inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada 3 svícnů, stříbrná mozaika, 27cm, 14 cm

Kategorie: Doplňky

Prodám sadu 3 ks svícnů, krásná dekorativní stříbrná mozaika. 2ks svícnů jsou na vysoké stříbrné noze, jejich výška je 27 cm a šířka 12 cm. Jeden svícen nižší má výšku 14 cm a šířku 11 cm. Původní cena za sadu byla 681 Kč, nyní prodám sadu za 250 Kč. Platba předem na účet nebo hotově při osobním odběru. Poštovné přes Zasilkovnu na výdejní místo 79 Kč nebo na adresu 109 Kč nebo osobní předání v Ústí nad Labem.
Sada 3 svícnů, stříbrná mozaika, 27cm, 14 cm
Podobné inzeráty
Tác s listy a dva svícny NOVÉ
Šedý tác s motivem listů a dva kulaté svícny na čajovou svíčku. Tento set ozdobí hned Váš stůl nebo komodu. Dekorativní sada pro Váš domov, který určitě udělá radost i Vašim blízkým. Motivy listů Vám připomenou přírodu při každém pohledu. Sada obsahuje 1 ks tác a 2 ks svícnů. Možno koupit zvlášť jen tác bez svícnů za 220 Kč. Produkt č. 0279 Barva: šedá Materiál: beton Rozměry: 34 x 15,5 x 1 cm / svícny 10 x 4 cm Finální úpravou je lak atestovaný pro přímý styk s pitnou vodou, potravinami a hračkami. Nemyjte v myčce. V exteriéru je lepší ochránit dekorace před velkými výkyvy teplot - mráz a poté prudké slunce, u křehčích věcí by mohlo dojít k poškození. K dispozici cca 200 ks různých výrobků - dekorace a doplňky do interiéru i exteriéru. Postupně přidávám. Můžete si napsat i o odkaz na shopy. Osobní odběr možný po dohodě. Poštovné dle celkového objemu objednávky.
Sada svícen + 2 koštérky z Řecka
Prodám svícen na 3 čajové svíčky, k tomu 2 koštérky s řeckými motivy. Šířka svícnu 21 cm, výška podstavce 5 cm, délka 8 cm. Skleněný kalíšek na svíčku ze svícnu průměr 6,5 cm a výška 6,5 cm. Průměr kalíšku s řeckými motivy 4 cm a výška 5,5 cm. Cena za celý set 90 korun. Posílám poštou nebo přes Zásilkovnu. Může být i osobní předaní v Brně. V případě zájmu se ozvěte na email vercabrazdovaaa@ nebo na tel. číslo
Nový ručně kovaný svícen na zeď, 78 cm
Prodám zcela nový, ručně kovaný svícen na zeď na 1 svíčku, výška svícnu 78 cm, barva černá kovářská (matná).Cena 2499 Kč + poštovné, popř. osobní předání v Poličce. Ke svícnu možno dokoupit ručně odlévanou svíčku, oranžové barvy, průměr 20 cm, 3 knoty, doba hoření 200 hod.Cena svíce 389 Kč + poštovné, popř. předání v Poličce.
Set 10 skleněných svícnů
Prodám set 10 skleněných svícnů na čajové svíčky. Nové, nepoužívané. Cena za vše 300 Kč. Osobní odběr nebo předání u jakékoliv stanice metra (platba při předání). Nebo pošlu přes Zásilkovnu (+79 Kč) / Balíkovnu (+65 Kč). Platba předem na účet.
Sada 5 ks úložných dóz výška 27cm průměr 10cm
Sada 5 ks úložných dóz výška 27cm průměr 10cm
Sada kovových svícnů, moderní, dekorace adventní, vánoční
Kovové svícny na čtyři svíčky - set, originální cínové svícny umístěné na dřevěných podstavcích. Sada čtyř kusů, svícen adventní, vánoční, moderní umění, z kovu, cínový, do interiéru, socha, abstraktní plastika. Sada obsahuje čtyři svícny rozdílných tvarů a velikostí. Dřevěné podstavce jsou přizpůsobené na čajové svíčky. Vhodné jako adventní nebo vánoční dekorace. Autor: Barbora Fausová Rozměry i s podstavcem: výška: 6,0 - 10,0 cm šířka: 7,0 - 8,0 cm Technické parametry: Tato plastika je ručně odlévána, cizelována, patinována a nakonec konzervována voskem. Každý kus je originál a odlitek se může nepatrně lišit ve struktuře a patině. Podstavec je lehce zatónován přírodním mořidlem. K dodání do týdne. Potřebujete více informací? Prosím, kontaktujte mě (upřednostňuji písemnou formu). Děkuji.