inzerce, prodej, prodám, bazar

Sama sebou

Kategorie: Beletrie

Prodám knihu Sama sebou, sešly se mi dvě stejné. Nová. Cena 109 Kč + poštovné
Sama sebou
Podobné inzeráty
Ať řekneš cokoli - Gillian McAllister
Knížka je nová, nečtená. Pouze osobní převzetí v Praze. Joanna je šťastně vdaná, ale i po třicítce se stále tak trochu hledá, vyhýbá se zodpovědnosti a nerada se rozhoduje. Nepříjemné záležitosti odsouvá, nezaplacené účty schová pod postel – přesný opak jejího muže Reubena. Jednoho pátečního večera si vyrazí ven s kamarádkou. V baru je však začne obtěžovat jakýsi muž, a protože ho Joanna nedokáže rázně odmítnout, raději z podniku samy odejdou. Cestou domů však za sebou Joanna zaslechne kroky a je si téměř jistá, že je to onen muž z baru – navíc má stejné červené tenisky. A tak ho Joanna překvapí, v pudu sebezáchovy do něj strčí a on spadne z mokrých schodů… A pak to Joanně dojde – pod schody v liduprázdné uličce leží bezvládné tělo muže s tváří v kaluži vody a to, jak se ona sama teď zachová, změní její život. Zavolá pomoc a ponese následky? Uteče, protože to byla sebeobrana, a byla tak v právu? A je to vlastně ten muž, co ji obtěžoval?
Humoristická literatura - anekdoty, Wodehouse, MacDonald aj.
Prodám knihy z likvidované soukromé knihovny - většina bezvadný stav, některé jako nové Gerald Durrell: Chyťte mi guerézu, 1977 M.Fronta (ed. Máj) - 30,- Opilý prales, 1982 Práce - 30,- Růženka je z příbuzenstva, Odeon 1973 - 30,- Richard Gordon: Cvoci zjara, Plot 2003 - 50,- NOVÁ Doktor na moři, 1971 - 30,- Doktor v domě, 1969 - 30,- Doktor v domě a na moři, Mladá fronta 1978 - 60,- Facemaker, PLOT 2004 - 50,- NOVÁ Láska a sir Lancelot, PLOT 2003 - 50,- NOVÁ Čtení na dovolenou: Rejtö Jenö - Plavovlasý cyklón, ODEON 1988 - 25,- Jack Matthews - Kouzlo osobnosti, ODEON 1976 - 30,- David Lodge - Hostující pofesoři, ODEON 1980 - 25,- David Lodge - Svět je malý, ODEON 1988 - 25,- Bates Herbert E. - Poupata odkvétají v máji, 1977 ODEON - 25,- Matthews Jack - Kouzlo osobnosti, 1976 ODEON - 20,- Wain John - Pospíchej dolů, 1978 ODEON - 20,- Green Alan - Perfektní nebožtík, 1975 ODEON - 20,- Peter Ustinov - Schusspeitel veliký, Odeon 1975 - 30,- Gabriel Chevallier - Zvonokosy, Odeon 1973 - 30,- Roark Bradford - Černošský Pán Bůh a páni Izraeliti, Starej zákon a proroci, ODEON 1986 - 30,- Roy Lewis - Co jsme to tátovi provedli, ODEON 1987 - 45,- Simon Brett - Prevítem snadno a rychle, Argo 2006 - 45,- Štětina Jožka - Anekdoty a semtamfóry, 1972 Lid. nakladatelství (ed. Anekdoty sv. 14) - 10,- Zelenka Bedřich, Klimeš Ferdinand - Anekdoty o lordech, 1972 Lid. nakladatelství (ed. Anekdoty sv.13) - 10,- Poledňáková Marie - Jak dostat tatínka do polepšovny, 1991 PREMIÉRA - 25,- (bez přebalu) Hašek Jaroslav - O dětech a zvířátkách, 1960 SNKLHU - 30,- MacDonaldová Betty - Co život dal a vzal, 1972 Práce (ed. ERB) - 60,- nebo 30,- (horší stav) MacDonaldová Betty - Vejce a já, 1979 Práce (ed. ERB) - 50,- Mary Bardová - Buď sama sebou, Vyšehrad 2000 - 50,- Zdeněk Jirotka - Muž se psem, Růže 1967 - 20,- František Nepil Dobré a ještě lepší jitro, Novinář 1981 - 30,- Střevíce z lýčí, Knižní klub 1994 - 50,- NOVÁ Pelham Grenville Wodehouse: Případů se ujímá Jeeves, 1983 Mladá fronta - 25,- Bill dobyvatel, Sfinx 1935 - 140,- Poštovné od 31,- podle váhy a druhu zásilky.
