inzerce, prodej, prodám, bazar

Sádrový odlitek - kreativní sada s fixy

Kategorie: Školní potřeby

Sádrový odlitek z modelářské sádry, kterou lze nabarvit vodovkami, akrylovými barvami, třpytkami a vším možným (meze se nekladou). Po zaschnutí doporučuji nalakovat bezbarvým lakem, pro delší výdrž.

Odlitek si můžou namalovat děti i rodiče, je to pro všechny věkové kategorie.


(Foto ilustrační, výrobky vyrábím, takže se mužnou nepatrně lišit)
Rozměry odlitků jsou ruzné.
Cena za 1 kus a jsou různé.

***---*** NOVÉ ZBOŽÍ *** Na výběr zaslání ČP (do ruky 129Kč, na poštu 109Kč, balikovna 79,-) nebo zasilkovnou (na pobočku 69Kč, doručení na adresu 89Kč) a to formou buď platby předem (0Kč) nebo dobírkou (+39Kč).
Mrkněte na další naše nabídky, ale nově máme rozjetý eshop, kde najdete vše co zde i jiné typy odlitů atd.. . Pro více informací piště email, popřípadě SMS ***---***
Sádrový odlitek - kreativní sada s fixy
Podobné inzeráty
Sada obustraných fixů 168 ks
Sada 168 dotykových fixů v nasycených různých barvách Dokonalá pigmentace alkoholového inkoustu obsaženého v tužkách zaručuje, že kresby s nimi vytvořené budou syté, jasné a dlouho nevyblednou. Fixy mají dva tipy - širokoúhlý a tenký hrot - nabízejí skvělé kreativní možnosti. Hroty jsou vyrobeny z materiálu odolného proti oděru, díky čemuž fixy budou dlouho sloužit. Vlákno špiček se nerozdělává, neodděluje se a neteče. Počet kusů: 168 ks Tloušťka hrotu: 6 mm / 1 mm Oboustranné: Ano Úložný kufřík: Ano Náplň: Inkoust na bázi alkoholu Hmotnost: 0,5 kg Certifikace: Splňuje normy EU více na
Crayola CreateColor cestovní kufřík s mini omyvatelnými fixy
Nový. Balení obsahuje oblíbené omyvatelné fixy 25 ks. Kromě fixů je v kufříku také sada rozličných pracovních listů 40 ks - od omalovánek, přes jednoduché listy s úkoly, ale také volné papíry pro vlastní tvorbu. Po vypotřebování obsahu, je možné kufřík naplnit libovolným tvořivým materiálem.
staré fixy - Centropen se želvou
staré fixy, sice ještě píšou (což je docela mazec, protože jsou fakt už docela staré), ale jde spíš o věc pro sběratele
Fixy edding 750
Nové fixy edding 750- modré. 30 Kč kus.
Fixy , propisky,
Prodám kvalitní fixy od značky Sharpie,berol( fix na tabule) dále pera a gumovaci propisky tenké barva zelená oranžová viz foto. 1.obrazek 50Kč balení pera, 2.obrázek berol fix na tabule 100Kč, 3. obrázek berol na tabule fix 60 Kč, 4. obrázek berol černé fix 100Kč 5. Sharpie fix zelená silně píšou 100Kč, 6. Obrázek gumovaci propiska barva zelená oranžová tenká 10 Kč kus , 7. sharpie mix barev silně píšou 150 Kč. Osobní převzetí Mělník , Roudnice nad Labem , nebo můžu odeslat jako cenné psaní + 70 Kč poštovné.
Fixy
Prodám Fixy vše nové cena od 40 do 120 kc