inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada kruhových odporových gum (krátké)

Kategorie: Fitness, jogging

Používané minimálně, umyté

Odesílám po platbě předem na účet + poštovné. Zásilkovna (doručení na výdejní místo) - 79 Kč, Balíkovna - 65 Kč.

Osobní odběr Beroun centrum/ zásilkovna /ppl / balíkovna


gumy, fitness band, sada posilovacích gum, gumy na cvičení
Sada kruhových odporových gum (krátké)
Podobné inzeráty
Sada odporových gum
Sada 5 odporovych gum. Nová Zasilkovna 79.-
Nová sada odporových gum OMERIL
odporové gumy značka OMERIL osobní předání: Znojemsko Zaslání: Balíkovna - platba předem 65Kč, dobírka: 84 Kč
Variabilní rezistence+ odporove gumy
RECENZIE- na instagrame variabilnarezistencia nájdete množstvo recenzií od spokojných zákazníkov. Prednosťou ponúkaných setov je vysoká kvalita,extrémna pevnosť,nízka hmotnosť a výborná cena. -Tyče:hrúbkou RECENZIE- na instagrame variabilnarezistencia nájdete množstvo recenzií od spokojných zákazníkov. Prednosťou ponúkaných setov je vysoká kvalita,extrémna pevnosť,nízka hmotnosť a výborná cena. Tyče: hrúbkou sadnú vynikajúco do ruky, háky vyrobené špeciálne pre VR vďaka čomu do nich bez problémov vojde aj expander šírky až 83mm! Na vyber tyče s hákmi: -pevnými -otočnými “JEDNORUČKY” - v ponuke šikovná pomôcka na cvičenie s variabilnou rezistenciou. Vďaka veľkosti hákov je možné založiť expander ľubovoľnej hrúbky a odporu. Vhodné na: DREPY/TRAPÉZY/PRÍŤAHY/LÝTKA -Podložka: dĺžka 50cm a šírka 30cm vďaka čomu budete mať komfortný postoj pri akomkoľvek cviku. Podložka je ošetrená v dvoch vrstvách špeciálnym náterom vďaka čomu je možné ju používať ako v exteriéri tak aj v interiéri. Je veľmi pevná a pritom ľahká. Ceny: -Set uzatvárateľný (tyč+podložka) -55€ -Set pevný (tyč+podložka)-70€ -Set otočný protišmykový (tyč+podložka)-110€ -jednoručky -30€ -Set odporových gúm - 65€ -expandere (odporové gumy) sú v praktickom púzdre s odporom až do 75kg. V púzdre sa taktiež nachádzajú pomôcky na cvičenie s odporovými gumami (nie sú na fotke) Sety sú veľmi kvalitne spracované,odolné a zároveň ľahké a sú za bezkonkurenčné ceny. Ak stále neviete ktorý set by bol pre vás vhodný,rád poradím a všetko vysvetlím. K setu zašlem aj inštruktážne video a poradím s tréningom. (X3 bar,fitness,expander,odporové gumy)
Konstrukce pro zavěšení TRX a závěsných systémů
Nabízím k prodeji TRX konstrukce vyrobené na míru. Konstrukce slouží k zavěšení trx závěsů, odporových gum nebo dalšího vybavení. Konstrukce jsou trojúhelníkové nebo jednodušeji řešené pomocí jedné tyče. Řešíme veškeré typy uchycení konstrukcí (strop, ocelová konstrukce, uchycení mezi sloupy) - montáž provádíme také. V nabídce spoustu vybavení a realizace aerobních sálů včetně kardio vybavení a drobnějších pomůcek.
Odporové lano + vesta/postroj HEAVY WEIGHT Český výrobek
Tréninková vesta na expándéry Heavy Weight + české odporové lano 3m Tato tréninková vesta se vyrábí ručně v České Republice z evropských materiálů ve spolupráci s nejlepšími sportovci ve všech sportovních odvětvích z celého světa. Díky specifickému a profesionálnímu způsobu výroby je tréninková vesta odolná a přesto pohodlná při tréninku. Připevnění k tělu slouží popruh se suchým zipem, který se dotáhne přesně podle postavy sportovce. Balení obsahuje odporovou gumu (odporové lano) potřebnou k tréninku, která se karabinou přichytí k vestě a druhou k pevnému předmětu.Odporové lano je 3 metry dlouhé a rozpíná se až na 7 metrů. Oporové lano, které se připevňuje k vestě je vhodné pro všechny atlety, sportovce i nesportovce. Změní tvůj trénink k nepoznání. Navíc je vesta s odporovým lanem velmi pohodlná při tréninku. Je vhodná pro ty, kterým nevyhovuje trénink s opaskem a odporovým lanem. Použití: Tréninková vesta na expandéry a odporové lano Heavy Weight se přichytí k pevnému předmětu. Slouží k silovému i kondičnímu tréninku, pro zlepšení startu, komplexního zrychlení a posílení či zlepšení stability. Naše tréninkové vesty a odporové lana používají atleti, fotbalisté, hokejisté, basketbalisté a další sportovci a kluby. Výhody: Vyrobena ručně v ČR Testováno profesionálními sportovci Včetně odporové gumy/lana 3m v balení Dotažení pomocí popruhu se suchým zipem Univerzální velikost Komplexní využití Zesílené a kvalitní prošití Robustní karabina k vestě DOPRAVA jsou dvě možnosti: 1) OSOBNĚ na Vinohradech - ZDARMA 2) DOBÍRKA přes zásilkovnu na odběrné místo 149 Kč. VIDEO VESTY plus odporových gum (PS: na videu není odporové lano, ale vesta je s ním dodávána)
Set posilovacích gum Goreth - 5,15,25,35kg
Prodám set 4 posilovacích gum Goreth. Set se skládá z gum se zátěží až 5,15,25,35kg. Kupováno letos nicméně jsem neměl moc čas s tím pracovat. Párkrát použité.