inzerce, prodej, prodám, bazar

Sama sobě šéfem aneb Jak začít podnikat

Kategorie: Hobby, odborné knihy

“Kniha Sama sobě šéfem aneb jak začít podnikat je určena všem ženám, které by chtěly začít podnikat nebo chtějí vědět co podnikání obnáší. Autorka popisuje všechny oblasti, kterým se každý kdo podniká musí věnovat a upozorňuje na co dát obzvlášť pozor. Čtenáři zde najdou praktické rady a tipy podané srozumitelným způsobem. Kniha je doplněna o konkrétní příklady z praxe. Autorka sama začala s podnikáním na internetu. Zastávala vedoucí pozice v oblasti marketingu i obchodu a nyní se kromě vlastní firmy intenzivně věnuje podpoře žen a rozvoji jejich podnikání. Jako úspěšná podnikatelka zažila vítězství i prohry, a proto přichází na knižní trh s komplexní publikací pro podnikatelky, která má ambice stát se jejich nepostradatelnou pomůckou a průvodcem při budování vlastní úspěšné firmy. Ať už plánujete podnikat z domova, na internetu nebo vybudovat velkou společnost, tato kniha vám odpoví na otázky s tím spojené.”

Formát větší A5, v dobrém stavu, cena 99,-Kč. Osobně v ČB, či Zásilkovnou na vybrané výdejní místo + platba předem. Na dobírku nezasílám. V případě zájmu prosím kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji.
Sama sobě šéfem aneb Jak začít podnikat
Podobné inzeráty
Od nápadu k úspěchu: 24 příběhů, jak začít podnikat v Česku
Prodám zcela novou knihu Od nápadu k úspěchu: 24 příběhů, jak začít podnikat v Česku. Poštovné dle tafiru ČP, případně přes Zásilkovnu za 79 Kč. Možné osobní předání v Olomouci. V případě zájmu prosím nevolejte, pište SMS nebo e-maily.
Jak vyjít se svým šéfem - Vojtěch Bednář
Prodám knihu od Vojtěch Bednáře - Jak vyjít se svým šéfem v měkké vazbě. Jednou čtená, v dobrém stavu. Možnost osobního převzetí v Brně. Lze poslat poštou nebo přes Zásilkovnou, potom plus poštovné.
Kolekce knih 47ks
Kolekce knih 47ks: 1) Celina del Amo - Jak zvládnout štěnátko 70Kč 2) Deníček našeho štěňátka 60Kč 3) Eva Maria Bartenschlagerová - Máme doma štěně 50Kč 4) Rolf Spangenberg - Nemoci psů: určení a léčba 60Kč 5) Václav Chaloupek - Povídání o psech aneb jak si je zamilovat 50Kč 6) E. Tylínek, Z. Samková, J. Kňákal, K. Trojan - Já pes 50Kč 7) David Taylor - Péče o psa 50Kč 8) Bruce Fogle - Poznej svého psa 70Kč 9) Katharina Schlegl-Kofler - Jak na to: Výchova psa 60Kč 10) Drahomíra Stalmachová - Výcvik a výchova psa 70Kč 11) Bruce Fogle - Výchova a výcvik psa: Kompletní kniha o výchově a výcviku psů 60Kč 12) Marie Trostburgrová - Dobré rady pro milovníky psů 80Kč 13) V. Hanzal, V. Vochozka - Lovečtí psi - Výchova a výcvik 90Kč 14) Evelyn Elizabeth Lanyonová - Baset 90Kč 15) Dr. Bruce Fogle - Zlatý retrívr 50Kč 16) J. Kubeš, F. Korda - Retrívři 50Kč 17) A. Kriechbaumer, J. Grünn - Yorkšírský teriér 50Kč 18) N. Šebková, J. Dytrychová - Jorkšírský teriér 60Kč 19) Katrin Behrendová - Jak na to: Pudl 60Kč 20) Katharina Schleglová-Koflerová - Jak na to: Husky 90Kč 21) Lenka Frnčová - Bígl 60Kč 22) David Taylor - Velká kniha o psech 120Kč 23) Bruce Fogle - Encyklopedie psů 150Kč 24) Juliette Cunliffeová - Encyklopedie psů: 1000 obrázků, téměř 400 plemen 150Kč 25) Jana Dudová - Kočky (mini kniha v pouzdře) 60Kč 26) Bruce Fogle - Poznej svou kočku 60Kč 27) Bruce Fogle - Co je s mou kočkou? 