Sama sebou-Jojo Moyesová
Kniha 1x čtená, jako nová.
Jsem single a pomstím se - Tracy Bloom
Suzie Millerová radí ve svém sloupku zoufalým a zhrzeným ženám v problémech s láskou. Sama se však necítí o nic lépe. Jak to, že zase dostala kopačky? Po dalším nevydařeném vztahu, tentokrát s kolegou z práce, se s tikotem biologických hodin a pifkou na celý svět rozhodne, že nastal čas, aby svým bývalým láskám dala za vyučenou. A začne se všem svým ex originálním způsobem mstít. Vzniká tak řada komických situací, ve kterých ji bok po boku provází kamarád Drew. Jenže Drew má před svatbou a se Suzie je mu nezvykle dobře. Že by špatná volba? A jsou opravdu všichni muži prevíti? vydáno 2014, pevná vazba, 208 stran. !!! Telefon neaktivní. V případě zájmu mě kontaktujte e-mailem !!!
Hledání Aljašky - John Green
Nabízím brožovanou knihu. Stav - viz foto. Osobní předání: Praha. Zaslání: Zásilkovna. -- Románový debut dnes už známého Johna Greena je strhujícím vyprávěním o dospívání a hledání sama sebe. Šestnáctiletý Miles, posedlý sbíráním posledních slov významných osobností a touhou hledat „velké Možná“, je spíše outsiderem mezi svými vrstevníky. Jeho život získá zcela novou podobu, když přejde na internátní školu Culver Creek. Zde se rychle spřátelí se svérázným spolubydlícím a okouzlující, naprosto nepředvídatelnou Aljaškou Youngovou. Okamžitě je vtažen do světa, kde se porušují školní pravidla, pořádají různé večírky i provokace. Miles ožívá v dennodenním kontaktu s novými kamarády a stále víc miluje fascinující Aljašku. A tak vývoj směřuje k okamžiku, kdy se všechno nečekaně navždy změní... Živý, naléhavý a nekonečně dojemný příběh. Americkou knihovnickou asociací byl zařazen mezi deset nejlepších knih pro dospívající.
Marta v roce vetřelce - Petra Soukupová
Nabízím knihu, která byla jednou čtená. Stav výborný. Předání - Praha. Zaslání - Zásilkovna. -- Martě je čerstvých devatenáct let, je hezká, chytrá, a v životě jí jde všechno snadno. Právě se dostala na vysokou školu a těší se na nový život. Jediné, co ji trápí, je jizva v obličeji. O prázdninách proto nastoupí na brigádu, aby si vydělala na plastickou operaci a začala svůj dospělý život s novou tváří. A právě tady začíná řetězec dramatických událostí, které Martě dokonale převrátí život. Na brigádě se bezhlavě zamiluje do Roberta a zcela se na něj upne. Záhy zjišťuje, že je těhotná a Robert je ve skutečnosti ženatý. Rozhodne se pro potrat, ale matka ji přinutí si dítě nechat, aby se o něj sama mohla starat. Martin život je v troskách, představy o budoucnosti, studiu, lásce, rodině se jí hroutí. Ví, že roli, která se od ní očekává, nedokáže zvládnout, a balancuje na hraně deprese a vzpoury. Krizi řeší útěky, alkoholem a sebepoškozováním. Nová kniha Petry Soukupové je stylizovaná jako deník dospívající dívky, náhle vržené do dospělosti. Soukupová opět dokazuje, že síla jejího vypravěčství spočívá v nečekaném nasvícení existenciálních situací. Sugesci celého příběhu umocňuje jazyk, který přesvědčivě odpovídá myšlení a vyjadřování dospívající dívky.