inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada dámských kabelek (7 ks + sportovní taška)

Kategorie: Kabelky

Prodám sadu dámských kabelek. V sadě je 7 kusů kabelek a 1 sportovní taška.

Červená kabelka - velmi dobrý stav
Světle modrá kabelka - velmi dobrý stav
Béžová kabelka Baťa - velmi dobrý stav
Černá kabelka - dobrý stav, odřená ucha
Béžovobíločerná kabelka - špatný stav
Starorůžová kabelka - špatný stav
Modrá kabelka - dobrý stav
Sportovní taška - dobrý stav

Kabelky včetně sportovní tašky prodávám pouze v celé sadě.
Sada dámských kabelek (7 ks + sportovní taška)
Podobné inzeráty
Set kabelek
Prodám set kabelek. Kosmetická taška, crossbody a velká kabelka. Tmavě modrý motiv. Zcela nové, nevyužité ani jednou. Cena je uvedená za celý komplet.
kabela/taška
Prodám málo užívanou dámskou kabelu/tašku ve výborném stavu. Rozměry cca: výška(bez uch) 26 cm, délka 40 cm, šířka 16 cm. Obsahuje jednu velkou nedělenou vnitřní komoru. Zapínání na zip. K nošení v ruce. Cena při osobním převzetí 150 korun, nebo + poštovné. (Podívejte se i na další moje inzeráty s nabídkou dámských kabelek).
Set kabelek
Sada dvou černých kabelek. Obě jako nové, téměř nenošené. Možnost i jednotlivě. Menší 800kc, pův.cena 1.800kc. Větší s vyměnitelným popruhem přes rameno 1300kc, pův. cena 2.900kc. Cena při koupi obou 1.800kc.Zdarma balerinky bel.40
Mix kabelek
Prodam mix kabelek.cena 200 Kč za vse.posílám zasilkovnou nebo osobní odběr Kralupy nad Vltavou.
Nová kulatá kožená kabelka Chanel / crossbody
Prodám tuto krásnou koženou kabelku Chanel. Originál - uvnitř tašky je jedinečné číslo, které odpovídá číslu na kartě Chanel.Absolutně nová. Crossbody kabelka, tedy s popruhem přes tělo, patří k nejoblíbenějšímu typu kabelek vůbec.Crossbody je totiž jednou z nejpraktičtějších kabelek. Umožňuje mít volné ruce. Material Přírodní kůže Barva Odstíny šedé a stříbrné Velikost Průměr 15 cm (tj. Šířka a výška 15 cm), uvnitř je kabelka na zámku. Hloubka 5 cm
Výprodej značkových kabelek, Brick Coccinelle, atd
Coccinelle, DKNY, Mandarina duck,Brick. Výprodej značkových kabelek, ve velmi dobrém stavu, za velmi malé ceny, takže neposílám další fotky, zboží nikam nenosím, nerezervuji. Pouze DKNY odřené zapínání vis foto. Posílám přes zásilkovnu. Pokud nemáte vážný zájem, nepoptávejte prosím zboží. Cena za kus.