80Kč 28) Bradley Viner - Kočka: kniha otázek a odpovědí 120Kč 29) Paddy Cutts - Kompletní průvodce: Péče o kočku 60Kč 30) David Taylor - Velká kniha o kočkách 120Kč 31) Georg Gaßner - Křeček: milý, roztomilý, aktivní 60Kč 32) Peter Fritzsche - Jak na to: Křeček 60Kč 33) Engelbert Kötter - Jak na to: Pískomilové 60Kč 34) Vladimír Motyčka - Bydlí s námi činčila 50Kč 35) Maike Röder-Thiedeová - Jak na to: Činčila jako domácí zvíře 60Kč 36) Otto von Frisch - Jak na to: Zemní veverky 60Kč 37) Fritz Dietrich Altmann - Morče: společenské, milé, aktivní 60Kč 38) Heike Schmidt-Röger - Bydlíme s králíkem: nápaditě, útulně, příjemně 60Kč 39) Monika Wegler - Náš zakrslý králík 50Kč 40) Sandy Ransford - Můj první poník 50Kč 41) Sandy Ransford - Poznej svého poníka 50Kč 42) Martin Haller - Koně z celého světa: Přes 300 plemen 150Kč 43) Juliet Cluttonová-Brocková - Kone 80Kč 44) Henry Blake - Jak myslí koně: Jedinečný průvodce komunikací s koněm 150Kč 45) Proč spí koně vestoje? - 101 odpovědí 80Kč 46) Jean-Pierre Hourdebaigt - Masáže koní 150Kč 47) Tiina Vainikainen - Parkurové skákání 50Kč Platí do smazání!
Kniha Funky Business navždy- Nordström A Kjell
Funky Business navždy - Jak si užít kapitalismus -Nordström A Kjell, Ridderstrale Jonas Vzpomeňte si, jaké to bývalo dřív. V podnikání šlo především o to, aby lidé nosili ty správné, předpisově šedé obleky a často používali kapesník. Firmy žily v jednotvárnosti. A pak... Věci se změnily. Šedá už nebyla jedinou barvou. Byla zde najednou spousta různých barev, možností, úkolů, konkurentů, hádanek a krizí. Firemní svět objevil funk. První kniha našich autorů - Funky Business - čerpala právě z této mnohobarevné firemní palety. Povzbuzovala manažery z celého světa, aby vzali barvu ve spreji a vytvořili ty nejpestřejší a nejvelkolepější vzory, jaké si jen umí představit. Svět jim podlehl. Funky Business byl dosud vydán v 31 jazycích ve více než 60 zemích světa. Byl zvolen jednou z nejlepších ekonomických publikací všech dob a stále se v rekordních objemech prodává po celém světě. Pokračování této knihy, Karaoke kapitalismus, se neslo na funkové vlně a také se stalo mezinárodním bestsellerem. Tvůrci Funky Business navždy aneb Jak si užít kapitalismus, Kjell A Nordström a Jonas Ridderstrale, jsou nyní velmi žádáni jako řečníci. V přehledu Thinker 50 se umístili na 9. místě. Autoři vzali Funky Business a předělali ho tak, aby odpovídal nové ekonomické realitě. Pusťte se do něj! Funky business "jede" na plné pecky a přitom si stále uchovává čistotu funku. Funky Business navždy aneb Jak si užít kapitalismus obsahuje nespočet nových příkladů, které Kjell a Jonas shromáždili při svém celosvětovém pátrání po skutečném významu funku. Původní myšlenky byly znova přezkoumány, důkladně prověřeny a zhodnoceny. Všechny tóny šedi byly odstraněny. Užijte si kapitalismus! Buďte navždy funky!
