inzerce, prodej, prodám, bazar

Šátek Ellevill Zara Tri Green vel. 4

Kategorie: Nosítka

Prodám úplně nový, ještě originál zabalený šátek norské výroby Ellevill zara tri green vel. 4.
První dvě fotky moje, ostatní foto z netu pro lepší představu jak vypadá rozbalený, navázaný. Mohu poslat do Balíkovny nebo na výdejní místo Zásilkovny.
Šátek Ellevill Zara Tri Green vel. 4
Podobné inzeráty
Šátek Ellevill Zara Tri Green vel. 6
Prodám úplně nový, ještě originál zabalený šátek norské výroby Ellevill zara tri green vel. 6. První dvě fotky moje, ostatní foto z netu pro lepší představu jak vypadá rozbalený, navázaný. Mohu poslat do Balíkovny nebo na výdejní místo Zásilkovny.
Šátek LoktuShe Bird Garden Red Grapes vel.6
Prodám šátek na nošení LoktuShe Bird Garden Red Grapes vel.6. Univerzální šátek vhodný pro novorozence i těžká batolata, velmi snadno se zanáší, je měkký a příjemný. Skvělá volba, pokud hledáte šátek pro malé miminko, který vydrží na celé nosící období. Nošený, bez vad.
šátek na nošení dětí Little frog
Prodám keprový bavlněný šátek na nošení dětí zn. Little frog, vel. 5 (4,2 m) konfekční vel. rodiče 36-38. Šátek je velmi málo nošený, jako nový . Šátek na nošení dětí Little Frog je vhodný pro děti od narození. Je příjemně jemný již při prvním použití a přesto nosný i pro větší děti. Složení: 100% bavlna Gramáž: 240 g/m2 Osobní předání Rácovice u Jemnice nebo pošlu zásilkovnou za 80,-
Nosící šátek Fidella outer space lilac
Nosící šátek vel 6. Šíře 80cm. Od novorozenečka po 3 letého prcka. Šátek je neposkozený, vč dustbag. Díky šíři byl výborný jak pro malé miminko, tak i starší. Pro novorozenečka jsem si podkasala šatek za hlavičkou a díky vložené plence mělo miminko oporu.
Nosící šátek BeLenka Classic Peach
Prodám málo nošený šátek Classic Peach od BeLenky. Šátek je ze 100% bavlny, vel 5(4,2m) a gramáž cca 290g/m2. Má nádhernou barvu, která hned člověku zvedne náladu. Šátek je v top stavu z nekuřácké domácnosti bez zvířat. Prosím, ne SMS.
Indiánský šátek na nošení dětí
Prodám nádherný indiánský šátek na nošení dětí zn. Vatanai (jedna z prvních originálních kolekcí). Šátek je bavlněný v krásných modrých barvách o délce 350 cm a šířce 60 cm. Byl velmi málo používaný a je v perfektním stavu. Šátek je vypraný a vyžehlený. Nabízím osobní předání v Praze a Středočeském kraji nebo mohu poslat (poštou, případně přes Zásilkovnu). Původní cena cca 3 500,-Kč, nyní zlevněno na 980,-Kč.