inzerce, prodej, prodám, bazar

Satek Minu baby wrap - sedivy

Kategorie: Nosítka

Prodam elasticky satek znacky Minu. Satek byl dvakrat vzaty, nevyuzijeme.
K satku cepicka + origo baleni.
Vhodny od narozeni do 9kg
Satek Minu baby wrap - sedivy
Podobné inzeráty
NOVÉ nosítko/šátek BABY WRAP
Nabízím nový šátek - nosítko baby wrap, vhodný do 15 kg. Šátek by měl přiléhat na tělo, ale neškrtit. Látka se miminku pěkně přizpůsobí. Barva šedý melír. Návod na bezpečné uvázání je přiložený. Cena + poštovné. Na dobírku už opravdu nezasílám. Podívejte se na mé další inz. je z čeho vybírat.
Šátek Ergobaby Aura Wrap
Prodám šátek Ergobaby. Zkoušeno pouze uvazázat,jinak nepouživáno. PC 1589 Kč. Mohu zaslat Zásilkovnou. Cena 850 Kč + poštovné
Elastický šátek Moby wrap
Jemný a měkký elastický šátek Moby je ideální pro nošení miminek od 0 měsíce.Šátek zajišťuje komfort a přizpůsobí se Vašemu tělu a tělu dítěte. Konce šátku jsou úzce zúženy na 20 cm pro snadnější vázání. Délka 5,40 m. Šířka 60 cm. Šátek je olemován. Vhodný až do 16 kg. Materiál bavlna. Lze prát v pračce. Po jednom dítěti, bez vad. Krásná modrá barva. Mohu zaslat ČP nebo přes Zásilkovnu.
Šátek na nošení dětí Lucky Industry Pittari Wrap
Prodám: Šátek na nošení dětí Lucky Industry Pittari Wrap Používaný, ale stále v dobrém stavu . Originální balení Cena 600,-
Šátek LoktuShe Bird Garden Red Grapes vel.6
Prodám šátek na nošení LoktuShe Bird Garden Red Grapes vel.6. Univerzální šátek vhodný pro novorozence i těžká batolata, velmi snadno se zanáší, je měkký a příjemný. Skvělá volba, pokud hledáte šátek pro malé miminko, který vydrží na celé nosící období. Nošený, bez vad.
Minu baby wrap Cinnamon
Používaný velmi málo. (5x cca)