inzerce, prodej, prodám, bazar

Sanpress Inox Viega 5 x 436 544 (2311) 35x11/4

Kategorie: Stavební materiál

Prodám zbytky ze zakázky - vše nové, originál zabalené, neotevřené. Lisovací, nerez.

Sanpress Inox-T-kus
s SC‑Contur
ušlechtilá ocel
lisovací přípoje, závit vnější

Vybavení
těsnění EPDM, vícehran

model 2311

Více zboží od Viega v mém profilu. Prosím, kontaktovat, emailem/formulářem. Ozvu se, jakmile budu moc (obvykle do pár hodin). Zboží je možné poslat na adresu (po platbě předem) nebo osobní odběr na Praze 8.

Počet v balení: 5 ks.
Sanpress Inox Viega 5 x 436 544 (2311) 35x11/4
Podobné inzeráty
Sanpress Inox Viega 5 x 437 176 (2317.2) 22x1/2
Prodám zbytky ze zakázky - vše nové, originál zabalené, neotevřené. Lisovací, nerez. Sanpress Inox-T-kus s SC‑Contur ušlechtilá ocel lisovací přípoje, závit Rp Vybavení těsnění EPDM, vícehran model 2317.2 Více zboží od Viega v mém profilu. Prosím, kontaktovat, emailem/formulářem. Ozvu se, jakmile budu moc (obvykle do pár hodin). Zboží je možné poslat na adresu (po platbě předem) nebo osobní odběr na Praze 8. Počet v balení: 5 ks.
Sanpress Inox Viega 5 x 437 001 (2318) 35x22x35
Prodám zbytky ze zakázky - vše nové, originál zabalené, neotevřené. Lisovací, nerez. Sanpress Inox-T-kus s SC‑Contur ušlechtilá ocel lisovací přípoje Vybavení těsnění EPDM model 2318 Více zboží od Viega v mém profilu. Prosím, kontaktovat, emailem/formulářem. Ozvu se, jakmile budu moc (obvykle do pár hodin). Zboží je možné poslat na adresu (po platbě předem) nebo osobní odběr na Praze 8. Počet v balení: 5 ks.
Lisovací tvarovky Viega Sanpress - červený bronz
Prodám lisovací tvarovky Viega Sanpress z vysoce kvalitního červeného bronzu s technologií SC-Contur (Nedopatřením neslisované spoje budou při napuštění systému viditelně netěsné). Cena viz tabulka v galerii + doprava.
Ochrana proti zpětnému toku Viega  Grudfix DN 100
Dosud nepoužitý v originální krabici uložený uzávěr zpětného vzdutí. Tento uzávěr zpětného vzdutí (ochrana proti zpětnému toku) je určen pro použití v odpadních trubkách z HT nebo v kanálovém podzemním potrubí jmenovité světlosti DN 100. Při použití jiných trubek, jako např. keramických nebo litinových trubek se musí použít příslušné přechody pro trubky HT nebo kanálové podzemní trubky. Uzávěr zpětného vzdutí je určen pro běžnou odpadní vodu z domácnosti s obsahem fekálií nebo bez nich do teploty 95 °C s hodnotami pH ≥ 4 nebo ≤ 10. Při přerušení provozu na několik dnů, kdy neodtéká žádná odpadní voda, doporučuje Viega nouzový uzávěr uzavřít. K dispozici jsou 2 ks. Cena 5.900,-Kč/ks.
Kompletní sada závěsné WC + modul kombifix - NEPOUŽITÁ
Prodám kompletní set závěsného WC: modul kombifix + závěsné WC Ideal Standard se vším příslušenstvím, připraveno k okamžité instalaci. První foto ilustrační, zbytek skutečné fotografie. Set obsahuje: - Modul Viega kombifix - Závěsné WC Ideal Standard - Sedátko Ideal Standard - Designové bílé tlačítko Viega - Vodovodní a odpadní trubky pro připojení WC k modulu Vše je nové, čisté, nepoužité. Příslušenství je v původních obalech, vybaleno pouze kvůli fotografiím. Modul byl chvíli přidělán ke zdi a zase sundán (je tedy trochu zaprášený), nikdy ale nebyl ani napuštěn vodou. Důvod prodeje: kvůli změně půdorysu koupelny jsme místo tohoto setu museli koupit modul s nožičkami. Možnost vyzvednout na trase Brno - Vyškov.
Viega
Lisovací tvarovky Viega viz foto dohodou