inzerce, prodej, prodám, bazar

ŠAFÁŘ / SPRÁVCE FARMY

Kategorie: Zemědělství

Pro farmu v blízkosti Slapské přehrady hledáme správce/hospodáře/šafáře pro zajištění chodu fungujícího hospodářství o výměře cca 100ha TTP s chovem masného skotu,ovcí, drobného zvířectva a koní. Vhodné pro páry nebo manžele s možností ubytování.

Co od vás očekáváme - zajištění každodenního chodu farmy:
- ošetřování, krmení a úklid hospodářských zvířat
- obsluha a údržba zemědělských strojů – traktory, smykový nakladač, stroje pro sklizeň píce
- správa a údržba budov technického zázemí, stájí a pozemků farmy
- administrativní činnost spojená s fungováním farmy – organizace dokladů předávaných ext. účetní firmě, evidence zvířat a veterinární činnosti v registrech

Co od vás požadujeme:
Doložená praxe na obdobné pozici v zemědělství, ale ani čerstvé absolventy SZŠ/VŠZ s chutí se učit nové věci přímo v praxi nezavrhujeme.
Aktivní obsluha (řízení) traktoru a os. automobilu, jejich údržba a běžný servis (ŘP sk. B, T příp. C).
Znalost práce na PC – MS Office + práce s IZR (Portál farmáře)
Manuální a technická zručnost (výhodou základní znalosti elektro).
Organizačními a týmové schopnostmi při rozdělování a provádění práce spolu se stálými a sezónními zaměstnanci.
Odhodlání a pracovní nasazení při plnění vytyčených cílů, schopnost převzít zodpovědnost za jejich plnění.

A co vám nabízíme:
Práce pro jednoho/oba na plný úvazek.
Flexibilní pracovní doba v závislosti na sezóně.
Bydlení zajištěno přímo na farmě.
Podíl na ekonomickém výsledku hospodaření.
Možnost seberealizace při samostatném vedení farmy.
Zajištěné částečné stravování.

Životopisy zasílejte na konefarmamichael@

ŠAFÁŘ / SPRÁVCE FARMY
Podobné inzeráty
Farma k hospodaření celá ČR
Hledám pronájem malé farmy, chov ovcí, drobného domácího zvířectva, hospodářských zvířat a exotických zvířat, Možnost aktivit pro školy, přednášky o chovu, o zpracování produktů farmy, možnost agroturistiky. Nájem dohodou. Celá ČR.
Správce statku
Hledám spolehlivého správce zemědělského statku s koňmi 7 km od Strakonic. ŘP skupiny B,T. Byt zajištěn. Psát SMS na tel. 6O6 329 312, nevolat.
Stájník ošetřovatel
Farma v blízkosti Brna, s dobrou dostupností IDOS(22min.ze Staré Osady), přijme stájníka ošetřovatele na HPP: 23 koní, prac.doba 7:30-15hod, volné víkendy. Bez ubytování. Práce kolem koní zahrnuje krmení, vyvádění,ošetřování, mistování, drobné opravy ohradníků, udržování pořádku v areálu farmy. Koně jsou většinu dne na pastvinách, nebo ve výbězích, steleme pilinami. Nutná zkušenost z oboru. Pro schopného jezdce i možnost kondičního ježdění koní. Platové podmínky budou upřesněny dle schopností a rozsahu práce uchazeče. Info: lenka@ tel.:
Mechanizátor /Organizátor rostlinné výroby /předák
Přijmeme mechanizátora pro provoz FARMY především pro plánování a organizaci rostlinné výroby – tzv. předák. SS/VŠ, řídící a organizační schopnosti. Velikost 450 ha, platové podmínky dohodou, navrhněte.
Ošetřovatel/ka dojeného skotu
Hledáme pracovníky do živočišné výroby k dojnému skotu na farmy do 10 km od Písku. K dispozici služební byt a závodní stravování. Pro bližší informace se prosím obracejte na telefon.
Nabídka volné pozice - dojič/naháněč - Vysoké u Žďáru n. S.
Farma Vysoké u Žďáru nad Sázavou od společnosti Agro – Měřín a.s. nabízí volné místo naháněč/dojič. Práce je vhodná spíše pro muže (ovšem pokud by měla zájem o toto místo nějaká z žen, neváhejte se ozvat a probereme to spolu). Co tato pozice obnáší? -Nahánění krav na dojírnu, asistence při zastýlání, drobné práce na stáji, přihrnování krmení apod. Kdy je možné nastoupit? -Čím dřív, tím líp. Jaká je pracovní doba? -Směna je 6ti hodinová - střídá se týden ranní směna od 3.00h a týden odpolední směna od 15.00h. O víkendu se jde jeden den celý a druhý den volný. Kolik si můžete vydělat? - Nástupní plat cca 30 tis. s postupným růstem. Co Vám dále nabízíme? - Nadstandardní mzdové ohodnocení, skvělý kolektiv, hromadu zaměstnaneckých benefitů, dotované stravování, roční odměny dle výsledků farmy, příspěvek na důchodové pojištění. Velkou výhodou řidičský průkaz skupiny T. Podmínkou řidičský průkaz skupiny B. Hledáme spolehlivého člověka s chutí pracovat a s kladným vztahem ke zvířatům. Praxe výhodou, nezkušené rádi zaučíme. Dále nabízíme možnost brigády na dojírně a na ošetřování telátek. Vhodné nejen pro studenty zemědělských oborů od 18 let. NENÍ ZDE MOŽNOST UBYTOVÁNÍ! Pokud Vás tato nabídka oslovila, neváhejte mě kontaktovat! Tel.: , Ševčíková Mail: VKK.Vysoke@