inzerce, prodej, prodám, bazar

SAMEC K CHOVU.

Kategorie: Králíci

Prodám SAMCE k chovu. Cena 380-400kč. Litovel.
SAMEC K CHOVU.
Podobné inzeráty
Králíci, samec, samic
2 králíci samec ze samicí, příbuzní, stáří 3 měsíce, vhodní do chovu. Louny, tel
Angora žlutá samec
Poslední samec z mého odchovu v dubnu/22. S rodokmenem, obodovaný. Krmen kvalitním krmivem, očkovaný. Já jej v dalším chovu nevyužiji, nechávám si jeho brášku. Zvyklý na děti, pejska, kočičku. U mě je chován venku. Odběr nejlépe osobně v Prušánkách. Asi spíše pro přadlenky nebo na mazlíčka. Momentalně ostříhán, viz foto č. 1, jinak obrostlý vypadá jak na fotce č.2, což byl jeho vlastně první "vzhled", jak bude ještě více dospívat, bude mít znaky vyraznější (pro neznalé myšleno vousiska jak Franc Josef a chlupatý čelíčko). Cena 1500,- Kč.
Vídeňský modrý
Prodám dvě samice a jednoho samce Vídeňského modrého králíka. Samec s tetováním a samice bez. Samec 600Kč a samice 450Kč. Z důvodu rušení chovu.
Novozélandský bílý samec k chovu S340
Prodám dospělého samce narozeného v březnu 2022, s PP, otec import SRN, oceněn 96,0 a 95,5 bodů, hmotnost 4,70 kg, očkovaný proti moru a myxomatóze. Velmi aktivní zvíře, vhodný do čistokrevného i užitkového chovu.
Novozélandský bílý samec k chovu S3
Prodám mladého samce narozeného v dubnu 2022, s PP, otec import SRN, oceněn 96,0 bodů, velmi kvalitní srst, hmotnost 4,40 kg, očkován proti moru a myxomatóze. Vhodný do čistokrevného i užitkového chovu.
Samec k chovu.
Prodám ml. samce k chovu