inzerce, prodej, prodám, bazar

Šátek

Kategorie: Nosítka

Prodám šátek na nošení miminek Nona Serendipity In our eyes - délka 4,7m. Šátek pouze rozbalený a dvakrát vyzkoušený.
Šátek
Podobné inzeráty
Šátek LoktuShe Bird Garden Red Grapes vel.6
Prodám šátek na nošení LoktuShe Bird Garden Red Grapes vel.6. Univerzální šátek vhodný pro novorozence i těžká batolata, velmi snadno se zanáší, je měkký a příjemný. Skvělá volba, pokud hledáte šátek pro malé miminko, který vydrží na celé nosící období. Nošený, bez vad.
Indiánský šátek na nošení dětí
Prodám nádherný indiánský šátek na nošení dětí zn. Vatanai (jedna z prvních originálních kolekcí). Šátek je bavlněný v krásných modrých barvách o délce 350 cm a šířce 60 cm. Byl velmi málo používaný a je v perfektním stavu. Šátek je vypraný a vyžehlený. Nabízím osobní předání v Praze a Středočeském kraji nebo mohu poslat (poštou, případně přes Zásilkovnu). Původní cena cca 3 500,-Kč, nyní zlevněno na 980,-Kč.
Elastický šátek Moby wrap
Jemný a měkký elastický šátek Moby je ideální pro nošení miminek od 0 měsíce.Šátek zajišťuje komfort a přizpůsobí se Vašemu tělu a tělu dítěte. Konce šátku jsou úzce zúženy na 20 cm pro snadnější vázání. Délka 5,40 m. Šířka 60 cm. Šátek je olemován. Vhodný až do 16 kg. Materiál bavlna. Lze prát v pračce. Po jednom dítěti, bez vad. Krásná modrá barva. Mohu zaslat ČP nebo přes Zásilkovnu.
Manduca Sling Navy nosící šátek
Prodám nosící šátek Manduca Sling v barvě Navy (tmavě modrá). Šátek užívaný asi jen 4x. Miminku se v něm líbilo, ale nebylo moc příležitostí a ani potřeba šátek využívat.
Nový šátek Hoppediz
2x nošený šátek Hoppediz ze 100% bavlny. Přešli jsme na jinou variantu nošení, proto nabízím úplně nový šátek, který může posloužit dá zde i knížka s návody, jak šátek uvázat. Původní cena 2090,- mohu dodat paragon, koupeno před porodem v červenci 2019. Ráda se domluvím, děkuji za případný zájem. Upřednostňuji osobní předání.
šátek na nošení dětí, nosící šátek 5m x 70cm
Pevný šátek, zkosené konce. Délka 5cm x šířka 70cm. Pevný, lehký šátek, není v něm horko, dobře se dotahuje, pohodlný. V šátku nosil prcka převážně tatínek už od narození a veliká spokojenost na obou stranách:) Vypraný, ale není vyžehlený. Modré nášivky jsme si našili jako pomůcku k vyznačení středu šátku, možno odpárat. Součástí je pytlík na uskladnění. Nekuřácké prostředí. Na ceně jsem ochotná se dohodnout, navrhuji 1650Kč, ale klidně nabídněte takovou, která udělá radost vám + doprava nebo osobní odběr v Plzni. Sledujte i mé ostatní inzeráty. Množstevní slevy.