inzerce, prodej, prodám, bazar

Sako na styl Versace so zlatym vzorom velkost S-M

Kategorie: Obleky a Saka

Mam na predaj krasne elegantne sako v bielo-zelenej-zlatej farbe. Velkost S-M. Sako je nove.

Pozrite si vsetky moje inzeraty :)
Sako na styl Versace so zlatym vzorom velkost S-M
Podobné inzeráty
5x Pánské sako, Blažek, M&S, C&A..
sako číslo 1: Ransel souprava vel.48/182 za 300kč. sako číslo 3: M&S vel. eur 48 za 300kč. sako číslo 4: Blažek vel.98 za 500kč. sako číslo 6: C&A vel.56 za 300kč. sako číslo 7: Copy Right vel.43 za 100kč. Saka jsou v super stavu, Rozměry v cm můžu poslat... možno prodat i zvlášt kalhoty ze soupravy za 150kč. V mojich dalších inzerátech naleznete další sako a kalhoty a košile ,které by se mohli doladit do soupravy .
Luxusní sako Versace nové s visačkou vel 50/L
Luxusní sako od Versace, nové s visačkou nikdy nebylo nošené. Velikost 50 odpovídá L. Vysoká pořizovací cena
Hnědé sako F&F
Dobrý deň, ponúkam hnedé sako F&F s atraktívnym vzorom rybej kosti a neobyčajnou podšívkou. Veľkosť 48, nosené, avšak stále vo veľmi dobrom stave. Posielam službou podľa vašej preferencie (pošta/kuriér/Packeta). Prosím o kontakt správou.
Bile kratke sako Reserved
Bilé Sako s modrým prošiváním. Reserved Krátké sako na šaty Krátké sako na šaty. Bolerko a jako dobrý doplněk co udělá dobrý styl na večer! Zajímavý střih a design. Bilé s modrým prošiváním.
Dámské sako zn. Atmosphere, vel. UK 8, nové
Prodám nové dámské sako zn.Atmosphere, nepoužité, s visackou na rukavu. Sako má efektně prošite klopy a vypasování. Náhradní knoflíky jsou ještě připevněny u visacky na vnitřní straně. Rukávy disponují efektním řasením na ramenou, které na postavě dělají hezká ramena. Sako lze prát v pračce na 40 stupňů. Velikost 34. Sako je mi bohužel malé.
Černé sako vel. 50
Černé sako s tenkými proužky zn. Tom English. Uvedena velikost 40L, což v běžném českém číslování znamená sako velikosti 50 v prodloužené verzi. Je tedy vhodné pro vyšší hubenější muže. Podle vygooglené tabulky ( je vhodné pro postavu těchto parametrů: obvod kolem hrudníku 102 cm, vnější délka rukou (rameno - palec pod zápěstí) 67,5 cm. Materiál: sako 60 % vlna, 38 % polyester, 2 % elastan. podšívka: 50 % viskóza, 50 % acetát Sako je bez jakýchkoliv stop použití. V případě zájmu můžu dovézt do Prahy (na trase ČB-Praha jezdím cca 1x týdně).