inzerce, prodej, prodám, bazar

Samsung Gear S3 frontier

Kategorie: Chytré hodinky

Prodám chytré hodinky Samsung Gear S3 frontier, plně funkční, kompletní balení + řemínky navíc zakoupené v Alze ale již nejsou v záruce. Možné osobní převzetí - Praha 4 Michle, na dobírku neposílám.
Samsung Gear S3 frontier
Podobné inzeráty
Samsung Gear S3 Frontier
Prodám Samsung chytré hodinky. Hodinky jsou použité ale ve skvělém stavu. Obsah balení: Chytré hodinky Samsung, silikonový řemínek, nabíjecí stanice. Gear S3 Frontier jsou jako stvořené pro váš aktivní životní styl. Vypadají jako tradiční prémiové hodinky, ale jsou navržené tak, aby zvládly každé dobrodružství. Díky zdokonaleným funkcím, které jsou přímo součástí jejich designu - otočné lunety, skla či tlačítka - se Gear S3 Frontier navíc i jednoduše a pohodlně používají. Produkt je vhodný pro ty, kteří hledají maximální kvalitu za rozumnou cenu. V nabídce máme různé druhy zboží a produktů. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat rádi zodpovíme případné dotazy. Ihned objednejte na telefonní lince případně na adrese jerdaniel@
Samsung Gear S3 Frontier
Prodám chytré hodinky Samsung Gear S3 Frontier v super stavu. Parametry produktu Určení unisex Typ displeje Super AMOLED Úhlopříčka displeje 1.3 palce Frekvence procesoru 1 GHz Velikost uložiště 4 GB Hmotnost 63 g NFC ano Produktová řada Samsung Gear S3 Slot pro SIM ne Voděodolnost a prachuvzdornost osobní odběr Kladno, možno zaslat dobírkou českou poštou. Více info na telefonu.
Originál bezdrátová nabíječka Samsung watch gear frontier
Originál bezdrátová nabíječka Samsung Pro hodinky Samsung watch Samsung Gear Samsung Frontier Atd S originálním adaptérem Preferuji osobní předání Možnost zaslat přes zásilkovnu, balíkovnu nebo Českou poštu POŠTOVNÉ ZDARMA při ceně nad 1000kč Pokud máte zájem aspoň o dva předměty z mých inzerátu dostanete slevu 20% Všechny moje předměty:
Černý silikonový řemínek pro chytré hodinky 20mm - nový
Nabízím nenošený černý silikonový řemínek pro chytré hodinky 20mm. Pásek sedí na obvod zápěstí v rozmezí 15 až 21,8 cm. Šířka řemínku je 20 mm a součástí pásku jsou i dvě rychloupínací stěžejky pro snadné nasazení pásku na Vaše hodinky. AmazFit AmazFit Bip, Bip U, Bip U Pro, Bip S, Bip Lite AmazFit GTS, GTS 2, GTS 2 mini, GTS 3 AmazFit GTR (42mm) Xiaomi Haylou LS02 Samsung Samsung Galaxy Watch Active Samsung Galaxy Watch Active 2 (40mm a 44mm) Samsung Galaxy Watch (42mm) Samsung Galaxy Watch 3 (41mm) Samsung Galaxy Watch 4 (40mm a 44mm) Samsung Galaxy Watch 4 Classic (42mm a 46mm) Samsung Galaxy Watch 5 (40mm a 44mm) Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm) Samsung Gear S2 Classic (pouze verze "Classic") Samsung Gear Sport Huawei Huawei Watch 2 Sport Huawei Watch GT 2 a 3 42mm (pouze 42mm verze!) Niceboy Niceboy X-fit Watch Niceboy X-fit Watch 2 (včetně Lite) Honor Honor Watch Magic 2 42mm Honor Watch ES ARMODD ARMODD Silentwatch 4 Pro ARMODD Squarz 9 Pro TicWatch TicWatch E3 TicWatch GTH Withings Scanwatch 42mm a 43mm Aligator Watch Life WowME Watch TS iGET FIT F20, F60, F85 Poštovné 60 Kč.
Samsung Gear S3 frontier
Prodám chytré hodinky Samsung Gear S3 frontier. V perfektním stavu, jen minimální znaky použití na otočné lunetě. Poštovné - dobírka 200,-Kč, platba předem na účet 150,-Kč. V případě zájmu mě prosím kontaktujte na email. Děkuji. Inzerát platí do smazání!!!
Samsung Gear S3 Frontier
Prodám hodinky Samsung Gear S3 Frontier. Plně funkční, bez problémů. kovový řemínek + originál pásek. Trošku poškrábáná luneta. Na displeji nalepena kvalitní folie. Z hodinek se dá volat, psát, poslouchat hudba, mají vlastní GPS. Předání Krnov nebo zaslání