inzerce, prodej, prodám, bazar

SALMING florbalový dres (vel.L)

Kategorie: Vše ostatní

Nabízím florbalový dres SALMING
- velikost L
- barva tmavě modrá
- dlouhý rukáv +otvor na palce
- šíře (obvod) 110cm
- délka (výška zad) 70cm

Dres je v perfektním stavu.
Prodej osobně (jen v Praze)
Zásilkovnou (+79kč)
Poštou doporuč.(+80kč)
SALMING florbalový dres (vel.L)
Podobné inzeráty
Dres florbalový Jadberg ProLine,vel.XL
Florbalový dres Jaedberg ProLine,velikost XL,nový nepoužitý.Bez vycpávek.Původní cena 990 Kč.
Brankářský dres (vesta) možnost dobírky
Tento florbalový brankářský dres se může použít jako vesta. Dres je ve velikosti S. Dres je jako novej v perfektním stavu. (Málo používaný).
Florbalový set
Dobrý den, Prodám florbalku značky Salming Hawk Ultralite(pro praváky, flex 32,délka hole 93cm), k tomu obal značky Salming a ochranné brýle značky Unihoc(Junior size). Používané jednu sezónu. Pouze osobní odběr.
Florbalový brankářský set. Možnost dobírky
Prodám tento florbalový brankářský set. Všechno je v perfektním stavu. Vše ve velikosti 140-155cm. Nachází se v tom: brankářský dres (vesta), brankářské kalhoty, brankářská helma a rukavice zdarma (trochu používání). Cena je 2100kč.
Brankářský dres Salming
Brankářský dres Salming vel. XS, nošený, používaný, drobně zatržené nitky a 1 očko - ničemu nevadí (viz foto). Vhodný pro začáteční kategorie, používaný společně s brankářskou vestou v mém dalším inzerátu. Prodávám i jinde, odesílám poštou, zásilkovnou. Možné i osobní předání MB, LBC.
Florbalová hůl SALMING Matrix + obal_
Florbalová hůl SALMING Matrix + obal SALMING Matrix 93 Composite technology FLEX 32 Rozměry hole na foto. Orientace: Levá (levá ruka dole). Certifikace: IFF SPCR 011 Předání možné na trase Rožmitál - Čimelice (případně Blatná) - České Budějovice.