inzerce, prodej, prodám, bazar

samsonite aktovka na notebook

Kategorie: Batohy, Kufry

samsonite aktovka na notebook
34 x 34 x 7 cm
úplně nová
nevyužitý dárek
samsonite aktovka na notebook
Podobné inzeráty
Taška na notebook Samsonite Network 2
Prodám nepoužitou tašku na notebook Samsonite Network 2. Vhodná pro notebook velikosti 15-16". Hlavní část tvoří polstrovaná přihrádka na notebook + další volná přihrádka pro příslušenství. Součástí je také vyndavací kapsa (připevněná na suchý zip) a ramenní popruh. Preferuji Zásilkovnu (na dobírku nezasílám). Po dohodě můžu předat v okolí těchto měst: Praha, Úvaly, Říčany, Karlovy Vary.
Cestovní kufr SAMSONITE NUON SPINNER 75/28 EXP
Nabízím na prodej nový cestovní kufr Samsonite Nuon Spinner 75/28 EXP v tmavě modré metalíze. Veškeré techn.informace k dohledání na internetu na stránkách firmy Samsonite. Možnost zaslání. Původní cena 7.200 Kč. Neodpovídám na nabídky typu "Nabízím za kufr 2.000" apod.
Praktický batoh na notebook Samsonite
Rozšiřitelný batoh na notebook značky Samsonite vhodný jak pro každodenní nošení do školy, práce, tak pro sport nebo cestování. Prakticky členěný do mnoha kapes. Krásná červená barva, ve velmi dobrém stavu.
Samsonite Securipak růžový nový
Nový batoh na notebook - Extra bezpečný s vnitřním otevíráním - Kapsa pro 14" notebook a tablet - Vnitřní oranizer - Prodloužka pro externí port pro nabíjení z baterie (není součástí) - Bezpečná kapsa blokující RFID (klíče od auta, bezkontaktní karty atd). Barva staro růžová Více informací na PC 2799
KOŽENÁ ČERNÁ PÁNSKÁ KABELA značka Samsonite®
Prodám prostornou černou koženou pánskou kabelu značky Samsonite s přihrádkou na notebook. Vnitřní látka je temně fialová na fotce se může jevit jako červená. Kabela je jako nová, výška 34cm, široká 44cm. Osobní odběr na adrese na Praze 13, poblíž metra B stanice Luka, nebo pošlu.Kontakt: email, volat na SMS nereaguji.
Samsonite - batoh do kanclu/města s kapsou na notebook
Samsonite batoh, 100%stav, tpárkrát nošený (cca 5x), 2 kapsy na zip uvnitř, stavitelný popruh na záda, decentní střih a 2 kapsy na bocích. Mohu zaslat i přes zásilkovnu. Tel: .