inzerce, prodej, prodám, bazar

Salomon XA Winter 33 dětské

Kategorie: Obuv

Prodám 1 sezónu použité dětské zimní boty velikosti 33 délka stélky 20,5 cm.
Osobní předání v Olomouci nebo Mohelnici popř jednou měsíčně na trase Olomouc, Hranice, Rožnov pod Radhoštěm. Dále Zásilkovna nebo Balíkovna poštovné 65,- Kč platba předem nebo 85,- dobírkou.
Salomon XA Winter  33 dětské
Podobné inzeráty
Dětské zimní boty EU33 Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP
Dětské zimní kotníkové boty Salomon XA PRO 3D WINTER TS CSWP J, black/india. Velikost je spíš menší max. pro nožku 32. Zánovní, nezapocené, neochozené, uvnitř čisté, po své dceři, nošené párkrát. Možno vyzkoušet. Osobní předání v Brně vítáno. Poslední foto ilustrativní- nová bota. Parametry od výrobce: Detailní popis produktu Plně nepromokavá a lemovaná příjemnou srstí, model XA PRO 3D WINTER TS CSWP pro juniory má technologii Salomon fit a grip, která umožňuje jakékoliv činnosti v jakémkoli chladném, mokrém prostředí. Ochrana počasí Plně vodotěsná bota. Teplo Izolace Thinsulate ™ poskytuje dostatek izolace pro zasněžené a chladné podmínky. Sněhová trakce Contagrip® s hrubým výstupem zajišťuje uchopení všech povrchů a typů terénu. membrána Thinsulate ™ ClimaSalomon Vodotěsný VÝŠKA Vysoký Zašlu i poštou, dle sazebníku ČP. Neposílám přes Zásilkovnu, Balíkovnu, ani na dobírku.
SALOMON XA Pro 3D Kids 398525, vel. 27
Salomon XA Pro 3D Kids 398525, vel. 27 Perfektní stav, málo nošené. Obuv Salomon XA Pro 3D je horskou ikonou, která perfektně drží tvar a má skvělou přilnavost. Sensifit™ systém dodává pohodlí a přesně obepne nohu. Jistě oceníte asymetrické, snadné a rychlé Quicklace™ šněrování. Stopy nezanechávající Contagrip – jedná se o kombinaci několika typů Contagrip podešví s různou tvrdostí, čímž dochází k poskytnutí perfektního poměru záběru a odolnosti v těžkých terénech. Předtvarovaná EVA pěna v mezipodešvi poskytuje maximální odpružení. Hmotnost cca 200 g. /Salomon-XA-Pro-3D-Kids-398525 /Salomon-XA-Pro-3D-Kids-398525
Salomon 36
Prodám dětské boty salomon vel. 35 v dobrém stavu.
jako NOVÉ zimní boty Salomon Sokuyi WP vel. 36 2/3
Prodám zimní boty zn. Salomon Sokuyi WP vel. 36 2/3. délka stélky: asi 23,5 - špatně se to měří Boty jsou nepromokavé - mají membránu. Jsou zateplené - Climatherm. Jsou jako nové - dcera je měla 5krát na sobě - bohužel jsou malé. Popis bot: Dámské zimní boty Salomon Sokuyi WP W 120522. Teplo, ochrana a výborný záběr v dámském designu. Ochranná syntetická část v oblasti prstů Optimalizovaný tvar pro ženy - Testováno ženami pro ženy. Specifické kopyto a zesílená podrážka byly vyvinuty dle požadavků žen. Nepromokavost - Konstrukce Climadry udrží vaše nohy v suchu nejméně 8 hodin v povětrnostních podmínkách typických pro tuto kategorii. Plná konstrukce boty - Exkluzivní konstrukce od salomonu s jediným způsobem, kdy vaše bota zůstane vodotěsná, až na horu. Nepromokavá konstrukce obuvi Stopy nezanechávající Winter Contragrip - Perfektní kombinace nového designu lamel a vylepšeného složení pro lepší záběr na sněhu a ledu. Ice Grip Pryžová podešev Vstřiková Eva pěna Vysekávaná Eva pěna - Poskytuje lehké odpružení a usnadňuje nazouvání obuvi. Specifický dámský design - Specifická designová řada navržená pro zdůraznění ženkosti. - 18°C Climatherm
Dětské sportovní trekové boty Salomon XA PRO 3D J
Značkové dětské sportovní trekové boty Salomon XA PRO 3D J velikost 31, délka stélky 20cm, viz. foto. Nabízím velice zachovalé nepromokavé sportovní boty, jednu sezónu krátce nošené s jednoduchým utahováním Salomon quicklace. Boty jsou vyčištěné a desinfikované ozónem. Původní cena 1650Kč. Osobní odběr nebo po domluvě a předchozí úhradě na účet možno zaslat. V případě zájmu prosím volat mezi 10-20 hod.
Salomon XA Elevate, vel. 35, nepromokavé
Nepromokavé dívčí boty velikost 35, vhodné na celý rok kromě zimy. Spolehlivá obuv i do špatného počasí. Výborný stav - dcera nosila jen jednu sezónu, roste jí rychle noha. Původní cena 1899 Kč - viz účtenka. Popisek výrobce viz Dětské boty Salomon XA Elevate J perfektně drží tvar a mají skvělou přilnavost. Obuv je určená do každého počasí, jelikož má nepromokavou membránu Climashield™. Sensifit ™ systém dodává pohodlí a přesně obepne vaši nohu. Jistě oceníte asymetrické, snadné a rychlé Quicklace™ šněrování. Dále mají tyto runningové boty ochrannou pryžovou část pro prsty, která je ideální pro horské prostředí a ochranný materiál proti bahnu a mokru umístěný podél celé spodní části obuvi. Stopy nezanechávající Contagrip – jedná se o kombinaci několika typů Contagrip podešví s různou tvrdostí, čímž dochází k poskytnutí perfektního poměru záběru a odolnosti v těžkých terénech. Předtvarovaná EVA pěna v mezipodešvi poskytuje maximální odpružení.