inzerce, prodej, prodám, bazar

Samsung galaxy Watch SM-R800 46mm

Kategorie: Vše ostatní

Prodám hodinky Samsung Galaxy Watch 46mm SM-R800. Pánské hodinky - silikonový řemínek, ocelové pouzdro, minerální sklíčko. Nošené pouze občas v létě, top stav. Celou dobu ochranné sklo+ochrana lunety. Další tři náhradní ochranné skla dám k hodinkám. Hodinky jsou vybaveny operačním systémem Tizen, mají dotykový barevný AMOLED displej s úhlopříčkou 1,3 palce. K ovládání se využívá také otočná luneta. Užitečná je také možnost vložení virtuální eSIM. Hodinky mají několik senzorů, z hlavních se dá zmínit GPS, měření srdečního tepu, ale také barometr a akcelerometr. Model je voděodolný a má stupeň krytí IP 68.
Samsung galaxy Watch SM-R800 46mm
Podobné inzeráty
Chytre hodinky samsung watch active
Prodam chytre hodinky samsung watch active vse plne funkcni jsou jak nove.
Řemínek kůže hodinky Garmin, Samsung, Canyon Marzipan
Řemínek kůže-chytré hodinky Garmin, Samsung, Canyon Marzipan. Náhradní kožený řemínek pro chytré hodinky, 20 mm. Pasuje např pro: Garmin Venu, Move, Vivomove, Vivoactive ;; Samsung Galaxy, Gear;;Xiaomi Amazfit;; Canyon Marzipan. Kožený růžový jako nový, pouze vyzkoušený. Šíře 2 cm, délka delší 135, kratší 95 mm. Silikonový používaný zdarma, kratší část řemínku má vadu viz foto - na donošení. Nahlédněte i na mou další nabídku, ušetříte za poštovné, možné osobní předání.
Huawei Watch GT2, nefunkční dotyk
Prodám na opravu nebo na díly hodinky Huawei Watch GT 2 s nefunkčním dotykem na obrazovce. Vhodné na opravu, nebo na díly. Hodinky je možné vyzvednout osobně v Ostravě a nebo zaslat poštou.
Chytré hodinky Galaxy Watch4
Prodám chytré hodinky, málo použité, bez známek nošení a poškození, včetně nabíjecího puku. Velikost 44 mm Originální řemínek + 1 náhradní s magnetickým zapínáním. Koupené v červnu 2022, tj. ještě v záruce (doklad k dispozici). Sluchátka Galaxy Buds Live nová, nepoužitá..Cena za komplet 3500 Kč, pouze hodinky samostatně 2700 Kč, sluchátka samostatně 1200 Kč.
Smart watch Ticwatch e2
Používané Super stav *Funkce viz. Foto*
batoh na kolo,běžky,lyže...
vydeo na ukázku batohu zde jako nový, nevyužívaný, kapsa na hydratační vak, větší kapsa na oblečení,spousta drobných kapes, výklopný prostor na helmu, pláštěnka ve spodní kapse, osobní předání možné v Praze,Jílovém u Prahy nebo poblíž trasy Praha-Jílové a po Praze dovezu. Nebo zásilkovna +79 kč,ale platba předem na účet