inzerce, prodej, prodám, bazar

Sada kuchyňského nádobí na kempování-Nové

Kategorie: Kempink

Nová 12 dílná sada.
1x hrnec s víkem,1x pánev,1x konvice s víkem,1 x sada příborů,2 x nerezové kelímky,1x uložný vak na příbory a síťovaný sáček.
Osobní předání v Olomouci.
Lze zaslat přes Balíkovnu nebo Zásilkovnu.
Sada kuchyňského nádobí na kempování-Nové
Podobné inzeráty
Souprava nadobi Tchibo Camping set
Nepouzita nova souprava nadobi na kempovani - 2 talire a 2 kelimky.
Husky nadobi
Prodam universalni set nadobi Tendo anthracite nove nepouzite
DYMOK polní kuchyně NOVÉ gril podivej se TOP
Nabízím polní kuchyň DYMOK,která je výborná na stanování kempovaní chatu chalupu rybaření táboření či na zahradu. Vhodné i do kempu,kde není možnost otevřeného ohně. Můžu říct,že to je multifunkční výrobek. Kuchyň je v malém složeném stavu,která má vlastní topeniště gril pečící mísu poklici jehlice komín rošt...vše co je k tomu potřeba.. Dají se připravit špízy,guláše,polévky,ale třeba i kuře na zelenině,bifteky,klobásy,masa,burgry topinky a další.. Vše je složené do jednoho! Nevezete nic navíc.. Více info na LINYKUCHAR kde je už od roku 2021 vyprodáno a nezaskladněno. Je to nové nepoužité prodám za cenu 9500kč za co jsem koupil.Mezi Prahou 8 a Mladou Boleslaví dovezu. Top výrobek nové..
Ešus a nádobí
Hliníkový ešus a nádobí
Magická plážová podložka, originál FANTA
Prodám magickou plážovou podložku. - originál, logo FANTA - rozměry : 200 x 210 cm - složené, rozměry : 20 x 15 cm, váha 360 g. - lehká, skladná - materiál : nylon - 4x kolíky - karabina Díky velké voděodolné plážové podložce si můžete snadno vybrat ideální místo pro piknik, lenošení na pláži, kempování. Stav : NOVÉ. Cena + poštovné 89,- Kč. ( platba předem na účet ) nebo osobní odběr. Lze zaslat i přes zásilkovnu.
MIL-TEC britské polní lehátko
Kvalitní nouzové stanové lehátko, které rychle a snadno složíte. Vhodné např. na tábor, kempování a podobně. K dispozici 4ks. Při odběru všech, poštovné zdarma. lehké lehátko britského typu ideální pro cestování malé a snadno sestavitelné velmi skladné a lehké rozměry: rozložené 180 x 60 x 19 cm složené: 45 x 10 x 6 cm. v obalu cca 63 x 20 cm váha 3,2 kg nosnost lehátka 120 kg ocelový rám   materiál plátna: 100 % polyester dodáváno s přepravním obalem Nové!!!