inzerce, prodej, prodám, bazar

Samohřejivé vložky do bot

Kategorie: Ostatní zimní

Prodám samohřejivé vložky do bot značky Tchibo. Balení obsahuje 3 páry. Pro velikost boty od 38 do 42.Nové,původně zabalené, nevhodný dárek.
Samohřejivé vložky do bot
Podobné inzeráty
Vyhřívané vložky do bot WS02 záruka
Nove vyhřívané vložky do bot WS02 baterie součástí 3600mAh Výhody použití vyhřívaných vložek do bot WS02 3600mAh: Konstantní vyhřívání v rozmezí 35-55 °C Chytré nabíjení typu Li-ion 3,7V 3600 mAh Zaručené teplo po dobu 6 až 12 hodin (v závislosti na okolních podmínkách) Možnost nastavení vyhřívání ve 3 úrovních Možnost upravit velikost vložky (vhodné pro velikost 36 - 46) Vložky jsou složeny z několika vrstev, přesto je výška vložky pouze 4mm tak, aby nepřekážely v botách Kvalitní a praktické zpracování Měkké, prodyšné a příjemné na nošení Anti-shock výstelka v oblasti paty
Vyhřívané vložky do bot
Prodám vyhřívané vložky do bot Therm-ic Heat 3D, vel M (39-41) - ještě nezkracované, použitelné s bateriemi C-pack. Použité 2x. Bohužel mi nesedí tvar stélky. Prodávám pouze vložky (bez baterií).
Sušička bot
Sušička bot therm-ic. Cena 200,-.
Dětské turistické nepromokavé sněhule SH 500 X-Warm vel.37
Dětské turistické nepromokavé sněhule SH 500 X-Warm vel.37 (TOP stav) používané jednu sezonu. Původní cena 749,-. Boty pro děti, které často vyrážejí na výlety po udusaném nebo v hlubokém sněhu. Hřejivé sněhule, které se snadno obouvají. Díky nepromokavé spodní části a vysokému svršku jsou perfektní na všechna sněhová dobrodružství. Osobní převzetí Třebenice, , nebo Praha. Případně Zásilkovnou při úhradě poštovného a ceny bot předem, převodem na účet. dvorak.72@,
Zimní rukavice GORE-TEX, zn. MATT.
Jednou použité rukavice, stav nového zboží. 1/2 cena!!! Součástí jsou i přídavné vložky (pro extra zimu, viz posl. foto). Velikost:8,5. Zn. MATT (Ricard Mittens). Preferuji osobní odběr: Přerov, nebo Kroměříž (lze i na trase).