4.23 musí být položka vyzvednuta. Platba předem pro rezervaci položky. Platit můžete v hotovosti v A Maze in Tchaiovna nebo na bankovní účet, který vám na požádání sdělíme. K dokončení rezervace budeme potřebovat vaše jméno a kontaktní údaje a dohodnutý termín vyzvednutí. Vyzvednutí na adrese Kafkova 18, Praha 6. Komunikace probíhá pouze emailem, protože s tím pomáhá více lidí. A Maze in Thaiovna is sadly closing in April. The on sale furniture will be in use until April 2nd. Between 2.4.23 and 20.4.23 the item must be collected. Prepay to reserve an item. You can pay in cash at A Maze in Tchaiovna, or to a bank account, which we will give you if requested. We will need your name and contact details and agreed date of collection to complete the reservation. Collection from Kafkova 18, Prague 6. Communication is by email only as there is more than one person helping with this.
Sedm závěsných lamp
Prodám sedm závěsných lamp