inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada do posilovny - Trapbar + 100 kg kotoučů

Kategorie: Fitness, jogging

Nabízím k prodeji novou sadu trapbaru a sady kotoučů. Jedná se o profi sadu. Nosnost trapbaru je 500 kg.

- rádlovaný povrch úchopové části - spolehlivý úchop
- masivní konstrukce - nosnost až 500 kg
- nerezové trny umožňují snadné nandávání kotoučů
- kotouče jsou bumper - nedělají hluk a tlumí pády (2x5, 2x10, 2x15, 2x20 kg)


benč, bench, fitness, posilovna, činky, posilovací stroje, legpress, hacken dřep, hammer, leg press, nohy, stroj, bench press, kettlebell, jednoručky, medicinbál
Sada do posilovny - Trapbar + 100 kg kotoučů
Podobné inzeráty
Osy do fitness/ posilovny - olympijská, safety squat,trapbar
Nabízím k prodeji nové osy do fitness. - možnost prodeje také kotoučů, klece, stojanu, lavice, benchpressu - osa k odběru v Trutnově, případně je možnost expedice - safety squat bar - 6500 kč - trapbar - 6500 kč - olympijská osa 4800 / 6500 Kč (dle nosnosti) - ez osa - 2200 kč benč, bench, fitness, posilovna, činky, posilovací stroje, legpress, hacken dřep, hammer, leg press, nohy, stroj, bench press, kettlebell, jednoručky, medicinbál
Trapbar
Prodam kvalitni trapbar s vysokou nosností. Vyrobeno z jeklu 50x50x3mm. Vyzkoušeno do 360kg. Cena bez kotoucu. Jedna se o nový výrobek. Možné poslat přes postu +359kc.
Sada do domácí posilovny - stojan, osa, kotouče
Nabízím k prodeji novou sadu do domácí posilovny. Set je nyní v akční ceně 20 900 Kč. S tímto setem dokážete odcvičit většinu základních cviků v domácích podmínkách. Součástí je: 1. Masivní stojan na činku (využití na shyby, dřepy, bench press, tlaky, dotahy...) - maximální zatížení 250 Kg - součástí jsou adaptéru Jcups na osu a také spodní zarážky délky 30 cm *možnost přidání dalších adaptérů jako adaptér na kliky na bradlech (bradla), multisměrový kloub, lavice rovná nebo polohovací, adaptéry na dotahy, gumová podlaha atd 2. Olympijská osa včetně zarážek - nosnost 300 kg (220 cm, 20kg) 3. Sada kotoučů (2x20 Kg, 2x15 Kg, 2x10 Kg, 2x5 Kg) bumper kotouče 2. jakosti - kvalita vysoká, pouze někde špatná barva apod. - ideální do domácí posilovny + možnost přidání kotoučů, možnost zkrácení stojanu - možnost prodeje také lavice, díky které můžete cvičit také benchpress a další cviky K odběru v Trutnově, případně možnost expedice.
SADA OLYMPIJSKÝCH LITINOVÝCH KOTOUČŮ INSPORTLINE HAMERTON 2X
DETAILNÍ POPIS PRODUKTU Sada olympijských litinových kotoučů inSPORTline Hamerton 1,25-25 kg je cenově zvýhodněný kompletní set kvalitních kotoučů s otvorem pro olympijské hřídele a vzpěračské tyče s nakládací částí o průměru 50 mm. Celková hmotnost setu je 157,5 kg a obsahuje 14 ks závaží. Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton představuje kvalitní závaží na hřídele a vzpěračské tyče o průměru 50 mm. Speciální povrchová úprava chrání kotouč před opotřebením a případnou korozí. Závaží je vyrobeno z kvalitní litiny, která zaručuje velmi dlouhou životnost. Disponuje praktickými úchopy, díky kterým se s kotoučem mnohem lépe manipuluje. Celkově působí kotouč oldschoolově, robustně a kvalitně. Tyto vlastnosti dělají z olympijského kotouče inSPORTline Hamerton oblíbenou a neodmyslitelnou součást každé posilovny. Technický popis: sada kotoučů z kvalitní litiny pro hřídele a vzpěračské tyče o průměru 50 mm povrchová úprava proti opotřebení možnost použít kotouč i jako samostatnou činku vynikající poměr cena/kvalita celková hmotnost: 157,5 kg materiál: litina průměr kotouče: 15 - 38,5 cm šířka kotouče: 2 - 5 cm průměr otvoru pro hřídel: 50 mm Sada obsahuje: 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 1,25 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 2,5 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 5 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 10 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 15 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 20 kg 50 mm (detail) 2x Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton 25 kg 50 mm​​​​​​​ (detail)
Multifunkční posilovací věž Fassi Sport tři stanoviště
Prodám profesionální posilovací věž Fassi Sport z vybavení fitness posilovny. Stroj má tři stanoviště - kdo zná, tak ví, že jde o kvalitní profi stroj. Stanoviště jsou sezení, lavice k ležení a kladka ve stoje. V sedě posilování nohou a ramen, v ležel posilování lýtek? (nejsem odborník na posilovací stroje) + klasická kladka. Jde o masivní kvalitní stroj včetně závaží, musel jsem vystěhovat z provozu posilovny (budova změnila majitele) - mělo by to být kompletní včetně závaží a lanek (jedno lanko možná potřebuje vyměnit). Doporučuji do raději profesionální posilovny než do domácí garážové, jde o rozměrný a velmi těžký stroj. Je možné naložit ve dvou, mám ho ve skladu v úrovni ulice - lze nacouvat s autem nebo vlekem. Doporučuji prohlídku předem, na odvoz nespěchám. Nově se mi podařilo získat původní fotky z fitka. Aktuálně je stroj rozmontovaný ve skladu. Nutné si vlastnoručně naložit, takže to, že je rozmontovaný, oceníte:)) cena: 18000 Kč Vhodné jako vybavení posilovny. Zakoupeno předchozím provozovatelem Stroj jsem koupil s budovou a mám ho navíc.
Litinový olympijský kotouč inSPORTline Hamerton
Litinový kotouč inSPORTline Hamerton je pro na hřídele a vzpěračské tyče o průměru 30 mm. Závaží je vyrobeno z kvalitní litiny. Technický popis kotouč HAMERTON: povrchová úprava proti opotřebení možnost použít kotouč i jako samostatnou činku materiál: litina průměr kotouče: 38 cm průměr otvoru pro hřídel: 30 mm K dispozici je 2ks 5kg kotoučů Hamerton a 2ks 5kg kotoučů SPARTAN, 2ks 10kg kotoučů, 4ks 15kg kotoučů, 4ks 20kg kotoučů. PC za 1ks 5kg kotouče Hamerton 400 Kč - necháme za 200 Kč za 1ks. PC za 2ks 5kg kotoučů SPARTAN 1.150 Kč - necháme za 700 Kč. PC za 1ks 10kg kotouče 700 Kč - necháme za 350 Kč za 1ks. PC za 1ks 15kg kotouče 1.059 Kč - necháme za 600 Kč za 1ks. PC za 1 ks 20kg kotouče 1.790 Kč - necháme za 750 Kč za 1 ks. Vzpěračská tyč je též k prodeji (150cm), za 500 Kč. Nutný vlastní odvoz z Prahy 1.