Kniha - Tvorba vydělávajícího webu krok za krokem, nová
Úplně nová, nerozbalená, nečtená. Kontakt prosím e-mailem (fomulář pod inzerátem). Je možné osobní převzetí v Oslavanech, Zásilkovna (80 kč), Balíkovna (75 kč). Popis: V knize „Tvorba vydělávajícího webu krok za krokem” se dozvíte, jak vybudovat úspěšný výdělečný web. Celá kniha je koncipována pro úplného začátečníka. Stojí za ní affiliate síť Dognet, která na Slovensku, v Čechách a v dalších evropských krajinách provozuje už více jak 7 let stovky affiliate kampaní. Nemusíte o online marketingu, reklamě či programování vědět vůbec nic. Kniha vás provede základy tak, abyste dokázali začít hned. V knize najdete postup, jak vytvořit stránku a obsah, jak získat návštěvnost a hlavně, jak na tom vydělat. Nechybí ani vysvětlení všech pojmů. Texty kontrolovali a usměrňovali desítky odborníků na online marketing ale i běžní lidé. Všechno proto, abychom na nic nezapomněli a témata vysvětlili opravdu pro běžného smrtelníka. Pro čtenáře knihy je připravená i speciální online sekce, která kniha obsahuje a další desítky návodů a příkladů, které vám konkrétně ukážou, jak na to. Affiliate síť Dognet vydala už několik úspěšných titulů o tvorbě webu a online marketingu. Právě tato kniha je ale pro úplné začátečníky, které chce dovést k tvorbě webu a vydělávání odkudkoliv a kdykoliv. Ať se vám kniha líbí. Toto je návod, jak vytvořit výdělečnou webstránku. Krok za krokem.
CD Moc mluveného slova, Louise L. Hay (Audiokniha)
Prodám novou audioknihu v originálním balení. Výprodej knih a CD z důvodu ukončení činnosti prodeje. Audiokniha - CD - Moc mluveného slova od Louise L. Hay Délka: 54 minut Autor: Louise L. Hay Interpret: Soňa Dvořáková Kategorie: Osobní rozvoj Popis: Moc mluveného slova - audiokniha Louise L. Hay, která je lektorkou, učitelkou a autorkou mnoha bestsellerů a více než 25 let pomáhá lidem v jejich osobním růstu. „Jestliže chceme být odpovědní za své životy, musíme být odpovědní i za svoji mluvu. Naše myšlenky i slova mají velkou moc a tvoří naši realitu – tak vybírejme obojí s rozumem“. Louise L. Hay Jaké je první slovo, které si řeknete, když se ráno vzbudíte? Co je poslední věc, na kterou myslíte, než jdete v noci spát? Jsou to „myšlenky krále“ nebo „myšlenky chudáka“? V tomto okouzlujícím a duchaplném audio programu Vám Louise pomůže odhalit Vaši moc, rozum a vnitřní sílu prostřednictvím mistrovství Vašeho mluveného slova. Mnoho z Vás si asi ani neuvědomuje, jaký vliv mluvené slovo má. Když cokoli říkáte, tak ve skutečnosti rozšiřujete svou vlastní vnitřní samomluvu a vytváříte tak kolem sebe podobný, ale reálný svět. Louise svým srdečným a laskavým způsobem nabízí možnosti, jak vymazat negativní vnitřní mluvu a jak se začít obklopovat pozitivními myšlenkami a slovy, která vám pomohou vytvořit život plný lásky. „Pokud jsme ochotni vykonat potřebnou mentální práci, může být uzdraveno takřka vše., Životní příběh Louise L. Hay byl poměrně pohnutý. Autorka se narodila v Los Angeles chudé matce, která se později podruhé vdala a Louise L. Hay získala násilného a hrubého nevlastního otce. Když bylo Louise Hay pět let, byla znásilněna sousedem. V 15 letech byla vyloučena ze střední školy bez řádného ukončení, protože otěhotněla a na svoje šestnácté narozeniny porodila holčičku, kterou byla dána k adopci. Následně se přestěhovala do Chicaga, kde pracovala v podřadných pracovních pozicích a v roce 1950 se přesunula do New Yorku. V této souvislosti si nechala změnit jméno a začala kariéru v módním průmyslu. V této činnosti byla úspěšná, pracovala pro Billa Blasse, Olega Cassiniho nebo Pauline Trigere. V roce 1954 se vdala za anglického obchodníka Andrewa Haye, ale po 14 letech bylo manželství rozvráceno, když svého manžela přistihla s jinou ženou. V letech 1977 - 1978 autorka onemocněla rakovinou děložního čípku, na jejímž vzniku se podílelo i její problematické dětství. Po komplikované léčbě se z tohoto onemocnění vyléčila, jak později napsala, značnou roli sehrála její důvěra sama v sebe a její duchovno. Cena poštovného Zásilkovna + 64 Kč. Lze vybrat více produktů z naší nabídky.