inzerce, prodej, prodám, bazar

Sáňky FATRA - SULOV

Kategorie: Ostatní zimní

Na prodej sáňky, které dnes už nikde nekoupíte. V perfektním stavu. Sběratelský kus původní české firmy SULOV.
Sáňky FATRA - SULOV
Podobné inzeráty
Sáňky retro ARTIS BLES
Staré dřevěné retro sáňky - schází jedno prkýnko, ale jinak pěkné. - sáňky, sáňkování, retro, sport, artis blesk
Staré sáňky & lyže
Prodám staré dřevěné sáňky a dvoje staré, historické (cca. 40tá a 70tá léta) lyže + hůlky + vázání. Cena: Sáňky - 500,-Kč Lyže - za každé lyže 500,-Kč, tzn. celkem za oboje lyže 1000,-Kč Více informací na e-mailu či telefonu.
Ohrádka na sáně ohýbaná dřevěná
Ohýbaná Ohrádka je vyrobena z bukového dřeva a její povrch je ošetřen přírodním nezávadným olejem. Hmotnost: g Šířka 23 cm, hloubka 26 cm Možno namontovat na sáně LAVINA 100, 110 a 125 cm, ROHAČKY 110 a 125 cm, Davos a sáně Sulov Tatra 105 cm a 120 cm. Nelze namontovat na sáně Rekord. Oproti Sulov ohrádkám se tento model ohrádky nemusí šroubovat vruty do lišty sání, ale k upnutí slouží přibalené kování, které se nasadí pod lištu a dotáhne pomocí křídlových matic (viz třetí obrázek). Návod k montáži je přiložen. Montáž zabere cca 5 minut času. Snadné sundání ohrádky pro přepravu sání v autě.
Saně Sulov
Saně Sulov 67/100 cm, jako nové Ohrádka k saním: +200 Kč
Dětské boby Sulov
Dětské boby Sulov 2x-šedé a černé,nové, cena za jedny 300 Kč odběr Praha 2 tel
Starožitné sáňky
Starožitné sáňky - původní stav. 2 různé kusy. Cena za 1ks. Reagujete-li přes formulář, věnujte pozornost přesnému zadání vaší e-mailové adresy. Už se mi několikrát stalo, že e-mailová adresa byla uvedena chybně a já Vám pak nemohl odeslat odpověď a vypadal jsem nespolehlivě. Děkuji